Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

Light My Fire

0 Produkter
Ingen af de valgte produkter er i øjeblikket tilgængelige!
Dagens mest solgte

Bliv din egen lille spejder i naturen

Mange af os har prøvet at sidde med familien eller vennerne i naturen og ønsket, at man kunne nogle fede spejder-tricks. Det er der i dag råd for med produktpaletten fra Light My Fire. Det er robust og solid wildlife-experience med masser af funktionalitet og enkelhed – præcis som vi elsker det i Skandinavien. Det hele startede med inspiration fra Guetamala, hvor de bruger stumper fra fældede fyrretræer samt harepiks til at starte ild med. Det er en miljøvenlig og nem måde at få gang i bålet på, og denne primitive men utrolig virkbare måde at starte ild på har i dag endelig fået fat i europæerne.

Så skal der grilles på en nem og effektiv måde

Som bekendt kommer trends i bølger. Light My Fire FirelightingI dag, hvor vi har gadgets og internet som de største tidsrøvere, ønsker folk sig tilbage til naturen og rødderne. Når man har nok af en ting, vil man nemlig gerne have en pause fra det at være på 24 timer i døgnet. Derfor er camping, trekking og outdoor-liv i det hele taget blevet en trend i rigtig mange lande. Men mange af os er nybegyndere og aner ikke, hvordan man klarer sig nogle nætter i det fri. Vi er vant til cafeer og service i dagligdagen, men med Light My Fire ved din side kan du overleve flere uger i det fri. Her får du nemlig brændselsopstartere samt masser af tilbehør i form af bestik, tallerkener, bøtter, dunke samt alt muligt andet. Det hele er designet i praktiske og moderne former, så du stadig kan føle dig ’urban’ og cool i naturen.

Naturen kalder på alle

Man behøver ikke at være jagerpilot eller militærmand med speciale i overlevelsesture, for at kunne klare sig i det fri. Light My Fire klæder dig nemlig perfekt på til en skøn tid i naturen eller byen. Produkterne kan nemlig bruges i parker, på stranden, på camping eller på deciderede teltture i det fri med langt til den nærmeste købmand eller by. Her får du produkter i topkvalitet med masser af funktionalitet samt moderne og friske farver, der altsammen gør dine outdoor-oplevelser komplette.

Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!