CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Lowa Cadin GTX Mid sko Børn, grøn/grå

ID: 1522253

Vejl. udsalgspris 889 DKK
389 DKK
- 56 %
Inkl. moms. plus Leveringspris
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Skostørrelse
  • Vælg Skostørrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Normal i størrelsen
    Pasform:
    Normal
    EU 29 udsolgt online
    EU 30 udsolgt online
    EU 31 udsolgt online
    EU 32 udsolgt online
    EU 33 udsolgt online
    EU 34 udsolgt online
    EU 35 udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Lowa Cadin GTX Mid sko Børn, grøn/grå (lime/flame)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Lowa fokuserede nøje på en lang række detaljer for at opfylde de krav til pasform og komfort, som børnelægen havde specificeret. Den multifunktionelle vandrestøvle er designet med tanke på børnefødders særlige behov og tilbyder den perfekte kombination af fleksibilitet og stabilitet. Det giver børnefødder den sidestøtte, de har brug for, takket være de naturlige rulleegenskaber fra den direkte indsprøjtede PU-mellemsål, skoens innovative LOWA-MONOWRAP-ramme og dens stabile midtfodssegment.

Skoene kommer også med en særlig fodseng, der støtter fodens muskelstruktur og sensomotoriske funktioner. Den vandtætte GORE-TEX-foring giver perfekt beskyttelse mod vejret. I hele processen fokuserede Lowa udelukkende på at bruge et børnevenligt koncept, der strakte sig fra spidsen af skoen til den bløde manchet, for at sikre, at børns voksende bevægeapparat ikke ville blive skadet på nogen måde. Snøresystemet kan justeres individuelt for at opfylde specifikke behov og inkluderer et stofbånd, der giver det nødvendige hælgreb og perfekt pasform i skoen. For at forhindre, at børnenes leg løber løbsk, holder den gribevenlige LOWA-gummisål selv de mest energiske højtflyveres fødder solidt plantet på jorden.

Lowa gummisåler
CADIN GTX MID JUNIOR er udstyret med en LOWA GUMMIUDERSÅL. Profildesignet er udtænkt af LOWA for at imødekomme udfordringerne ved brug i den virkelige verden og er lavet af en optimeret gummiblanding. Resultatet er en ydersål af gummi med godt greb i terrænet og off trail. Outdoor-sålen LOWA TRAC LITE JUNIOR er særdeles velegnet til brug i forskelligt terræn. Denne evne er skabt af den gennemprøvede performance-gummiblanding og den multifunktionelle trekkingskoprofil med det specielle knoppedesign.

GORE-TEX
Garanteret vejrbeskyttelse, selv i øsende regn og tung sne: CADIN GTX MID JUNIOR er udstyret med en GORE-TEX-membran. Den innovative teknologi giver optimal vandtæt beskyttelse og åndbarhed.

Støtteramme
Med LOWA MONOWRAP-rammen giver mellemsålen på CADIN GTX MID JUNIOR den allerbedste komfort. Dette tredimensionelle mellemsålsdesign blev udviklet af LOWA i 1995. Rammen vugger komfortabelt foden og støtter den, når skoen bæres på ujævne overflader. Såldesignet er en smule hævet til sko med SUPPORT FRAME.

Enkelt indsprøjtning
CADIN GTX MID JUNIOR er fodtøj, hvor ydersålen er blevet sprøjtet direkte på. Denne fremstillingsteknik skaber en usædvanlig præcis og meget stærk forbindelse mellem sålen og overdelen.

DynaPU
Mellemsålen er den førende bidragyder til skoens rulleegenskaber og støddæmpning. I CADIN GTX MID JUNIOR er denne mellemsål lavet af en specialudviklet plast: LOWA DynaPU. Den særlige funktion: Det bevarer sin genoprettende kraft, selv når det bliver presset sammen tusindvis af gange. Det betyder, at de færdige støvler bevarer deres exceptionelle støddæmpende egenskaber, selv efter at du har gået mange kilometer i dem.

Børn er de sidste
Modellen CADIN GTX MID JUNIOR er produceret med en særlig børnelæst. Disse læster er ikke bare mini-versioner af de læster, der bruges til voksnes fødder. De er specielt modificeret til at afspejle børnefødders anatomi og reduceret i størrelse. Desuden er højden og bredden på hæl-, tå- og vristområdet blevet ændret.

Specialfunktioner

GORE-TEX

GORE-TEX

Beklædningsgenstande med Gore-Tex-materialer tilbyder holdbar vandtæthed og vindtæthed kombineret med optimeret åndbarhed - for maksimal beskyttelse og komfort. Forskellige tekstiler og konstruktionsmetoder omfatter laminater med og uden isolering, 2-lags og 3-lags.

I korte træk

Øvre materialetype
Øvre materialetype
Læder, Tekstil
type membran
type membran
Gore-Tex
Lukkesystem
Lukkesystem
Snørrebånd
særpræg
særpræg
Krogfiksering, påtagningsstøtte
vandtæt
vandtæt
ja
Tilsigtet brug
Tilsigtet brug
Vandring, Trekking

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Vandring
Køn
Børn
Vigtigste oplysninger
Tilsigtet brug:
Vandring, Trekking
type:
Mid Cut
vandtæt:
ja
Materiale
Øvre materialetype:
Læder, Tekstil
Ydermateriale :
Velourlæder, Tekstil
type membran:
Gore-Tex
Foringstype :
tekstil
Detaljer:
Fri for tekstiler af animalsk oprindelse
Sål
Såltype :
Gummi
Sål:
LOWA Trac Lite Junior
Udstyr
Lukkesystem:
Snørrebånd
særpræg:
Krogfiksering, påtagningsstøtte
sål:
Anti-slip sål
Kompatibilitet med steigejern:
Crampon-fast
Dimensioner
Vægt pr. par:
540,00 g
Vægt
Målt størrelse:
31
Snit
størrelsesinformation:
Normal i størrelsen
Pasform:
Normal
Modelår
2023
Produktnummer
1522253
EAN
4063606261561

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.