Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Vi rydder hylderne! | Gør et kup - Op til 70%

Merrell

215 Produkter
Tøj fra Merrell
Merrell

Merrell - Det rigtige tøj til alt slags vejr

Den amerikanske virksomhed Merell blev grundlagt i 1981 og præsenterede i 1985 den første sko med Gore-Tex membran, hvilket banede vejen for en innovationsdrevet fremtid. I begyndelsen specialiserede virksomheden sig kun inden for vandresko og vandrestøvler i høj kvalitet, men siden 2007 har amerikanske Merell også solgt outdoortøj i over 170 lande. Merrell arbejder fortsat på, at udvikle nye designs og nye teknikker for at kunne tilpasse sig enhver outdoor entusiast.

Sorter efter
 
Side 1 af
4

Nyd friheden med kvalitets sko

Man kan glæde sig nok så meget til konkurrencer, ferier, aktiviteter og afslappende gåture i det fri, men hvis ikke fodtøj, beklædning og udstyr er på plads, nyder man ikke tingene på samme måde. Merrell giver dig fri bevægelighed, så du kan udfolde dig med komfort og fleksibilitet til hver en tid.

Sørg for at give dig selv noget ekstra af det gode

Merrell Mix Master H2OFolk har mange forskellige værdier, men det at kunne klæde sig perfekt på, til de aktiviteter man nu skal igang med, er noget vi alle holder af. Lidt selvforkælelse eller en overraskelse til familie og venner er heller ikke at kimse af, og hvordan kan man gøre det bedre end med en blød eller hård pakke fra Merrell? Mærket blev lanceret i en fusion tilbage i 1981, hvor tre gutter satte sig for at designe de perfekte vandrestøvler. Randy Merrell er manden bag hovedmærket, som de to andre fyre så koblede deres firma på, og derfor valgte de alle tre i enighed at kalde det fælles mærke for Merrell. De amerikanske testpersoner fik hurtig øjnene op for fodtøjets kvaliteter, og derfor steg efterspørgslen også på andre produkter, hvilket senere hen fik ejerne til at kaste sig over beklædning, tilbehør og udstyr. Dermed kan du altid regne med Merrell, når du har brug for tøj og sko til aktiv u