Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Moon Boot

25 Produkter
Kategorier
MOON BOOT fra A-Z
  1. Vinterstøvler
  2. Vinterstøvler
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Varme og glade fødder med Moon Boot

Varme fødder er glade fødder. Når du holder dine fødder varme, er risikoen for at fryse langt mindre. Det ved vi alt om her på CAMPZ. Det er blandt andet derfor vi har samlet et bredt udvalg af kvalitetsstøvler fra Moon Boot.

Ikoniske støvler siden 1970’erne

Moon Boot er et italiensk kvalitetsmærke, der har taget store dele af verden med storm. De første af virksomhedens støvler kom på gaden i starten af 1970’erne, med det formål at give skiløbere og snowboardere et par varme støvler at stikke fødderne i, efter en aktiv dag i bjergene. I takt med, at årene er gået, har virksomheden medvirket til at sætte nye standarder for mode. Du har sikkert stiftet bekendtskab med dem i gadebilledet – de smarte og ikoniske støvler fra mærket, der nu kan blive dine, med CAMPZ’s store udvalg af modeller og størrelser. På vores side tilbyder vi en bred kollektion af skistøvler fra mærket, så du kan være sikker på at finde en udgave, der stemmer overens med dine behov og din personlige stil.

Enestående beskyttelse i vintervejr

De mange kvalitetsbevidste vinterstøvler fra Moon Boot er konstrueret med en tyk gummisål, der gør det umuligt for regn og sne at trænge ind i støvlen, mens resten af støvlen er af kraftige og beskyttende syntetiske materialer, der holder dine fødder varme og tørre, selv på årets koldeste dage.Moon Boot W.E. Monaco Low WP Det enestående materialevalg betyder, at dine fødder er beskyttet i al slags vejr, mens der desuden er lagt vægt på at give dig en letvægtsstøvle, der aldrig tynger og besværer din gang. Lange snører sørger for, at du til hver en tid kan tilpasse skoene, så de sidder godt om fødder og ben, mens den bløde, indvendige forring sikrer maksimal komfort.

Unikke designs inspireret af astronauter

Inspirationen til støvlernes unikke design har grundlæggeren Giancarlo Zanatta i sin tid hentet fra den første månelanding og astronauternes outfit, deraf navnet Moon Boot. Med tiden har inspirationen ført til en stor kollektion af støvler fra mærket, hvoraf vi på vores side tilbyder en lang række modeller i adskillige flotte farver og sjove mønstre. Der er således rig mulighed for at finde en model, der løfter dit outfit, og det gælder uanset, om du er til spraglede og iøjnefaldende farver eller hælder mere til de neutrale udgaver. Blandt udvalget finder du desuden modeller med flotte detaljer som varme pelskante, mens de lange snører og enestående former giver skoene et unikt udtryk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!