CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Mammut Eiger Extreme
Den nye Eiger Extreme-kollektion tilbyder det perfekte produktsystem til ekstreme scenarier. Med produkter, der kombinerer lav vægt med ekstrem ydeevne, hvilket giver dig mere frihed og mere eventyr.

Mammut Eiger Extreme

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1
  • Herrer 1

Farve

  • hvid

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Mammut Wall Rider MIPS Hjelm, hvid
Mammut Wall Rider MIPS Hjelm, hvid hvid
Mammut
Wall Rider MIPS Hjelm, hvid
Vejl. udsalgspris 1.259 DKK 1.129 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: 52-57cm
- 10 %

Brug tid på at finde det rigtige klatre- og skitøj

CAMPZ.dk er en dansk webshop med fokus på outdoor- og adventuresport. Webshoppen har over 25.000 forskellige varenumre herunder Mammut Eiger Extreme, og web-shoppen er ledende på markedet. Mammut Nordwand Pro HSCAMPZ.dk ønsker at give deres kunder den bedst mulige service, og det betyder blandt andet, at personalet er nøje udvalgt med personlig erfaring inden for outdoor- og adventuresport. Det betyder, de har både personlig erfaring og viden til at råde og vejlede dig.

Det rigtige ski- og vandretøj til et aktivt liv

Uanset om du vandrer eller står på ski for sjov eller hører til dem, der elsker at presse dig selv til det yderste, er det rigtige udstyr en nødvendighed. Dyrker du adventuresport og kæmper mod elementernes rasen i minusgrader, er det rigtige udstyr ofte forskellen på liv eller død. Firmaet Mammut har designet Mammut Eiger Extreme en serie af tøj og andet tilbehør, der kan holde til al slags vejr, og det gælder også det mere ekstreme af slagsen.

I Mammut Eiger Extreme jakker er der for eksempel benyttet materiale fra GORE-TEX, der også bliver kaldt ”the most rugged”, og det er den bedste kombination af vejrbeskyttelse og slidstyrke. Hætten er stormsikker, og du kan let justere den både vertikalt og horisontalt, også selvom du beholder dine handsker på. Der er vandtætte lommer bådeindvendig og udvendig, og der er god ventilation under armene, som hjælper med at få fugt ud, så du holder dig varm og tør. Bukserne i serien er ligeledes designet, så de klarer selv de mest ekstreme ski- eller klatresituationer, og de har ekstra beskyttelse mod grove overflader med Dyneema-materiale. Bukserne kommer med forstærkede sømme og har sideventilation og vandafvisende to-vejs lynlås i trekvart længde.

Med til serien fra Mammut hører også handsker, skjorter, huer og hjelme. Du kan også få en rygsæk, som er skabt til de mest ekstreme situationer, du kan finde på.