CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Lupine
We are light
Lupine har udviklet lygter og belysningskomponenter i Tyskland og andre europæiske lande i over 25 år. Høje standarder, ydeevne og holdbarhed er nøgleordene hos Lupine, og de var et af de første firmaer, der udskiftede halogenlamper med LED. Med mange års erfaring og bestræbelse efter perfektion fortsætter de med at skinne stærkere år efter år og sigter mod mindst yderligere 25 år til.

Lupine

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Lys dagen op med Lupine Lighting Systems

Når solen er ved at gå ned, behøver din tur ikke slutte. Eventyret fortsætter langt ud på natten. Lupine skaber store dele af deres uovertrufne lamper i Tyskland og de omkringliggende europæiske lande. Dette betyder, at de møder de høje, europæiske standarder indenfor performance og holdbarhed. De er pionerer indenfor lys. De var nogle af de første, som begyndte at producere lamper med LED teknologi i stedet for halogenlamper. Deres mange års erfaring og passion for outdoor gear gør alle deres produkter specialdesignede til dig, som vil have udendørseventyr året rundt.

Lupine giver dig frihed og holdbarhed i al slags vejr

Regner det? Er det begyndt at sne? Skal du igennem mudder? Det er intet problem med Lupine. Om du har brug for en pandelande, cykellys eller en lommelygte, så har de noget for dig. Deres lys møder de højeste industristandarder og bliver ofte brugt til redningsmissioner, mountainbike, løb og ekspeditioner i hårdt terræn. Når lysene skal sammensættes, bliver alt fra dioder, batterier og elektroniske komponenter gennemset flere gange. Lupine C 14De tester holdbarhed og kvalitet gennem hele processen, hvilket giver dig lys som holder mange år frem i tiden.

Du fortjener det bedste udsyn

Deres alsidige sortiment giver dig lys, som kan tilpasses dine behov. Skal du klatre eller vil du bare have en lampe, som kan spændes på, på turen, så vil du blive glad for deres helmet-mounted lamper. Hvis du har brug for fokus, bør du vælge en lampe med en smal lyskejle. Skal du ud på landevejen, vil du blive glad for et bredere udsyn. 

Til den passionerede cykelentusiast

Er du afhængig af farten på jernhesten? Elsker du at bevæge dig udenfor de vante stier og tage på eventyr? Lupine laver lamper og lys specifikt til dig, som elsker at være off road. Lys til hjelmen kan spændes på og justeres til dine behov. Den smalle Neo til det mere præcise lys og Alpha til det brede udsyn. De kan alle sammen spændes på din hjelm, når solen er ved at gå ned. Lamperne er lavet så lette som muligt, så du ikke går på kompromis med vægt og aerodynamik. For din sikkerhed og synlighed er det vigtigt, at du har robuste og stærke cykellygter. Hos CAMPZ er vi meget opmærksomme på din sikkerhed på landevejen, og derfor anbefaler vi altid, at du har cykellygter som holder og lyser dig op. Skal du på de længere ture er det værd, at have et ekstra batteri med, så du altid forbliver synlig.