Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Micropur

2 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Micropur løser væskeproblemet

Væske er en af de mest basale nødvendigheder, når det kommer til udendørsaktiviteter og udendørsliv. Micropur Forte MF 100FDet kan dog også være en af de nødvendigheder, der skaber udfordringer for vores udendørsaktiviteter. For hvordan er det lige, man får plads til alt det drikkevand, man har behov for på turen? Det giver vi dig løsningen til her på CAMPZ.

Giver dig rent drikkevand på rekordtid

Micropur er rensetabletter, dråber og pulver, der på rekordtid giver dig desinficeret vand, fri for bakterier, alger og lugte. De smarte produkter er skabt af Katadyn. Det schweiziske firma har siden opstarten dedikeret sig til at skabe produkter, der giver rent drikkevand til blandt andre os, der elsker udendørsliv. Og det stopper ikke her. I dag benyttes Katadyns produkter af en lang række internationale velgørenhedsorganisationer samt af militæret. Her får du altså produkter af højeste kvalitet, der bruges af professionelle.

Nemt at anvende

Det er nemt og ligetil at anvende Micropur. De fleste produkter skal blot tilsættes klart vand, hvorefter du lader dem virke i 2 timer. Der vil derefter være sølv-ioner i vandet i op til 6 måneder. Du kan benytte produkterne i alle former for vandbeholdere – også de vandbeholdere, du finder i en båd eller campingvogn. Husk altid at læse etiketten, inden du anvender det enkelte produkt. Takket være Micropur skal du nu ikke længere bekymre dig om, hvorvidt du har drikkevand nok med på turen. Samtidig slipper du for at bekymre dig om bakterier, der hurtigt kan sætte en stopper for alt det sjove. Hos CAMPZ kan vi varmt anbefale produkterne.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!