CAMPZ - Camping & outdoorshop
Nyd efterårets magiske vandreture
Lifeventure – Discovering adventure
Praktisk og pålideligt tilbehør er nødvendigt for sikker opbevaring på rejsen. Lifeventure er ét af de mærker, der producerer tasker, rygsække, punge, låse, regnslag og mange andre værktøjer og tilbehør, så vi trygt kan tage på opdagelsesrejse. I sortimentet fra Lifeventure findes produkter, der er lavet af RFID-signalblokerende materialer. Derved beskyttes pas, kreditkort og andre enheder med RFID-chip imod datatyveri.

Lifeventure

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • blå
  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Lifeventure Travel Bottle Campingbruser
Lifeventure Travel Bottle Campingbruser
Lifeventure
Travel Bottle Campingbruser
RRP 109 DKK 99 DKK
Lifeventure Termisk isomug 300 ml, sort
Lifeventure Termisk isomug 300 ml, sort sort
Lifeventure
Termisk isomug 300 ml, sort
119 DKK
Lifeventure Trek Paraply, sort
Lifeventure Trek Paraply, sort sort
Lifeventure
Trek Paraply, sort
169 DKK
Lifeventure Termisk isomug 300 ml, grå
Lifeventure Termisk isomug 300 ml, grå grå
Lifeventure
Termisk isomug 300 ml, grå
RRP 119 DKK 99 DKK
- 17 %

Bedre rejseliv med Lifeventure

For at skabe maksimal komfort i dit rejseliv er det nødvendigt med praktisk udstyr, der ikke fylder unødigt og som gør det let at være organiseret. Lifeventure RFID Bi-FoldNetop udstyr af den kaliber får du, når du investerer i kvalitetsdele dele fra Lifeventure.

Praktisk og funktionelt udstyr til rejsen

Lifeventure er praktiske og funktionelle rejseprodukter og tilbehør, der gør det lettere at være organiseret og nyde godt af tiden i naturen og på rejsen. Som rejsende findes der ikke noget værre end tung bagage, der fylder unødigt. Det er aldrig et problem med udstyr fra virksomheden her. Det var Mark Cobham, der i sin tid, og på baggrund af egne erfaringer, identificerede et behov for at udvikle produkter, der forbedrer oplevelsen for personer, der lever dele af deres liv på farten. Som årene er gået, har det ledt til et bredt sortiment af multifunktionelle letvægtsprodukter i sublim kvalitet, der alle vil løfte din oplevelse, næste gang det er blevet tid til at tage på tur. På CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et stort udvalg af disse produkter.

Produkter, der forbedrer din oplevelse

De mange innovative produkter fra Lifeventure favner bredt og dækker over alt fra drikkedunke og beskyttende rejseparaplyer til komfortable mavebælter og udstyr, der gør det let at opbevare værdigenstande på organiseret vis. Fælles for alle produkter er, at de maksimerer din komfort og gør rejselivet til en behagelig oplevelse. Samtidig er alle produkter lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket betyder produkter, som du har glæde af længe.