Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Lowe Alpine

MOVE YOUR WORLD

Lowe Alpine – Louisville, Colorado, Est. 1967

Lowe Alpine har sit navn fra de tre brødre bag mærket, Greg, Mike og Jeff Lowe. Alle tre er ivrige klatrere, skiløbere og hikere fra Utah i USA. I de sene 60'erer udviklede de sammen rygsække til backpacking og til at have med på tur ude i det frie. Det er der kommet et mangeårigt produkt ud af, og idag er Lowe kendt for deres holdbare rygsække, der er designet til at give den bedste support for en hver backpackers rejse. Alle rygsække har mange forskellige funktionaliteter, lommer og god plads. Taskerne er desuden designet i et lette, men holdbare og slidstærke materialer, der gør det behageligt at bære rygsækken på selv de lange strækninger.
Ny produkter fra Lowe Alpine

Den nye Lowe Alpine AirZone Trek

AirZone Trek 35:45 er både cool og giver god støtte og komfort, også selvom temperaturen stiger og sveden pibler frem. Med den patentbeskyttede FormKnit™-teknologi er AirZone+ juster- og ventilerbar til hverdagsbrug. I tasken er der to seperate rum, der gør det muligt at skille dit sove-gear fra din øvrige oppakning.
AirZone Trek 35:45 er lavet af holdbare og slidstærkt materiale med for- og sidelommer i mesh, som giver god plads til vandflasker, jakker og til andre praktiske ting og sager. De praktiske kompressionsstropper og hængsler er ideelle til at fastgøre vandrestave og andet udstyr til tasken. Med det indbyggede regnslag, et rum til vandposer samt den øverste lukning på tasken, som kan bruges til ekstra oppakning, er AirZone Trek 35:45 en troværdig rejsemakker på en hver vandretur.
AirZone ND 33.40 til kvinder giver perfekt support og komfort og så passer den til alle vandreture. Rygsækken er god til både de lettere heldagsture og når du virkelig er presset på de længere tures sidste kilometer takket være de justerbarer AirZone+ bærer system med den patenterede FormKnit™ teknologi.
AirZone Trek ND 33:40 er lavet af slidstærkt materiale og har elastistikse lommer foran og på siden med plads til kort, jakker og vandflasker samt et integreret regnslag, kompressionsstropper øverst og nederst til at fastgøre vandrestave mm. Det indvendige rum er delt i to, hvilket gør det nemt for dig at organisere alle dine ting og udstyr. Desuden gør det lukningen øverst på tasken, det muligt at udvide taskens kapacitet til i alt 7 liter. Disse egenskaber gør AirZone Trek ND 33:40 til den perfekte vandretaske til kvinder.

Lowe Alpine ROGUE 48

Rogue 48 klatrerygsæk balancerer perfekt mellem at være en letvægtsrygsæk og enorme bæreevne. Med Tri-Flex™ bæresystem, indvendige aluminium rammer, der sørger for, at vægten placeres på hoftebæltet for komfort og støtte. Taskens åbning kombineret med 840D nylon gør, at tasken er holdbar og tåler et par skræmmer hist og her, når du hurtigt vil have fat i dine reb.
Holdbarhed kombineret med et slankt og minimalistisk design gør denne taske ideel til klatring. Med de integrerede topspænder er der god plads til at kunne rumme 60 eller 80 cm lange reb. Tasken har også kompressionsstropper øverst og nederst såvel som sidelommer i mesh, et strækbart sleeve og et greb bagerst, så du kan bære tasken i hånden, som et alternativ til ryggen.

Lær mere om Low Alpine

MANASLU - MULTI-DAY TREKKING

LOWE ALPINE - MOVE YOUR WORLD

Lowe Alpine

193 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
4

Rygsækspecialist nummer 1

Er der noget, som alle folk har brug, så er det en rygsæk. De findes i et hav af varianter, men fælles for dem alle er, at de netop bæres på ryggen. Hos amerikanske Lowe Alpine går de skridtet videre og har formået at videreudvikle på det universelle taskedesign, som vi alle elsker og kender. Det gør de med masser af viden om ergonomi og praktiske behov i marken, så du får en taske, der sidder som skabt til din ryg. Mærket er skabt af de to Lowe-brødre tilbage i 1967. Lowe Alpine FjellDe har været de første på toppen af forskellige bjerge i verden, og har dermed en helt særlig know-how, der er med til at holde mærket på toppen bogstaveligt talt.

En rygsæk til hvert et behov

Selvom en rygsæk er et taskedesign, som vi alle ejer, så har vi naturligvis forskellige behov. Det er også noget, som Lowe Alpine tager højde for, hvilket tydeligt ses i dette omfattende udvalg med rygsække til både store og små samt til amatører og professionelle. Det er tasker til klatring, backpacking, hverdag, vandreture, weekendture, rejser samt mange andre aktiviteter. Alle rygsække er gennemanalyserede, hvor hver enkelt lille detalje, strop, syning, lynlås, pude og så videre er vendt og drejet i samarbejde med nogle af de bedste og mest passionerede outdoor-folk i verden. Dermed sikrer Lowe Alpine dig, at din rygsæk sidder super komfortabelt på ryggen, så du kan rejse ud i verden på korte eller lange ture med nydelse og funktionel oppakning. Rummelighed, struktur, justerbare muligheder, komfort, ventilation, isolation og flere andre nøgleord er lig med den samlede pakke af et rygsækdesign, som dette attraktive mærke byder på.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!