Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Marmot har siden 1974 leveret kvalitetssikker, funktionel beklædning og udstyr til ekstrem- og bjergsportsudøvere og outdoorentusiaster. Siden mærket opstod i en lille klatreklub, bestående af amerikanske studerende, har Marmot haft for mål at skabe det bedste outdoorbeklædning og -udstyr i verden.

Marmots første produkter var en dunvest, en dunsweater og en dunparka samt tre dunsoveposer. Blot to år efter at virksomheden blev startet, begyndte Marmot at samarbejde med GORE-TEX®. Marmot har nu det længste partnerskab med membranproducenten i outdoorbranchen.

Beklædning

Nyheder fra Marmot

Udstyr

Lær mere om Marmot

Treadlight

At gøre det rigtige betyder ikke, at du skal ofre præstationer eller stil.

Marmot er overbevist om, at den mest effektive måde at minimere påvirkningen på miljøet er gennem innovative, holdbare og højkvalitetsprodukter. Denne bæredygtige tilgang har altid været en drivkraft i Marmots produktudvikling, og det vil det altid være. Derfor arbejder Marmots produktdesignere utrætteligt for at udvikle bæredygtige teknologier. Deres mål ændrer sig aldrig: At skabe Marmots sædvanlige højtydende produkter fra de mest miljøvenlige stoffer.

EvoDry

Fremtiden for regntøj

Teknologi
• Genanvendt materiale
• Solution Dye-farvningsprocessen sparer vand, energi og reducerer CO2-udledningen

Ydeevne
• Vandtæt: 20.000 mm
• Åndbar: 20.000 MVTR
• Permanent imprægnering

Marmot x Thread

From Ground to GoodTM

Marmot Thread T-shirts er lavet af 50% genanvendt polyester og 50% genbrugt bomuldsstrimler. Hver T-shirt indeholder materiale fra ca. 2,25 genbrugsplastflasker. Fremstillingsprocessen bruger mindre pesticider i forhold til rene bomulds skjorter og bruger godt 400 liter mindre vand. Kun PVC- og phthalatfrie farver bruges til printene. Gennem arbejdet med Thread International har disse T-shirts også bidraget til at skabe over 1.300 arbejdspladser i Haiti.

Marmot

512 Produkter
Sorter efter