Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Lifeventure

10 Produkter
Lifeventure

Lifeventure – Discovering adventure

Praktisk og pålideligt tilbehør er nødvendigt for sikker opbevaring på rejsen. Lifeventure er ét af de mærker, der producerer tasker, rygsække, punge, låse, regnslag og mange andre værktøjer og tilbehør, så vi trygt kan tage på opdagelsesrejse. I sortimentet fra Lifeventure findes produkter, der er lavet af RFID-signalblokerende materialer. Derved beskyttes pas, kreditkort og andre enheder med RFID-chip imod datatyveri.

Sorter efter
Side 1 af
1

Bedre rejseliv med Lifeventure

For at skabe maksimal komfort i dit rejseliv er det nødvendigt med praktisk udstyr, der ikke fylder unødigt og som gør det let at være organiseret. Lifeventure RFID Bi-FoldNetop udstyr af den kaliber får du, når du investerer i kvalitetsdele dele fra Lifeventure.

Praktisk og funktionelt udstyr til rejsen

Lifeventure er praktiske og funktionelle rejseprodukter og tilbehør, der gør det lettere at være organiseret og nyde godt af tiden i naturen og på rejsen. Som rejsende findes der ikke noget værre end tung bagage, der fylder unødigt. Det er aldrig et problem med udstyr fra virksomheden her. Det var Mark Cobham, der i sin tid, og på baggrund af egne erfaringer, identificerede et behov for at udvikle produkter, der forbedrer oplevelsen for personer, der lever dele af deres liv på farten. Som årene er gået, har det ledt til et bredt sortiment af multifunktionelle letvægtsprodukter i sublim kvalitet, der alle vil løfte din oplevelse, næste gang det er blevet tid til at tage på tur. På CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et stort udvalg af disse produkter.

Produkter, der forbedrer din oplevelse

De mange innovative produkter fra Lifeventure favner bredt og dækker over alt fra drikkedunke og beskyttende rejseparaplyer til komfortable mavebælter og udstyr, der gør det let at opbevare værdigenstande på organiseret vis. Fælles for alle produkter er, at de maksimerer din komfort og gør rejselivet til en behagelig oplevelse. Samtidig er alle produkter lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket betyder produkter, som du har glæde af længe.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!