CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Lowa Alpine Evo GTX Vandrestøvler Herrer, grøn/sort

ID: 1522175

Vejl. udsalgspris 2.899 DKK
1.609 DKK
- 44 %
Inkl. moms., gratis forsendelse
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Skostørrelse
  • Vælg Skostørrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Normal i størrelsen
    Pasform:
    Normal
    EU 41 udsolgt online
    EU 41,5 udsolgt online
    EU 42 udsolgt online
    EU 42,5 udsolgt online
    EU 43,5 udsolgt online
    EU 44 udsolgt online
    EU 44,5 udsolgt online
    EU 45 udsolgt online
    EU 46 udsolgt online
    EU 46,5 udsolgt online
    EU 47 udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Lowa Alpine Evo GTX Vandrestøvler Herrer, grøn/sort (lime/flame)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

ALPINE EVO GTX's traditionelle rødder kan ikke fornægtes. Ikke desto mindre har konceptet i denne bjergbestigerstøvle banet nye veje. Det hele starter helt fra begyndelsen - når du stikker fødderne i støvlerne. Den elastiske krave i blødt Lycra-materiale skaber en formsyet omfavnelse om benet og forhindrer, at småsten sniger sig ind i støvlerne. Snøresystemet er blevet flyttet længere frem, hvilket giver brugeren mulighed for at justere snørebåndene optimalt. Ekstra komfort opnås med X-LACING-systemet, der bruges til at holde fodtøjets pløs på plads, og låsekrogene til et snøresystem med to zoner.

Fødderne forbliver tørre uanset hvad takket være det vandtætte GORE-TEX-for, som støvlerne er forsynet med. Men det største højdepunkt er støvlens LOWA-REPTEX-elementer af PU-materiale, som er sprøjtet ind i overdelen. De erstatter ikke bare den klassiske gummikant, men giver også både den nødvendige stabilitet og et forfriskende moderne look, samtidig med at støvlen taber lidt vægt. ALPINE EVO GTX er det perfekte valg til de hårdeste terræner, blandt andet takket være den nye VIBRAM-ALP-TRAC-NUMEN-ydersål, den kulfiberforstærkede mellemsål og den robuste hæl- og tåkappe.

VIBRAM ALP TRAC NUMEN
ALPINE EVO GTX er udstyret med en Vibram-sål. Den italienske sålproducent har i mange år været et af de førende mærker inden for kvalitetssåler. Performance-sålen VIBRAM ALP TRAC NUMEN er designet specielt til alpine forhold. Den store "klatrezone" på sålespidsen gør det muligt at bevæge sig præcist, når man manøvrerer sig op ad stejle klippevægge. Knoparrangementet sikrer, at snavs, der samler sig i fodtøjets sål, bliver rystet løs, mens støvlebæreren går.

GORE-TEX
Garanteret vejrbeskyttelse, selv i øsende regn og tung sne: ALPINE EVO GTX er udstyret med en GORE-TEX-membran. Den innovative teknologi giver optimal vandtæt beskyttelse og åndbarhed.

2 zoners snøring
Takket være det to-zoners snøresystem, der bruges i ALPINE EVO GTX, har forfoden og overdelen deres egne separat justerbare snørezoner. Det betyder, at skoen kan tilpasses individuelt til fodens anatomi og snøres på forskellige måder til op- og nedstigninger.

Tæt på jorden
Folk, der begiver sig ud i alpint terræn, står over for mange udfordringer. Marker med løse sten, klippefremspring og ujævnt terræn stiller de højeste krav til fodtøj. Derfor bruger LOWA teknologierne fra CLOSE TO THE GROUND i ALPINE EVO GTX for at skabe en god fornemmelse på underlaget. Sålen er designet på en sådan måde, at afstanden til jorden holdes på et absolut minimum. Minimeringen af højden i hele skoen skaber en naturlig fornemmelse under udfordrende ture og giver et stabilt fodfæste på ujævnt terræn.

