Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Maloja

199 Produkter
Tøj fra Maloja
Maloja

Maloja: Usædvanlig smart for funktionel Outdoortøj

Bag mærket Maloja skjuler sig ikke alene praktisk og funktionelt tøj, men også en speciel følelse. De indtryk som tog et par unge mænd tog med hjem fra den schweiziske landsby Maloja, er blevet implementeret på kort tid og senere blevet til produkter. Maloja Clothing har høj komfort, optimal pasform og moderigtige detaljer. Dette tøjmærke har hjemme på den internationale biker scene og benyttes af alt fra atleter til Outdoor entusiaster.

Sorter efter
 
Side 1 af
4

Funktionel mode til bjerget

Maloja er muligvis det mest autentiske bjergsportstøjmærke, der findes. Med kombinationen af gennembrydende teknologi, høj komfort og sporty stil møder brandet ikke kun outdoor-atleters behov. Dette tyske brand er også blevet populært på CAMPZ.dk til storbyerne med sit miks af funktionalitet og kvalitet. Det hele startede i en lille bayersk landsby i 2004, da Peter Räuber så en mangel på lækker mountainbikebeklædning på markedet. Dengang var valget nærmest kun mellem lycra og tøj fra bikerverdenen. Men nu kan du købe unik mountainbikemode hos CAMPZ, der produceres af Maloja, som er et af de få firmaer der mestrer at sælge teknisk streetwear med succes. Fokusset er på bikes, og den typiske Maloja-kunde finder altid en mulighed for at kunne hoppe på sin mountainbike, både om sommeren og vinteren, i stedet for at skifte hjulene ud med ski og sne i de koldeste måneder. Der er masser af mulighed for at være aktiv i naturen hele året rundt; det handler blot om at være godt dækket ind med dette multifunktionelle tøj, der er godt til både sommer og vinter. Maloja HokksundM.Maloja er ikke blot et navn, det er en livsstil. Del fantastiske øjeblikke med venner og familie, både når du er i bjergene og i byen.

Høj kvalitet produceret hjemme i Europa

Der er over 15 personer, der arbejder som designere i firmaet. Og på kontoret i Chiemgau fokuserer de på den enestående stil. Det er ikke kun mountainbikeentusiaster, der kommer op med fede designs. De kreative ansatte kan have erfaring fra alt fra de største high-fashion brands til bilindustrien. Denne unikke indstilling skiller Maloja fra de konkurrerende sportsbrands. Räuber har været med til at designe fra dag ét, og det gør han stadigvæk i dag. Alle de kreative hoveder, inklusiv Peter, starter fra bunden med hver kollektion. Derfor byder kollektionerne hvert år på ny kunst og nye logoer, som følger firmaets filosofi om konstant genopfindelse. Der er dog en ting, som aldrig ændrer sig: Chiemgau-mærket vil altid holde sig til kernekompetencen som en ægte specialist i bjergsport. Materialet bliver grundigt testet for fx holdbarhed eller vandtæthed. Firmaet bruger også modeller til at være sikker på, at tøjet har en tip-top pasform hele vejen igennem. Derudover bliver produkterne udviklet i samarbejde med forskellige atleter, og det tyske sportsbrand er med til at repræsentere flere forskellige landshold. Generelt sørger Räuber og resten af staben for at lytte opmærksomt til kunderne, og derfor når de ud til begge køn med succes. Faktisk har brandet samme popularitet hos mænd såvel som kvinder – en statisk vi også kan se her på CAMPZ.dk


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!