CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Max Climbing

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Max Climbing Spinchboard, rød
Max Climbing Spinchboard, rød rød
Max Climbing
Spinchboard, rød
Vejl. udsalgspris 809 DKK 439 DKK
- 45 %

Hjælp til bedre træning og forberedelse

Max Climbing er en belgisk virksomhed, der er startet af entusiastiske klatrere for at hjælpe andre med at finde deres svagheder og dermed kunne træne sig til at blive stærkere på de områder.Max Climbing Maxgrip Hybrid Ønsket er ikke bare, at du skal opleve fremskridt med deres produkter, men at hele klatresporten skal kunne opleve fremskridt takket være bedre værktøj til træning og vedligeholdelse af evner.

Kom langt med få, simple værktøjer

Her på CAMPZ finder du et udvalg af produkter fra Max Climbing som med få, simple værktøjer sætter dig i stand til at forberede dig selv, samt træne bedre til dit næste klatreeventyr. Her får du værktøjer, som er enkle at gå til, venlige mod huden og samtidig giver dig mulighed for at dels træne på dit nuværende niveau, men samtidigt også udnytte, at her ofte er flere niveauer af træning i et enkelt stykke udstyr, så du kan øge udfordringen, afhængigt af dine egne evner og mål. Der er ydermere tænkt på miljøet med disse produkterne, hvor man for eksempel i en del af produkterne benytter gummi, der er fremstillet af træer fra bæredygtige gummiplantagerne, hvor træerne har vokset sig store og fældes for så at blive erstattet af nye, friske træer.

Bare grib fat og gå i gang

Produkterne her er nemme at montere og tage i brug, og ved flere er omstillingen til forskellige typer træning og forskellige sværhedsgrader uhyre simpel, og noget der kan klares i en håndevending. Dette er enkle, men utroligt fleksible og effektive træningsværktøjer, som ikke uden grund er blevet populære blandt klatrere verden over. Max Climbing har udviklet få produkter, men til gengæld udviklet dem til nærmest total perfektion frem for at tilbyde et stort sortiment, som ville kunne sprede fokusset, så man ikke kunne holde den perfektion, som man netop ønsker at opnå i sine produkter.