Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Marmot

(405 Produkter)
Madrasse fra Marmot
Marmot

Marmot: Funktionelt tøj til bjergbestigning

Hvad der i 1974 startede som en tanke blandt en gruppe unge studerende blev hurtigt til det verdensberømte selskab Marmot. Mærket står for funktionelt udendørs udstyr og tøj, der kan bruges selv under ekstreme forhold. Åndbare, hudvenlige materialer og bæredygtige produktionsvirksomheder er i centrum hos producenten.

Sorter efter
Side 1 af
8
 
Sorter efter
Side 1 af
8

Køb Marmot på campz.dk

Marmot producerer det mest eksklusive tøj og udstyr til outdoorentusiaster. Varemærket er nordamerikansk, grundlagt i 1974 og har sit hovedkvarter beliggende i Santa Rosa, Californien. I dag er brandet ejet af Jarden Corporation, som også har mange andre anerkendte varemærker i deres portefølje såsom Bicycle og Bee, Sunbeam og Rawlings sportsudstyr.

Om Marmot

Marmot blev startet af de to unge fyre Eric Reynolds og Dave Huntley tilbage i 70’erne, som dengang studerede ved Universitet i Californien. De blev inspireret under en studietur til Juneau Icefields i Alaska, hvor de skulle studere og bestige gletsjere i området. De første produkter de lavede, var indenfor beklædning og inkluderede en dunvest, en sweater og busker, senere kom også tre soveposer med i sortimentet. Marmot Kompressor VerveI 1973 lejede de nogle lokaler Grand Junction, Colorado, med henblik på at starte produktion og en detailhandel, og i 1974 var varemærket Marmot Mountain Works grundlagt. Allerede i 1976 åbnes den første butik i Washington, og siden da har ekspansionen været progressiv på det globale marked. I de samme år blev GoreTex opfundet, de to venner prøvede materialet af i det fri, og havde snart udvidet til også at levere tasker fremstillet i GoreTex. Senere kom dette solide materiale til at ligge til grund for deres generelle produktion. I de samme år opfandt de det første et-lags telt kaldet TAKU til brug i bjergterræn. Firmaet voksede støt til i 1977 at have 11 forhandlere, alle specialiserede og trænede indenfor bjergsporten. Siden 1977 er det kun gået én vej, nemlig fremad og opad både i forhold til opbygning af ekspertise, innovative initiativer og udvikling af nye produkter. Det samme gjaldt den geografiske ekspansion af varemærket udover USAs grænser til også at have kontorer i Canada, Hong Kong, England, Sverige, Tyskland og distribution i over 60 lande. Firmaet arbejder efter de samme principper, som har kendetegnet Marmot fra starten, og som handler om skabe produkter i den højeste kvalitet for at nå en optimal performance. Målsætningen har derfor altid været at tilbyde deres kunder de bedste produkter indenfor friluftsindustrien, og at komplimentere dette med at have specialiseret personale i deres butikker, som kan vejlede deres kunder professionelt. Marmot har fra starten ført en socialt ansvarlig intern politik i forhold til produktion og personalestab, og eksternt ved at støtte en række non-profit organisationer, som arbejder for at fremme uddannelse og viden indenfor friluftsområdet og andre markeder. Marmot engagerer sig blandt andre sociale initiativer, også i organisationer og interessegrupper, som arbejder for bjergbestigeres, skiløbere og andre sportsfolks interesser, for at disse kan udøve deres aktivitet på en meningsfuld og sikker måde.

Produkter til alle aktiviteter

Med årene har Marmot formået at udvide sit produktlager. Fra i starten kun at omfatte enkelte basale produkter nødvendige til en tur i bjergene, kan man i dag få stort set alt, man har brug for i udstyr og beklædning. Målgrupperne omfatter alt fra almindelige sportsaktiviteter, bjergbestigning og klatring, løb, trekking og rygsækrejser, camping, ekstremsport og til udendørslivet generelt. Fælles for alle produkter et trendy, praktisk og unikt design, og materialer, som er robuste og fleksible, og som sikrer, at man holder sig tør og varm i al slags vejr. Indenfor tøjkategorien kan man finde alt fra jakker, veste, fleeceprodukter, overtræksbukser og almindelige korte og lange bukser specialiseret til hvert aktivitetsområde. Marmot ArchesDer er ligesådan et enestående udvalg af skjorter til herrer og damer, T-shirts i smarte mønstre og farver og forskelligt tilbehør som hovedbeklædning og vanter. Marmot-stilen er moderigtig og sætter standarden inden for Outdoor. Iklædt Marmot har man ikke kun optimalt tøj på, men man ser også smart ud.

Få udstyret i orden

I udstyrskategorien finder man dun- og microfiber soveposer til alle temperaturskalaer, som garanterer én, at nattesøvnen kan foregå varmt, tørt og komfortabelt. Derudover har de specialiseret sig indenfor teltmarkedet, og man kan være sikker på, man får det absolut bedste på markedet. Udvalget af telte er ligeså bredt som tøjkollektionen, og det er ikke telte, der kun er tænkt til bjergsporten, men camping generelt. På CAMPZ.dk kan man finde et stort udavlg af produkterne fra Marmot alt fra tøj til det vigtigste udstyr. Alle produkter er af utrolig høj kvalitet og har et stort udvalg, så du altdi kan finde noget, der passer lige præcis til dine behov. På CAMPZ.dk kan du bladt andet finde:
  • Marmot Regnjakker
  • Marmot Vandrerygsække
  • Marmot Soveposer
Marmots produkter er hundrede procent gennemtænkte og testede af udendørsentusiaster. Man kan derfor trygt stole på, at man er i de bedste hænder. Man får ikke kun værdi og funktionalitet for pengene, men også autentisk tøj og udstyr, som er med til at beskytte mod vind og vejr i de mest tænkelige ekstreme situationer.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling