Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Montura

4 Produkter
Montura

Montura - Kultmærket fra Italien

Montura er et Outdoor kultmærke fra Italien, og er blevet uundværlig for mange bjergbestigere. Ved at blive partner med velkendte klatrere som Hans Kammerlander har Montura kunne forbedre deres produkter yderligere. Samarbejde med bjergredningshold garanterer også den højeste kvalitet.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Nye mål bliver indfriet

Nye indtryk, nye horisonter - og i det hele taget nye veje at gå. Det optager Montura rigtig meget. Filosofien om at udfordre sig selv og opsøge nyt vil de gerne motivere alle andre til at prøve lykken med. Man får nemlig så meget ud af at rykke sig ud af sin comfortzone. Sport og friluftsaktiviteter er et godt sted at starte, da naturen byder på masser af muligheder og retninger. Det italienske mærke sørger i den forbindelse for at klæde dig optimalt på, så du kan modstå enhver vejrmæssig forhindring på din vej og sortimentet finder du her hos CAMPZ. Med base i bjergrige områder er de vant til at klatre og sætte kroppen under pres i højere luftlag. Derudover hjælper de også professionelle sportsfolk og redningsarbejdere med kurser og påklædning. Derfor kan du trygt, og med største sikkerhed, forlade dig på kvaliteten fra Montura. Bjergbestigning, klatring eller udfordrende vandreture. Kollektionerne klæder dig på til det hele, så du kan modstå elementerne. Det skyldes ikke mindst materialerne i premium-kvalitet kombineret med innovative detaljer. Montura Vertigo Pro MagliaVandtætte overflader, termobeskyttelse og åndbare fibre er nogle af de ting, som sammenlagt giver dig et skjold mod kulde og regn.

Optimal kropsindpakning til store og små ture

Det er blevet kutyme for mange at tage professionel beklædning og bringe det ind i hverdagens garderobe. Når først du har været iklædt så lækre og modstandsdygtige designs, som dem fra Montura, vil du få trang til at bruge dem hele tiden og ikke kun under sport. Det er designerne opmærksomme på, hvilket også ses på designstilen. Casual og sporty looks med farver og prints kendetegner kollektionerne. Derfor kan tøjet også med fordel bruges til hverdagsbrug, hvor komforten og beskyttelsen vil gavne til topkarakterer. Flotte dunjakker, bløde fleecejakker, sportsnederdele, ternede skjorter og alt mulig andet er perfekt til alle aktiviteter i by og natur. Der bydes også på modstandsdygtigt fodtøj med skridsikre og stødabsorberende såler, så du kan forcere brosten, mudder, grus og andre typer af underlag på din vej. Tilbehør kan heller ikke undværes, og også her byder det italienske mærke på designs i premium-kvalitet. Halsrør, pandebånd og handsker er med til at beskytte udsatte kropsdele. I den forbindelse anvendes merinould, da det er blødt og antibakterielt– perfekt til at modstå sved og snavs. Det giver dig mulighed for at gå hver en årstid i møde på perfekt vis. Du skal blot lige dykke ned i sortimentet hos CAMPZ!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!