Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Meru

37 Produkter
Kategorier
MERU fra A-Z
  1. Jakker
  2. Regnjakker
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Meru

Meru – The Origin of Nature

Ifølge et mytologisk koncept, der er udbredt i Asien, anses det indiske bjerg Meru for at være centrum for alle fysiske og spirituelle universer. Også outdoor-mærket Meru står for naturens oprindelse og er et symbol på rejselyst. Mærket leverer prisvenligt kvalitetstøj og –udstyr til forskellige udendørsaktiviteter. Alle produkter er designet og udviklet af outdoor-eksperterne fra Meru. Så uanset om du skal på sommervandring på Jakobsvejen eller på skiferie i alperne, har Meru det rette udstyr.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Lad ikke vejret påvirke dine udendørs gøremål

Man kan sidde klistret til skærmen ved hver vejrudsigt for at ruste sig til morgendagens vejr; der skal lidt mere til – nemlig den rette beklædning, som Meru sørger for i kraft af mærkets ekspertise. Man er inspireret af et bjerg i indisk Himalaya af samme navn, hvilket giver meget god mening, når man ser på produktudvalget i kollektionerne. Man startede ud i det små med ganske få smagsprøver, inden fagre outdoor-entusiaster gjorde reklame for produkterne, som efterfølgende spredte sig som en steppebrand. I dag byder Meru på hele paletten inden for beklædning og tilbehør til teltture og udendørsliv i det hele taget, så det bliver en tør og behagelig omgang at begive sig ud i kendt og ukendt terræn. Mærket har opnået stor anerkendelse i forskellige kredse, og uanset om man er på udflugt i hverdagen eller har planer om længere og mere krævende ture, så beskytter materialerne på bedste vis. Partnerskab med alt fra aktive familier på camping og op til enlige naturfreaks på vovede ekspeditioner efter adrenalinkick sørger for alsidighed i kollektionerne. Meru LidingöDermed er der motivation til at komme op af sofaen og ud i frisk luft hele året rundt uden at give vejret skylden.

Med Meru er den rette påklædning i hus

Man kommer rigtig langt med disse funktionelle items i garderoben, for hvor ofte har man ikke lige brug for noget sporty tøj eller tilbehør, som sidder behageligt på kroppen? Det har man ganske tit, for hos langt de fleste står der sportsaktiviteter og hyggestunder på tapetet mange dage om ugen, hvilket fordrer noget velsiddende tøj, som arbejder efter forholdene. Det gør sortimentet fra Meru, da mærket arbejder med tidens innovative redskaber, hvad enten det er GORE-TEX eller andre typer af membraner og tekniske finesser, som klæder dig på efter elementerne. Her er alt skabt med komfort og beskyttelse in mente, hvad enten det drejer sig om praktiske vandrebukser, figursyede regnjakker, bløde fleecejakker til allround-brug, åndbare overtrækstøjer eller lignende items. Kroppen bliver ganske enkelt pakket ind, som den fortjener det – og efter alle kunstens regler. Dermed er der lagt op til mange sjove timer i regn, blæst, snevejr eller solskin med den helt rette beskyttelse samt varme eller ventilation på kroppen. Hvad enten man er til klassiske helfarver eller kulørte toner, så finder man det hele i udvalget fra Meru, som i den grad er et vellidt mærke her på CAMPZ, hvor outdoor i alle henseender er passionen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!