Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen
Lupine

Lupine SL AX Frontbelysning uden batteri (2021)

ID: 1309822
2.809 kr.
Inkl. moms, Gratis levering
Tilføj til ønskeliste
  • 30 dages returret Gratis retur
  • Gratis levering fra 599 kr.6
  • 50.000 produkter 500 mærker
Produktbeskrivelse

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Den nye SL X er sikkerhed, sikkerhed om dagen og sikkerhed om natten. Men det er også en ekstremt kraftig lampe, perfekt til hurtige ture, og med op til 2200 lumen i fjernlyset er det den lyseste lampe, der i øjeblikket er godkendt til din cykel.

Det bedste af to verdener
Når du skifter til fjernlys, åbner SL X en dagslyskorridor langt over den blændfri afskæringslinje og lyser de 9 lysdioder i hovedlygten op til det maksimale. En unik egenskab er, at kørelyset om dagen tændes samtidig med en markant øget effekt. Dens 6 LED'er og det geniale Fresnel-linsesystem øger lysudbyttet og skaber ekstra nærlys, så du nemt kan klare hurtige nedkørsler og tekniske rodpassager.

Nærlys og fjernlys
Nærlyset giver dig blændfrit lys og synlighed i alle situationer. Når du er væk fra byen, kan du skifte til fjernlys med et tryk på en knap og køre din motorcykel over landeveje og udfordrende stier.

Kørelys til dagtimerne
SL X's kørelys om dagen lyser særligt kraftigt og sikrer alle trafikanters fulde opmærksomhed. SLX er i øjeblikket den eneste StVZO-godkendte Lupine med en rigtig kørelysfunktion om dagen, der er testet i henhold til ECE R87.

Vandtæt og slagfast
Især med styrmonterede lygter er det muligt, at din cykel med lygten står i regnvejr, eller at den bliver ramt ved et fald. Derfor er SL X vandtæt og slagfast i henhold til IP68.

Sensorteknologi
Stereosensorteknologien, som kan justeres trinvis, scanner det omgivende lys i realtid og skifter SL X fra kørelys til nærlys i god tid. Samtidig aktiverer sensorsystemet fjernlysfunktionen.

For lidt mere kraft
SL X scanner ikke kun det omgivende lys, men også dine bevægelser. Efter 5 minutter uden bevægelse skifter SLX til en parkeringslystilstand og deaktiverer samtidig fjernbetjeningen for at spare strøm.

Fjernbetjening
Hvem kender det ikke: Det er nat, vejen er fri, du tænder for fjernlyset og træder på speederen. SL AX giver præcis denne følelse til din cykel. Med de to knapper på Bluetooth-fjernbetjeningen kan du blænde op og ned på et splitsekund eller skifte mellem lysniveauerne på nærlyset.

Præcist fræset
SL X er ikke kun mindre end enhver tilsvarende lampe, men udnytter også hver eneste millimeter i huset. SL X's kabinet er fræset af ét stykke aluminium med minimale tolerancer.

Enkelt monteret
En Cnc-fræset aluminiums quick release gør det meget nemt at montere lampen på styret.

Bygget til at holde i årevis
SL X er ikke et engangsprodukt: Typisk for Lupine er permanente klæbeløsninger bevidst undgået i udviklingsfasen. Vores lamper er designet til let at kunne skilles ad, repareres og samles igen.

Detaljer

  • Lysniveauer: 2,5 W kørelysfunktion for dagtimerne, 8 W øko nærlys, 18 W øko fjernlys, 14 W nærlys, 30 W fjernlys
  • Material: Alumimium 6061-T6/ CnC milled
  • Dimension: 45 x 85 x 48 mm
  • Omgivelsestemperatur: -30 ° C til + 70 ° C
  • Drift: Bluetoooth 4.0, 2 taster
Specifikationer
Vigtigste oplysninger
Version: forlygte  
Lystype
lysenhed: LED
lygtedetaljer: 3x Osram Compact PL, 6x Osram Compact CL
lysstyrke: 340 Lux, 2200 lm
Synsvidde: 370 m
Energiforsygning
Strømkilde: genopladeligt batteri  
Beskyttelsesklasse
IP 68 / IK09  
Holder
montering holder: Styrklemme til 31,8 mm styr  
StVZO
godkendt af den tyske trafikstyrelse (StVZO)  
Vægt
160  g
Leveringsomfang
Inkl.: Holder
Leveringsomfang: SL AX lampehoved (StVZO), Bluetooth fjernbetjening, "Peppi V5" styrbeslag til Bluetooth fjernbetjening, hurtig frigørelse til 31,8 mm styr, manuel
udstyr
lysreserve, dagslyslygter, med refleks
Køn
Unisex
Modelår
2021
Varenummer
1309822
Bedømmelse
5
1 bedømmelser
5 stjerner
1
4 stjerner
0
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0
13.02.2021
Paolo
Uden lige!
Senza eguali!
Automatisk oversat fra italiensk Tilbage til originalen

Spektakulær spotlight, fremragende belysning både på vejen og på spor selv ved høje hastigheder. Testet ved -7 °, med tordenvejr og med tåge og ud over ikke at give det mindste antydning om at miste sine vandtætte egenskaber, holder det lysstrålen konstant (inklusive tåge). Forbundet til et specialfremstillet 18 ah batteri garanterer det langvarigt forbrug. BT-kommandoen er perfekt, og berør den bare for at skifte stråle fra nærlys til fjernlys og omvendt. Virkelig et godt produkt, der overbeviste mig om at købe det andet til at have det både på cyklen til daglig brug af hjemmet / arbejdet og det andet til mtb ... ja jeg ved, det er mange penge, men det er hver eneste øre værd!

Faretto spettacolare, ottima illuminazione sia su strada che su tracciati anche a forti velocità. Testato a -7°, con temporale e con nebbia e oltre a non fare il minimo accenno a perdere di caratteristiche nell'impermeabilità, mantiene costante il fascio luminoso (nebbia compresa). Collegato ad una batteria artigianale da 18 ah fatta ad hoc, garantisce un consumo duraturo. Il comando BT è perfetto e basta toccarlo appena per variare il fascio da anabbagliante ad abbagliante e viceversa. Davvero un ottimo prodotto che mi ha convinto ad acquistare il secondo per averlo sia sulla bici per uso quotidiano casa/lavoro ed il secondo per la mtb... si lo so, sono molti soldi spesi ma vale ogni singolo centesimo!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!