CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Lowa Zirrox GTX Mid Sko Børn, sort/blå

ID: 1331818

Vejl. udsalgspris 809 DKK
649 DKK
- 19 %
Inkl. moms. plus Leveringspris
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Skostørrelse
  • Vælg Skostørrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Normal i størrelsen
    Pasform:
    Normal
    UK 3,5 | EU 36 udsolgt online
    UK 4 | EU 37 udsolgt online
    UK 5 | EU 38 udsolgt online
    UK 5,5 | EU 39 udsolgt online
    UK 6 | EU 23 udsolgt online
    UK 6,5 | EU 40 udsolgt online
    UK 7 | EU 41 udsolgt online
    UK 8 | EU 42 udsolgt online
    EU 24 udsolgt online
    EU 25 udsolgt online
    EU 26 udsolgt online
    EU 27 udsolgt online
    EU 28 udsolgt online
    EU 29 udsolgt online
    EU 30 udsolgt online
    EU 31 udsolgt online
    EU 32 udsolgt online
    EU 33 udsolgt online
    EU 34 udsolgt online
    EU 35 udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Lowa Zirrox GTX Mid Sko Børn, sort/blå (black/lime)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Dynamisk, sporty og aktiv: De ord, der bruges til at beskrive børns egne kvaliteter, gælder også for de multifunktionelle sko ZIRROX GTX MID JUNIOR. Trekkingstøvlen med mellemlangt snit er fyldt med smidighed. Det er en kvalitet, der skabes af sidestoffets print i kontrastfarver. For at sikre, at følsomme fødder er optimalt beskyttet, når børnene tumler rundt, er skoene udstyret med robuste tåkapper af mikrofiber og blødt GORE-TEX inderfor. LOWA-MONOWRAP-rammen giver ekstra stabilitet. I den lidt højere MID-CUT trekkingstøvle er denne ramme forstærket af et lukket øje på overdelen.

Det gode greb på lette vandreture garanteres også af LOWA MULTI TRAC-sålen med LOWA DynaPU. Derfor er der ikke noget, der kan få hurtigtløbende opdagelsesrejsende på vildspor. Utålmodige børn er simpelthen ikke interesserede i at binde deres sko. Derfor er der installeret et hurtigt snøresystem ovenpå, som gør det muligt for børn at tage skoene af og på på ingen tid. Børnene er ude af huset på et øjeblik. Men så længe forældrene har noget at skulle have sagt, er det mindste, de kan gøre, at hjælpe med at vælge de rigtige sko. De funktionelle modeller ZIRROX GTX MID JUNIOR er helt sikkert det rigtige valg. De farverige børnesko er klar til det hele. De kan klare al slags vejr og holder altid brugerens fødder tørre.

PU-sål
Ydersålen på ZIRROX GTX MID JUNIOR er lavet af polyuretan (PU) og imponerer brugerne med et profildesign, der er optimeret med tanke på udfordringerne i den virkelige verden. Den stærke kombination af god støddæmpning og lethed gør sålen til en ideel fodtøjsfunktion. Performance-sålen LOWA MULTI TRAC Kids er designet til multifunktionel udendørsbrug af små eventyrere. Den trekantede pig leverer toppræstation op ad bakke og ned ad bakke på alle slags underlag. Den fleksible, slidstærke ydersål imponerer med sine behagelige rulleegenskaber og holdbarhed - selv når den bruges meget på asfalt.

GORE-TEX
Garanteret vejrbeskyttelse, selv i øsende regn og tung sne: ZIRROX GTX MID JUNIOR er udstyret med en GORE-TEX-membran. Den innovative teknologi giver optimal vandtæt beskyttelse og åndbarhed.

DynaPU
Mellemsålen er den førende bidragyder til skoens rulleegenskaber og dæmpning. I ZIRROX GTX MID JUNIOR er denne mellemsål lavet af en specialudviklet plast: LOWA DynaPU. Den særlige funktion: Det bevarer sin genoprettende kraft, selv når det bliver presset sammen tusindvis af gange. Det betyder, at de færdige støvler bevarer deres exceptionelle støddæmpende egenskaber, selv efter at du har gået mange kilometer i dem.

Dobbelt indsprøjtning
For at give effektiv støddæmpning og forbedret komfort er sålen på ZIRROX GTX MID JUNIOR bundet til overdelen i en teknisk krævende injektionsproces. Overstøvlen placeres i en specialdesignet støbeform. Derefter hældes der forskellige lag PU-skumpolstring ned i den. I processen limes sålen og overdelen sammen.

Støtteramme
Med LOWA MONOWRAP-rammen giver mellemsålen på ZIRROX GTX MID JUNIOR den allerbedste komfort. Dette tredimensionelle mellemsålsdesign blev udviklet af LOWA i 1995. Rammen vugger komfortabelt foden og støtter den, når skoen bæres på ujævne overflader. Såldesignet er en smule hævet til sko med SUPPORT FRAME.

Børn er de sidste
Modellen ZIRROX GTX MID JUNIOR er produceret med en særlig børnelæst. Disse læster er ikke bare mini-versioner af de læster, der bruges til voksnes fødder. De er specielt modificeret til at afspejle børnefødders anatomi og reduceret i størrelse. Desuden er højden og bredden på hæl-, tå- og vristområdet blevet ændret.

Specialfunktioner

GORE-TEX

GORE-TEX

Beklædningsgenstande med Gore-Tex-materialer tilbyder holdbar vandtæthed og vindtæthed kombineret med optimeret åndbarhed - for maksimal beskyttelse og komfort. Forskellige tekstiler og konstruktionsmetoder omfatter laminater med og uden isolering, 2-lags og 3-lags.

I korte træk

Øvre materialetype
Øvre materialetype
Tekstil, syntetisk
type membran
type membran
Gore-Tex
Lukkesystem
Lukkesystem
Quicklace
særpræg
særpræg
Krogfiksering, påtagningsstøtte
vandtæt
vandtæt
ja
Tilsigtet brug
Tilsigtet brug
Vandring, Trekking

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Vandring, Urban Outdoor, Fritidsaktiviteter
Køn
Børn
Vigtigste oplysninger
Tilsigtet brug:
Vandring, Trekking
type:
Mid Cut
vandtæt:
ja
Materiale
Øvre materialetype:
Tekstil, syntetisk
type membran:
Gore-Tex
Sål
Såltype :
Gummi
Sål:
Lowa Multi Trac
Udstyr
Lukkesystem:
Quicklace
særpræg:
Krogfiksering, påtagningsstøtte
sål:
Anti-slip sål
Kompatibilitet med steigejern:
Ikke crampon kompatibel
Dimensioner
Vægt pr. par:
450,00 g
Vægt
Målt størrelse:
31
Snit
størrelsesinformation:
Normal i størrelsen
Pasform:
Normal
Modelår
2023
Produktnummer
1331818
EAN
4063606027495

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Lowa Zirrox GTX Mid Sko Børn, sort/blå sort/blå
Christine
store vandrestøvler til smalle fødder
Oversat fra Tysk Til originalen
Disse er de eneste vandrestøvler, der passer til mine børn med deres meget smalle fødder. Kvaliteten er meget god, men prisen er også meget høj.
30.09.2021