Online cykelhandler
Find din gave her | Opdag nu

Lupine Piko

6 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Lupine Piko Hjelmlygte Wezen Wezen, sort
Lupine Piko Hjelmlygte Wezen Wezen, sort sort
Lupine
Piko Hjelmlygte Wezen Wezen, sort
2.319 DKK
gratis forsendelse
Lupine Piko Lygte, sort
Lupine Piko Lygte, sort sort
Lupine
Piko Lygte, sort
1.859 DKK
gratis forsendelse
Lupine Piko Lygte Wezen, sort
Lupine Piko Lygte Wezen, sort sort
Lupine
Piko Lygte Wezen, sort
2.149 DKK
gratis forsendelse
Lupine Piko TL Max Læderhylster Lukket
Lupine Piko TL Max Læderhylster Lukket
Lupine
Piko TL Max Læderhylster Lukket
199 DKK
Lupine Læderhylster Piko TL MiniMax åben
Lupine Læderhylster Piko TL MiniMax åben
Lupine
Læderhylster Piko TL MiniMax åben
199 DKK 169 DKK
- 15 %
Lupine Læderhylster Piko TL MiniMax lukket
Lupine Læderhylster Piko TL MiniMax lukket
Lupine
Læderhylster Piko TL MiniMax lukket
199 DKK

Find vej gennem mørket med Lupine Piko fra CAMPZ

En lygte er en uundværlig del af livet i det fri. Når mørket falder på, hjælper CAMPZ dig på vej med Lupine Piko-lygter og tilbehør. De banebrydende LED-lygter repræsenterer markedets absolut førende modeller. Funktionaliteten er udtrykt gennem justerbar belysning. Komforten er tilvejebragt gennem behagelige hovedstykker og lækre designs. Din sikkerhed er vægtet med beskyttende hjelme med aftagelige lygter.

En af markedets førende eksperter inden for lys

Lysteknologi tages til nye højder med Lupine Piko. Denne serie af aktivitetslygter, alt-i-én-sæt og hylstre er skabt af en producent med mere end 25 års erfaring. Tyske Lupine bruger udelukkende komponenter fra hjemlandet og europæiske nabolande. På den vis sikres den høje kvalitet, som karakteriserer brandets lygter og tilbehør. Blandt andet inden for LED-teknologi er Lupine blandt markedets absolut førende, og denne teknologi kan du få glæde af, når du handler Lupine Piko fra CAMPZ. Lupine Piko R4Her er der tale om pålidelige LED-lygter, der er skabt på baggrund af solidt håndværk og en skarp sans for brugervenlighed og funktionalitet. Med disse lygter i hænde kan du finde vej gennem landskabet på alle tider af døgnet. Mørket er ikke længere en hindring – uanset om du er til fods eller på cykel.

Lygter til alle formål med unik LED-belysning som fællesnævneren

Lupine Piko er skelsættende lygter af alle typer, som har en ting til fælles: Deres unikke LED-belysning, som kan justeres og tilpasses efter omstændighederne. Det betyder fleksibilitet ud over alle grænser. Her styrer du, hvor meget lys du har behov for. Serien består blandt andet af en række pandelygter, der er designet med et elastisk hovedstykke, som giver dig en sublim pasform. Komforten prioriteres, så du får en pandelygte, som føles rar at have på hovedet i længere tid ad gangen. Seriens alt-i-én-sæt består af en kombination af hjelm og lygte, hvoraf sidstnævnte nemt og hurtigt kan påmonteres hjelmen og med FastClick-funktionen. Disse sæt er alletiders følgesvend, når du giver dig i kast med aktiviteter i mørke, som kræver hovedbeskyttelse. Når så du ikke længere har brug for beskyttelse, kan du klikke lygten af hjelmen og forvandle den til en pandelygte. Mulighederne er mange med Lupine Piko, som også indeholder et stort sortiment af lommelygter. De er fremstillet i et vandafvisende finish og er mindre end for eksempel en smartphone. Det betyder, at de er ligetil at have i lommen, og du kan have dem med dig overalt. Kombiner din lommelygte med et lækkert hylster, og du er klar til at drage på eventyr.