Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Mad Rock

24 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Mad Rock

Mad Rock – Defined by Passion

I klatring og bouldering er Mad Rock blevet kendt for sine innovative klatresko, som det amerikanske selskab har produceret siden 2002. Hos Mad Rock finder du klatresko lavet af de nyeste materialer og teknologier til overkommelige priser. I de senere år er Mad Rock blevet en komplet leverandør af klatreudstyr. Udover klatreseler og klatremåtter, tilbyder de også klatrehardware og -accessories.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Udstyr til det vertikale eventyr

Mad Rock har et mål om at få klatresporten ud til flere mennesker med deres udstyr. Sikkerhed, komfort og holdbarhed er i top, så du trygt kan give dig i kast med sporten, hvad enten du er begynder, øvet eller professionel.Mad Rock Solar Kig nærmere på udvalget her på CAMPZ, og find det klatreudstyr du har brug for.

Kvalitetsudstyr til alle

Hvad der begyndte som en enkelt mands passion for klatring er i dag blevet til et af de mest respekterede brands på klatrescenen. Grundlæggeren af Mad Rock begyndte selv at klatre i 1970’erne, hvor der var meget begrænset udstyr til overkommelige priser. Derfor begyndte han at designe sit eget klatreudstyr, og da vennerne så, hvor genialt det var, lagde de også bestillinger på det. På den måde tog firmaet sine første, spæde skridt. Det var dog først i 2002, at Mad Rock blev grundlagt. Efterspørgslen på udstyret var efterhånden så stor, at det gav mening at starte en egentlig produktion. Visionen er stadig den samme: At levere det bedst tænkelige klatreudstyr til alle, der måtte have interesse for sporten.

Samarbejde med professionelle udøvere

Hos CAMZ tilbyder vi alt fra klatresko til både børn og voksne til klatremåtter og diverse sikkerhedsudstyr. Mad Rocks erfaring med og passion for sporten gør, at deres udstyr er udviklet ved hjælp af de nyeste teknologier, der sørger for sikkerhed, komfort og holdbarhed. De har samtidig allieret sig med nogle af sportens største navne, som løbende hjælper dem med at udvikle produkterne og hele tiden holde dem opdateret, baseret på deres erfaringer og tests.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!