CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
MIZU – Protecting Where We Play
Navnet Jussi Oksanen er et kendt navn på snowboardscenen. Allerede i sin aktive snowboard-karriere grundlage han i 2008 mærket MIZU med et par ligesindede venner. Sammen deler de en passion for sne, skating og surfing, samt respekten for havet, bjerge og parker, hvor de udlever deres sport. Mizu er japansk og betyder vand. For at imødegå spildforbruget af plastflasker og dåser, fremstiller MIZU genanvendelige, bæredygtige, specialdesignede og 100% BPA-frie drikkeflasker og kopper til at tage med på farten, så du kan have det sjovt og samtidigt gøre noget godt for miljøet.

MIZU

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • orange
  • blå
  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
MIZU Halm, blå
MIZU Halm, blå blå
MIZU
Halm, blå
29 DKK
MIZU Halm, grå
MIZU Halm, grå grå
MIZU
Halm, grå
29 DKK
MIZU Halm, blå
MIZU Halm, blå blå
MIZU
Halm, blå
29 DKK
MIZU Halm, orange
MIZU Halm, orange orange
MIZU
Halm, orange
29 DKK
MIZU V7 360 Adventure Kit Isoleret flaske 620 ml, sølv
MIZU V7 360 Adventure Kit Isoleret flaske 620 ml, sølv sølv
MIZU
V7 360 Adventure Kit Isoleret flaske 620 ml, sølv
Vejl. udsalgspris 489 DKK 199 DKK
- 59 %
UDSALG

MIZU – tap dit drikkevand, hvor du vil!

Der står miljø på dagsordenen i rigtig mange brancher. Det har der gjort hos nogle selskaber i lang tid – bl.a. hos MIZU, der siden 2008 har været kendt for deres sortiment med smarte drikkeflasker. Mærket er startet af Jussi Oksanen, der er tidligere professionel snowboarder. Efter at have set massevis af efterladte plastikflasker i naturen tog han sagen i egen hånd og tegnede de første skitser til det, der i dag er et globalt foretagende. I stedet for konstant at købe vand på flaske, kan du på miljøbevidst manér investere i en langtidsholdbar løsning, som dem du finder fra MIZU hos CAMPZ. Drikkeflaskerne er fremstillet i rustfrit stål, som både er hårdføre og velegnet til opbevaring af væske. Mærket anvender den højeste kvalitet på markedet i form af 18/8, som er velegnet til drikkevarer. Det er stål med 18 % krom og 8 % nikkel i en perfekt blanding, så du undgår væske, der smager af metal. Den type stålsammensætning er meget hårdfør, nemt at rengøre samt korrosionsresistent. Stål er tilmed et af de mest klimavenlige metaller i verden, for faktisk stammer ca. 25 % fra genanvendte kilder.MIZU M8 Der står for alvor miljø på programmet, når du investerer i en drikkeløsning fra MIZU.

Vandfiltrering med MIZU

Det er ikke blot alt det miljømæssige, de går op i og har styr på hos MIZU. De har nemlig også skabt et innovativt filtersystem til drikkeflaskerne, så du kan få glæde af rent, filtreret vand, hvor end du befinder dig. Mærket har udviklet tre forskellige systemer til brug på hver deres måde. Det første er det mest simple i form af et sugerør i silikone, der kan bruges til frisk drikkevand, som det du tapper hjemme fra vandhanen. Den anden løsning er det blå filter kaldet "Everyday", som kan bruges i hverdagen, hvis du eksempelvis skal tappe fra en fontæne i byen. Den tredje model er grå og kaldet "Adventure", og er til brug i naturen, hvis du fylder vand i din flaske fra et vandfald, en sø eller andre mere naturlige steder. Alle tre løsninger skrues fast på et gevind, der sidder under låget på drikkeflasken. Filtrene fra MIZU er skabt ud fra de nyeste nanoteknologier og kan derfor sortere vira, bakterier, klorin og mange andre ting fra, så du får gennemrenset vand, der er drikkeklart. Hos CAMPZ finder du både komplette sæt samt reservedele, så du kan tænke på miljøet og bruge den samme flaske igen og igen, samt nyde naturens kilder i form af filtreret vand.