Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Mizuno

Mizuno - Reach Beyond
Brødrene Rihachi og Rizo grundlagde Mizuno i 1906. Tradition og innovation er stadig kerneværdier for mærket, hvis mål er at tilbyde atleter over hele verden holdbart udstyr i høj kvalitet. Mizuno specialiserer sig i sportssko til en række forskellige discipliner og investerer løbende i forskning og udvikling. Virksomheden har blandt andet udviklet Mizuno Wave, som er en unik mellemsålsteknologi, der tilbyder god stabilitet og stødabsorbering. Mizuno har også skabt MIZUNO ENERZY, et særligt udviklet sålmateriale, der er op til 17% blødere end sammenlignelige såler og forbedrer ’bounce’-effekten med op til 15%.

Topkategorier fra Mizuno

Vær klar til vejen med Mizuno

Lær mere om MizunoMizuno: Ubetinget ydeevne

Historie er en samling af betydningsfulde øjeblikke. Mizuno giver alting til sporten, og forventer til gengæld at deres brugere får mest muligt ud af deres produkter. Dette betyder at tage det ekstra skridt og give den alt, du har. For kun med ubetinget engagement betaler hårdt arbejde sig.

Mizuno

196 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
4

Mizuno går forrest i jagten på resultater

Hos japanske Mizuno er man altid et skridt foran. Mærket har over 100 års erfaring og samtidig sponsorerer man mange forskellige, professionelle sportsudøvere. Dermed er man dækket ind på alle parametre i forhold til at være på forkant med tingene. Det betyder også, at man har deltaget i alle mulige løb, har slået og sparket til alverdens bolde og i det hele taget har været med på både små og store sportsscener. Man vil også være det i fremtiden, for missionen er at holde sig blandt de førende og foretrukne sportsmærker, og dermed altid være konkurrencedygtige. Mizuno er med i verdenstoppen over kendte og foretrukne sportsbrands, og du kan naturligvis også få din andel af produkterne her på CAMPZ. Mærket er skabt til at følge dig ved hvert et skridt, kast, slag eller spark, hvad enten du løber, spiller tennis, håndbold eller alt mulig andet. Derudover vil man mere end det, hvilket betyder, at mærkets innovative produkter presser dig til at yde endnu mere, og dermed til at yde mere og opnå bedre resultater. Mizuno Wave Inspire 14Du får ganske enkelt den perfekte opbakning på alle måder, da tøj, sko og tilbehør gør det nemmere og mere komfortabelt at være aktiv.

Realisér dine sportsmål med Mizuno

Der er masser af muligheder for udvikling i samarbejde med Mizuno. Mærket spiller bolden op til dig, og giver dig alle muligheder for at rykke et ekstra skridt nærmere dine sportsambitioner. Tøj, sko og tilbehør er ikke blot fremstillet i premium-materialer, men er også forsynet med innovative elementer, så du kan dyrke sport med komfort. Mærkets løbesko er blevet en storsællert på verdensplan, da der bydes på et hav af designs i teknisk avancerede modeller, som gør det bedste for dine fødder. Det samme gælder med udvalget af sportstøj, der er designet med alle de efterspurgte detaljer. Dermed kan du være aktiv i alle sæsoner, hvad end du har brug for vind- eller vandbeskyttelse, åndbarhed, fugtafledning, antibakterielle tekstiler og mange andre innovative tiltag. Det hele er nemlig udviklet for, at du skal have det godt, når du dyrker sport, og dermed bedre kan fokusere på selve udførslen. Alt det tekniske og videnskabelige er på plads, og det samme er designet, så du kan vælge mellem en masse sprudlende og energiske farver, som mærkets DNA afspejler. Mizuno er en gave til sportsfolk på alle niveauer, som vil tjene dig mange år fremefter, når der jages nye, forbedrede resultater.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!