Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Maloja (145 Produkter)

Tøj fra Maloja
Maloja

Maloja: Usædvanlig smart for funktionel Outdoortøj

Bag mærket Maloja skjuler sig ikke alene praktisk og funktionelt tøj, men også en speciel følelse. De indtryk som tog et par unge mænd tog med hjem fra den schweiziske landsby Maloja, er blevet implementeret på kort tid og senere blevet til produkter. Maloja Clothing har høj komfort, optimal pasform og moderigtige detaljer. Dette tøjmærke har hjemme på den internationale biker scene og benyttes af alt fra atleter til Outdoor entusiaster.

Sorter efter
Side 1 af
3
 
Sorter efter
Side 1 af
3

Gunstigt Maloja køb online

Maloja er et tysk varemærke, der leverer friluftstøj i høj kvalitet til aktive mennesker med hang til oplevelser i naturen. Hos dette varemærke finder man alt, man skal bruge i undertøj, mellemlagstøj og overtøj. Designet er innovativt og unikt, praktisk og smart på samme tid, alt sammen et resultat af firmaets evne til at forene tradition fra bjergmiljøet og den moderne livsstil.

Om Maloja

Firmaet blev til, da en flok venner var på tur i de schweiziske bjerge i et område kaldet Engadin. Der besøgte de bjerglandsbyen ved navn Maloja. De blev hurtigt fascinerede af stedets smukke, men barske natur, og af folket, der boede og arbejdede i disse højder, og som virkede ligetil og gæstfrie. Oplevelsen stod i kontrast til deres liv i byen, og de besluttede at starte en tøjproduktion, som kunne reflektere bjergfolkenes stil iblandet tendenser fra den moderne livstil. Bjergfolkene har deres helt egen stil og livsform, og Maloja har observeret og lært, hvordan de klæder sig for at holde varmen og overlever under hårde livsbetingelser. Bjergfolkene er deres helte og deres inspiration. Maloja SchinnasM.Med udgangspunkt i den lidt skødesløse stil, som kendetegner bjergarbejdernes måde at sætte farver og tøj sammen, hvor det ikke er æstetik, der kommer i første række, men derimod funktionalitet og komfort, har Maloja ladet sig inspirere og har defineret sin helt egen stil. Malojas tøjkollektion reflekterer denne symbiose af to livsstile, bylivet og livet i bjergene. Det kommer eksempelvis frem i deres udvalg af lækre strikhuer, som bjergarbejderne netop bar for at holde varmen. Det kommer også til udtryk i deres udvalg af ternede skjorter, som også hørte til i bjergarbejderens basale garderobe. Malojas udvikler sin egen trekstil og har formået at tage det bedste fra begge verdener. Kriterier om funktionalitet, komfort, bevægelsesfrihed, beskyttelse mod vejret og brugen af jordnære farver er inspirationen fra bjergmoden, og på den anden side de smarte farver trendy snit, inspireret fra det moderne byliv. Maloja har også sin helt egen måde at udvikle nye produktideer, få føling med kundernes behov og præferencer, samt være på forkant med hvad der rører sig ude i felten. En gang om året deltager firmaets personale i en uges sommerhjælpeprogram, hvor man tager ud i naturen for at leve en tid blandt bjergboerne og hjælpe til med lidt af hvert i lokalmiljøet.

Om produkterne

Malojas enestående designstil har været med til at sætte standarden indenfor outdoorbeklædning. De ternede skjorter, strikhuerne og de anderledes farvesammensætninger og mønstre fortolkes og reproduceres i Malojas produkter. Denne trekstil har, lige siden den blev lanceret, været en succes. Materialerne i varemærkets tøjprodukter er lette, naturlige og giver maksimal beskyttelse mod alle vejrforhold enten ved at være vandafvisende, vindtætte, åndbare eller isolerende. I varemærkets tøjkollektion finder man alt, man har brug for fra inderst til yderst og helt fra dunjakker, hardshell, softshell, regn- og vindjakker, fritidsjakker og fleece. Maloja RickM.Ligegyldigt hvilke bukser eller leggins, man vælger at kombinere med en Maloja trøje eller skjorte, så vil stilen være elegant og praktisk. Det er netop det, der er meningen, at man sammensætter, som man vil og skaber sit eget unikke Maloja look. Dette princip er også inspireret fra bjergarbejdernes måde at klæde sig i det daglige, de satte dog tøjet sammen ud fra et konkret behov i forhold til vind og vejr. Malojas tøjsortiment fremstår med spændende farvekombinationer, det er et stilrent og naturligt look, det er smart og farverigt, og med gennemtænkte snit. Den kropsnære stil er særlig iøjnefaldende i mellemtøjskollektionen for både damer og herrer. Tøjet er fremstillet i stærke, fleksible og lette stoffer, som sikrer en maksimal bevægelsesfrihed, komfort og beskyttelse. Med en forkærlighed for detaljer og en forståelse for, hvor vigtige disse dele kan gå hen og blive i kulde og hårde vejrforhold, tilbyder Maloja også et alsidigt og spændende udvalg af tilbehør i huer og vanter i varm uld, flotte mønstre og farver, som garanterer komfort og varme i selv de mest ekstreme kuldegrader. Fordelene ved at købe Malojas udstyr:
  • Unik stil
  • Høj kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser
  • Holdbare produkter
Har man brug for noget nyt til turen i det fri, eller til skal man til at udvide garderobeskabet, så kan man uden tvivl finde, hvad man skal bruge hos Maloja. Du får bjergtradition og bytradition forenet i varemærkets flotte produkter. Den særegne tilgang til idé og produktudvikling har givet ligeså originale produkter.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!