Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Millet

27 Produkter
Taske fra Millet
Millet

Millet - Det traditionelle brand for bjergbestigere

Den franske producent Millet har specialiseret sig i høj kvalitet til professionelle bjergbestigere og højtliggende ekspeditioner. Siden 1920 har mærket udviklet især rygsække, tøj og tilbehør beregnet til klatring, vandring eller skiløb. Siden 1950’erne har Millet være en del af forskellige højtliggende ekspeditioner, for eksempel den første bestigning af Annapurna med et fransk ekspedition team. Erfaringer og indsigter fra disse ture bruger virksomheden til udviklingen af u200bu200bderes professionelle produkter.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Til folk, der elsker at røre sig

Er du vild med at bruge kroppen på alle mulige måder i det fri? Nyder du luften, følelsen i musklerne, der arbejder, og blodtrykket der kommer i omdrejninger? Så klæder Millet dig på til trekking, vandreture, klatreture og andre populære sportsgrene, hvor du udfordrer dig selv optimalt.

Tøj og udstyr, der ikke kan slides op

Millet Easy UpMed dette franske mærke får du tøj og hardwear, der er skabt med ekspertise fra over 80 års erfaring indenfor diverse outdoor-sportsgrene. Det hele startede egentlig med et drønstærkt taskedesign, der sidenhen er blevet videreudviklet, og har fulgt masser af professionelle bjergbestigere til tops overalt i verden. I dag er Millet meget mere end det, for du kan også blive klædt på med alt, hvad hjertet begærer af tøj og udstyr. Mærket byder på alt til camping, trekking, hiking, klatring samt meget mere, så du uden problemer kan klare dig i det fri i alle typer af vejr. Så træk i både sko, tøj, handsker og huer fra Millet og suppler op med en praktisk taske fra kollektionerne. Overnat efterfølgende i et af de vind- og vandtætte telte og kryb dig ned i en isolerende sovepose om natten. Mærket er unikt og komplet på alle måder, og derfor er du altid i trygge hænder, når du har noget tøj og tilbehør fra dette franske mærke ved din side. Både design, holdbarhed og funktionalitet sidder lige i skabet, hvilket er yderst vigtigt, når der som her er tale om produkter, der skal bruges aktivt i alle sæsonerne. Så giv dig tid til at studere hele udvalget her på CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!