Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Merrell

199 Produkter
Tøj fra Merrell
Merrell

Merrell - Det rigtige tøj til alt slags vejr

Den amerikanske virksomhed Merell blev grundlagt i 1981 og præsenterede i 1985 den første sko med Gore-Tex membran, hvilket banede vejen for en innovationsdrevet fremtid. I begyndelsen specialiserede virksomheden sig kun inden for vandresko og vandrestøvler i høj kvalitet, men siden 2007 har amerikanske Merell også solgt outdoortøj i over 170 lande. Merrell arbejder fortsat på, at udvikle nye designs og nye teknikker for at kunne tilpasse sig enhver outdoor entusiast.

Sorter efter
 
Side 1 af
4

Nyd friheden med kvalitets sko

Man kan glæde sig nok så meget til konkurrencer, ferier, aktiviteter og afslappende gåture i det fri, men hvis ikke fodtøj, beklædning og udstyr er på plads, nyder man ikke tingene på samme måde. Merrell giver dig fri bevægelighed, så du kan udfolde dig med komfort og fleksibilitet til hver en tid.

Sørg for at give dig selv noget ekstra af det gode

Merrell Mix Master H2OFolk har mange forskellige værdier, men det at kunne klæde sig perfekt på, til de aktiviteter man nu skal igang med, er noget vi alle holder af. Lidt selvforkælelse eller en overraskelse til familie og venner er heller ikke at kimse af, og hvordan kan man gøre det bedre end med en blød eller hård pakke fra Merrell? Mærket blev lanceret i en fusion tilbage i 1981, hvor tre gutter satte sig for at designe de perfekte vandrestøvler. Randy Merrell er manden bag hovedmærket, som de to andre fyre så koblede deres firma på, og derfor valgte de alle tre i enighed at kalde det fælles mærke for Merrell. De amerikanske testpersoner fik hurtig øjnene op for fodtøjets kvaliteter, og derfor steg efterspørgslen også på andre produkter, hvilket senere hen fik ejerne til at kaste sig over beklædning, tilbehør og udstyr. Dermed kan du altid regne med Merrell, når du har brug for tøj og sko til aktiv udendørsbrug.Merrell Terran Lattice 2

Ingen grund til at nøjes

Da mærket lynhurtigt fik fat i det hjemlige amerikanske marked kunne eventyret fortsætte til Europa og Asien, hvor logoet i dag ses fra Norge til Filippinerne og fra Italien til Columbia. Her i Danmark behøver du blot at klikke forbi CAMPZ.dk, hvor du kan sidde komfortabelt derhjemme og udvælge dine favoritprodukter. Der er gemt en lille atlet i os alle, og med Merrell finder du den maksimale støtte, hvad enten det går opad eller nedad, om du vandrer i græs, på asfalt eller grus. Hvad enten du søger et par nye sko, et par vandrestøvler eller et par funktionelle sandaler, så klæder dette innovative mærke hele familien på til masser af sjove timer i det fri. Det primære fokus er på trekking, vandring, løb og fodtøj til almen brug i hverdagen. De forskellige typer af overdele, såler, indlæg og materialer har hver især deres fordele, så du kan komme ud og gå, løbe og motionere i alt fra vandtætte designs til åndbare modeller og hurtigtørrende tekstiler. Når fødderne er på plads i de rette sko så glem ikke alle de andre produkter fra Merrell, som klæder dig på fra inderst til yderst med masser af komfort og beskyttelse.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!