CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

MINOX

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
MINOX Adapter til stativ Universel, sort
MINOX Adapter til stativ Universel, sort sort
MINOX
Adapter til stativ Universel, sort
Vejl. udsalgspris 439 DKK 189 DKK
- 56 %
UDSALG

Se mere af naturen med moderne kikkerter

 

Selv de mindste detaljer spiller en vigtig rolle, når det kommer til det store billede. MINOX X-RangeDet er de moderne kikkerter fra MINOX et førsteklasses eksempel på. Her er nemlig tale om kvalitetssikre produkter, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Tværtimod har det tyske mærke skabt en lang række af designs, som forener et holdbart ydre med en knivskarp og smart optik. Det er kikkerter, der giver et klart udsyn i forskellige lysforhold, så du altid er i stand til at navigere, eller blot nyde naturens vilde dyreliv. Af denne grund har vi hos CAMPZ.dk samlet et godt sortiment af mærkets forskellige modeller, der alle gør det let at få øje på hidtil usete detaljer.

 

Se verden på en ny måde

 

MINOX er et firma, der igennem årene er blevet kendt for at levere præcise og funktionelle designs. Grundstenen i deres velfortjente anerkendelse blev lagt allerede i 1945, da det tyske mærke lancerede det første af mange smarte kameraer. Siden hen har de skiftet fokus, og prioriterer i dag at fremstille kikkerter og lignende udstyr, der dog er mindst lige så smart. Det er med andre ord et mærke, hvis produkter altid har gået hånd i hånd med en høj og vedvarende kvalitet. Det er netop derfor, at vi hos CAMPZ.dk tilbyder et alsidigt udvalg af kikkerter fra MINOX.

 

Kom lidt tættere på

 

Når du begiver dig ud på et eventyr i naturen, og i særdeleshed en længere tur i vildmarken, er det essentielt, at dit grej kan klare lidt af hvert. Derfor byder de forskellige MINOX designs alle på en stærk konstruktion, som består af ligeledes stærke materialer. Udenpå sikrer en vandafvisende overflade i fællesskab med en robust holder, at kikkerten let kan benyttes og medbringes i al slags vejr. Hos CAMPZ.dk kan du udforske mærkets mange modeller, der hver og en gør det muligt at komme helt tæt på.