CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
null
Light My Fire - Mayasticks
I 1995 stødte, grundlæggeren af Light My Fire, Michael Odqvist på en ældgammel hemmelighed - MayaSticks. Han var fascineret af denne know-how omkring harpiksholdig pindebrænde. Det var ikke alene en hurtig, nem og pålidelig måde at få startet ild, men også 100% naturlig produceret af affald - træstubbe fra fældede fyrretræer af lokalbefolkningen i Guatemala. Ved at starte en fair trade produktion på en større skala, hjalp Michael 400 efterkommere af Maya indianere til at tjene flere penge, så de var i stand til at sende deres børn i skole. Et år senere blev MayaSticks introduceret på det svenske marked. Desværre var timingen ikke rigtig: ingen forstod produktet og de havde ikke penge nok til at markedsføre det. Det var et fuldstændigt flop. Men Light My Fire gav ikke op, de fandt andre muligheder for at sælge produktet og gik sammen med det svenske militær om, at producere produktet Swedish FireSteel. Siden da er produktsortimentet udvidet til blandt andet at indeholde spise og drikkegrej med den velkendte "spork" - en kombination af ske og gaffel.

Light My Fire

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Bliv din egen lille spejder i naturen

Mange af os har prøvet at sidde med familien eller vennerne i naturen og ønsket, at man kunne nogle fede spejder-tricks. Det er der i dag råd for med produktpaletten fra Light My Fire. Det er robust og solid wildlife-experience med masser af funktionalitet og enkelhed – præcis som vi elsker det i Skandinavien. Det hele startede med inspiration fra Guetamala, hvor de bruger stumper fra fældede fyrretræer samt harepiks til at starte ild med. Det er en miljøvenlig og nem måde at få gang i bålet på, og denne primitive men utrolig virkbare måde at starte ild på har i dag endelig fået fat i europæerne.

Så skal der grilles på en nem og effektiv måde

Som bekendt kommer trends i bølger. Light My Fire FirelightingI dag, hvor vi har gadgets og internet som de største tidsrøvere, ønsker folk sig tilbage til naturen og rødderne. Når man har nok af en ting, vil man nemlig gerne have en pause fra det at være på 24 timer i døgnet. Derfor er camping, trekking og outdoor-liv i det hele taget blevet en trend i rigtig mange lande. Men mange af os er nybegyndere og aner ikke, hvordan man klarer sig nogle nætter i det fri. Vi er vant til cafeer og service i dagligdagen, men med Light My Fire ved din side kan du overleve flere uger i det fri. Her får du nemlig brændselsopstartere samt masser af tilbehør i form af bestik, tallerkener, bøtter, dunke samt alt muligt andet. Det hele er designet i praktiske og moderne former, så du stadig kan føle dig ’urban’ og cool i naturen.

Naturen kalder på alle

Man behøver ikke at være jagerpilot eller militærmand med speciale i overlevelsesture, for at kunne klare sig i det fri. Light My Fire klæder dig nemlig perfekt på til en skøn tid i naturen eller byen. Produkterne kan nemlig bruges i parker, på stranden, på camping eller på deciderede teltture i det fri med langt til den nærmeste købmand eller by. Her får du produkter i topkvalitet med masser af funktionalitet samt moderne og friske farver, der altsammen gør dine outdoor-oplevelser komplette.