Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Mizuno

58 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Mizuno

Unikke sportsartikler som et bidrag til samfundet

Helt tilbage i 1906 åbnede japanske Rihachi Mizuno sin første butik i Osaka med det formål, at hjælpe athleter med at performe bedre og fremme idrættens rolle i samfundet. Oprindeligt fremstillede og solgte Mizuno sportstøj, men hurtigt blev sortimentet udvidet til baseballudstyr, golfudstyr, løbesko og fodboldstøvler. Mizuno producerer idag sportsudstyr og sportsbeklædning af højeste kvalitet, ved at kombinere avanceret teknologi med traditionelt håndværk. Ved siden af virksomhedens eget atletikhold understøtter Mizuno også internationale succesrige atleter, og har deraf profiteret af eksperters erfaringer til udviklingen af nye produkter.rnrn

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Mizuno online shop

I 1906 startede Rihachi Mizuno en sportstøjbutik i Osaka, og lige siden har Mizuno familien været dedikerede til at producere optimalt sportstøj og udstyr til deres kunder. De har siden starten arbejdet for at finde nye og bedre løsninger med formålet at øge sportsudøveres performance, men har også gennem tiden arbejdet for at fremme interessen for sporten i samfundet mere generelt. Efter noget tid skiftede Rihachi produktionen hen mod at designe og udvikle baseballudstyr, og da hans søn Kenjiro blev aktiv i familieforetagendet, anbefalede hans far ham at specialisere sig i golfkøler, løbesko og fodboldstøvler.Mizuno Wave Prophecy I 1933 etablerede Kenjiro sin egen linje af produkter inspireret af sin fars idé, og støttet fra starten af familiens allerede årtilange knowhow. Lige siden er Mizunos business vokset støt i produktionen og omsætningen, men også i ligeså høj grad i anerkendelsen af deres unikke produkter. Specielt deres golfudstyr er gennem tiderne blevet benyttet af de største navne såsom engelske Nick Faldo der i 90erne vandt flere Majors, og Luke Donald som aktuelt set er øverst på den internationale rangliste indenfor goldsporten. Firmaet fører en bæredygtig og socialt ansvarlig produktionsstrategi, og i deres firmaetik understreges, at alle deres operationer på globalt plan skal være miljøvenlige, dette er i dag kernen i deres firmadrift. Hos Mizuno har man været sig dette ansvar bevidst i årtier, og allerede i 1992 etableredes miljøprogrammet kaldet Crew 21, hvorigennem virksomheden udfører miljøbeskyttende aktiviteter og giver tilbage til det lokale samfund.

Varesortimentet

Nøglen til Mizunos succes bygger på en konstant søgen efter udfordringer, at skabe nye og bedre produkter og i det hele taget at forvente mere. Hos Mizuno vokser man af udfordringer, man finder løsninger hvilket betyder, at man giver forbrugerne sportstøj, der kan være med til at forbedre og optimere deres performance og resultater. Mizuno løbetøj beviser i stor stil produkternes overlegenhed. På den ene side i forhold til dets funktion som sportstøj, tøjet arbejder i perfekt harmoni med kroppen og hjælper én til at blive en bedre sportsudøver. På den anden side produkternes funktion som moderigtigt tøj som sætter trenden indenfor den globale sportsmode. Man kan godt være smart klædt på selvom man sveder, og det er man i Mizunos vindtætte løbejakker i smarte farver. Mizuno Wave InspireDette gælder også udvalget af tætsiddende løbebukser og leggins i fleksibelt og åndbart materiale. Mizuno løbetøj sikrer forbrugeren optimal beskyttelse for vind og vejr, samtidigt med at de originale materialers fleksibilitet tillader maksimal bevægelsesfrihed. Varemærkets løbesko er produceret på basis af deres egen Wave teknologi, og er optimale løsninger for både eliteløbere og almindelige motionister. Skoene har et moderigtigt design, er fremstillet i levende og spændende farvekombinationer, tilbyder en perfekt pasform og behagelig affjedring, egenskaber som alle er essentielle for at kunne løbe langt og godt. Udvalget af tilbehør er ligeledes variereret og inkluderer huer, vanter, sokker og meget mere. Du finder alt det du skal bruge, når du skal klædes på til dit sportsliv. Med en historisk ekspertise og en dedikeret personalestab, har firmaet været i stand til at holde kursen, overleve tidernes høj og lav konjunkturer og alligevel blive ved med at udvikle og forbedre kvaliteten i deres produktudvalg. Deres produkter er blevet prøvet af tidens største atleter, som alt sammen bekræfter den høje standard og kvalitet unikt for Mizunos produkter. Gode grunde til at købe Mizunos sportstøj og sko:
  • Optimale design
  • Behagelige materialer
  • Konkurrencedygtige priser
Med Mizuno tøj og sko får du det bedste fra det japanske sportsmarked. Der findes ikke nogen brands, som dækker alle facetter af sportslivet, som dette varemærke tilbyder. Det behagelige sportstøj beskytter dig 100 % i al slags vejr og natur, og det geniale fodtøj fra ujævnheder og stød når du løber derudaf på grustier og asfalt. Mizuno er den bedste investering i dit sportsliv.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!