CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Lowa Camino Evo GTX Vandresko Herrer, grå

ID: 1522196

Vejl. udsalgspris 2.149 DKK
1.199 DKK
- 44 %
Inkl. moms., gratis forsendelse
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Skostørrelse
  • Vælg Skostørrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Normal i størrelsen
    Pasform:
    Normal
    UK 6,5 | EU 40 udsolgt online
    UK 13 | EU 48,5 udsolgt online
    EU 41 udsolgt online
    EU 41,5 udsolgt online
    EU 42 udsolgt online
    EU 42,5 udsolgt online
    EU 43,5 udsolgt online
    EU 44 udsolgt online
    EU 44,5 udsolgt online
    EU 45 udsolgt online
    EU 46 udsolgt online
    EU 46,5 udsolgt online
    EU 47 udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Lowa Camino Evo GTX Vandresko Herrer, grå (steel blue/kiwi)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Mange ting ændrer sig med tiden. Heldigvis. Det er trods alt den eneste måde, hvorpå gode ting kan blive bedre. Den gribevenlige Vibram-ydersål forbliver uændret. Men en støddæmpende mellemsål og en række funktionelle detaljer er blevet tilføjet for at forbedre fodtøjet. Desuden skaber den asymmetriske C4 maksimal komfort. Systemet med X-LACING, dual-zone-snøring og rulleøjer skaber også en pasform, der er skræddersyet til hver enkelt bærers individuelle behov. For at hjælpe folk med at gå naturligt har Lowa tilføjet en snørekrog, der fungerer i kombination med FLEXFIT-systemet og reduceret mængden af materiale, der bruges i dette område. For at forberede denne moderat stive vandrestøvle til al slags vejr er det hårde nubuk-læder, som fodtøjet er lavet af, udstyret med en vandtæt GORE-TEX-membran.

Vibram Apptrail II
CAMINO EVO GTX er udstyret med en Vibram-sål. Den italienske sålproducent har i mange år været et af de førende mærker inden for kvalitetssåler. VIBRAM APPTRAIL II-sålen har en moderne, selvrensende profil. Den beviser sine enestående evner, især når den bliver sat på prøve i udfordrende terræn. Sålens egenskaber suppleres i ethvert terræn af den karakteristiske hælfront, der udmærker sig på nedkørsler.

GORE-TEX
Garanteret vejrbeskyttelse, selv i øsende regn og tung sne: CAMINO EVO GTX er udstyret med en GORE-TEX-membran. Den innovative teknologi giver optimal vandtæt beskyttelse og åndbarhed.

2 zoners snøring
Takket være CAMINO EVO GTX's to-zoners snøresystem har forfoden og overdelen deres egne, separat justerbare snørezoner. Det betyder, at skoen kan tilpasses individuelt til fodens anatomi og snøres på forskellige måder til op- og nedstigninger.

Rulleøjer
For at sikre, at snørebåndene løber fleksibelt og glat gennem øjerne, minimerer små rullekugler friktionen i CAMINO EVO GTX's metaløjer.

X-snørebånd
Resultatet er, at tungen er placeret, hvor den skal være - uden at glide eller trykke: Det er det, X-LACING-teknologien i CAMINO EVO GTX handler om. Dette specielle snøresystem sikrer tungen både vertikalt og horisontalt. Fordi snøresystemet er uafhængigt af vristens højde, er designet perfekt til alle typer fødder. Denne teknologi sikrer, at trykket fra snørebåndene ikke kun overføres til krogene, men også til pløsen.

FlexFit
Fødderne kan rulle mere effektivt, hvis overdelen af en vandrestøvle let kan bøjes. En sådan funktion sparer energi, når brugeren går op ad bakker, og den giver virkelig komfort i processen. Derfor har LOWA integreret en fleksibel zone og en snøreløkke i dette område på CAMINO EVO GTX. Det indebærer, at man flytter støvlens øjer og bruger en fleksibel snørekrog, der forbedrer hælkomforten og gør det lettere at bøje.

Lowa Flex
For at tilføje fleksibilitet til hvert øje på CAMINO EVO GTX er snøresystemerne, som snørebåndene trækkes igennem, fastgjort separat. Disse sektioner er lavet af blødt læder eller smidige tekstilmaterialer, der forhindrer trykpunkter. Takket være den fleksible placering af øjerne kan snørebåndene justeres individuelt, uden at der opstår for stort tryk på bestemte områder. Men tungen bevarer sin optimale position.

C4-Tongue
Den specialdesignede tunge på CAMINO EVO GTX øger komforten betydeligt. Pløsen har ekstra polstring til den yderste del af foden, og den øverste del er særligt blød. Denne asymmetriske polstring giver effektivt koordineret støtte til mange områder af foden. For at tage hensyn til fodens anatomi er fordybningerne til ankelområdet også placeret højere på indersiden end på ydersiden, og en fleksibel bøjningsindsats er integreret i indersiden ved foden.

Specialfunktioner

GORE-TEX

GORE-TEX

Beklædningsgenstande med Gore-Tex-materialer tilbyder holdbar vandtæthed og vindtæthed kombineret med optimeret åndbarhed - for maksimal beskyttelse og komfort. Forskellige tekstiler og konstruktionsmetoder omfatter laminater med og uden isolering, 2-lags og 3-lags.

I korte træk

Øvre materialetype
Øvre materialetype
Læder
type membran
type membran
Gore-Tex
Lukkesystem
Lukkesystem
Snørrebånd
særpræg
særpræg
Krogfiksering
vandtæt
vandtæt
ja
Tilsigtet brug
Tilsigtet brug
Trekking, Vandring

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking
Køn
Herrer
Vigtigste oplysninger
Tilsigtet brug:
Trekking, Vandring
type:
Mid Cut
vandtæt:
ja
Materiale
Øvre materialetype:
Læder
Ydermateriale :
Nubukleder
type membran:
Gore-Tex
Foringstype :
tekstil
Detaljer:
Fri for tekstiler af animalsk oprindelse
Sål
Såltype :
Vibram
Sål:
Vibram Apptrail 2
mellemsål:
Bi-Density-sål
Udstyr
Lukkesystem:
Snørrebånd
særpræg:
Krogfiksering
sål:
Anti-slip sål
Kompatibilitet med steigejern:
Crampon-fast
Dimensioner
Vægt pr. par:
1 600,00 g
Vægt
Målt størrelse:
42
Snit
størrelsesinformation:
Normal i størrelsen
Pasform:
Normal
Modelår
2023
Produktnummer
1522196
EAN
4063606178081

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.