I-Lock
Bare træk stramt og lås på plads: For at forenkle arbejdet med at binde fodtøj har LOWA udviklet en særlig type fastgørelseskrog til ALPINE EVO GTX. Særligt kendetegn: Systemet holder snørebåndene på plads i to forskellige zoner. Når snørebåndene er trukket stramt i det nederste område, kan de låses på plads ved hjælp af fastgørelseskrogen. Ved at trykke krogen opad løsnes låsen, og vristsnørebåndene kan løsnes.

Rulleøjer
For at sikre, at snørebåndene løber fleksibelt og glat gennem øjerne, minimerer små rullekugler friktionen i metaløjerne på ALPINE EVO GTX.

X-snørebånd
Resultatet er, at tungen er placeret, hvor den skal være - uden at glide eller trykke: Det er det, X-LACING-teknologien i ALPINE EVO GTX handler om. Dette specielle snøresystem sikrer tungen både vertikalt og horisontalt. Fordi snøresystemet er uafhængigt af vristens højde, er designet perfekt til alle typer fødder. Denne teknologi sikrer, at trykket fra snørebåndene ikke kun overføres til krogene, men også til pløsen.

FlexFit
Fødderne kan rulle mere effektivt, hvis overdelen af en vandrestøvle let kan bøjes. En sådan funktion sparer energi, når brugeren går op ad bakker, og den giver virkelig komfort i processen. Derfor har LOWA integreret en fleksibel zone og en snørestrop i dette område på ALPINE EVO GTX. Det indebærer, at man flytter støvlens øjer og bruger en fleksibel snørekrog, der forbedrer hælkomforten og gør det lettere at bøje.

Lowa REPTEX
LOWA REPTEX forhindrer, at overmaterialet på ALPINE EVO GTX bliver beskadiget af genstande som skarpe sten. Sammenlignet med gummi reducerer den effektive forstærkning den samlede vægt og øger ydeevnen på bjerget.

Halvautomatisk steigeisen
ALPINE EVO GTX er velegnet til "halvautomatiske steigeisen". Det er steigeisen til bjergbestignings- og approachstøvler, som har en bagkant på sålen, men ikke en forkant på sålen.

Specialfunktioner

GORE-TEX

GORE-TEX

Beklædningsgenstande med Gore-Tex-materialer tilbyder holdbar vandtæthed og vindtæthed kombineret med optimeret åndbarhed - for maksimal beskyttelse og komfort. Forskellige tekstiler og konstruktionsmetoder omfatter laminater med og uden isolering, 2-lags og 3-lags.

I korte træk

Øvre materialetype
Øvre materialetype
Tekstil, Læder
type membran
type membran
Gore-Tex
Lukkesystem
Lukkesystem
Snørrebånd
særpræg
særpræg
Krogfiksering, påtagningsstøtte
vandtæt
vandtæt
ja
Tilsigtet brug
Tilsigtet brug
Bjergbestigning, Trekking

Funktioner

Tilsigtet brug
Mountaineering, Trekking
Køn
Herrer
Vigtigste oplysninger
Tilsigtet brug:
Bjergbestigning, Trekking
type:
High Cut
vandtæt:
ja
Materiale
Øvre materialetype:
Tekstil, Læder
Ydermateriale :
Velourlæder, Tekstil
type membran:
Gore-Tex
Foringstype :
tekstil
Detaljer:
Fri for tekstiler af animalsk oprindelse
Sål
Såltype :
Vibram
Sål:
VIBRAM ALP TRAC NUMEN
Indersål:
Carbonforstærket indersål
Udstyr
Lukkesystem:
Snørrebånd
særpræg:
Krogfiksering, påtagningsstøtte
sål:
Anti-slip sål
Kompatibilitet med steigejern:
Crampon-fast
Dimensioner
Vægt pr. par:
1 520,00 g
Vægt
Målt størrelse:
42
Snit
størrelsesinformation:
Normal i størrelsen
Pasform:
Normal
Modelår
2023
Produktnummer
1522175
EAN
4063606227666

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.