Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Mountain Equipment

108 Produkter
Mountain Equipment

Mountain Equipment - udstyr til den professionelle bjergbestiger

Siden 1961 har Mountain Equipment budt på et sofistikeret udvalg af produkter til professionel bjergsport. Den internationale leverandør til professionelle og ekspeditioner investerede i udviklingen og produkterne var både aktuelle for professionelle og amatøre. Mountain Equipment byder den dag i dag både på beskyttelse, kvalitet og sikkerhed, og produkterne bliver konstant videreudviklet for at kunne klare høje belastninger.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Et nyt bjerg er en ny udfordring

Har du din første rigtige klatretur til gode, eller er du allerede en erfaren en af slagsen? Så har Mountain Equipment med sikkerhed noget, du kan bruge. Dette britiske foretagende er nemlig spækket med erfarne klatrere samt sponsorerede atleter, der allesammen er med til at skabe et helt formidabelt mærke, som klæder dig på efter alle kunstens regler. Mountain Equipment ChillSom navnet antyder er der primært fokus på tøj og tilbehør til bjergbestigning. Det er både på snebeklædte bjerge, men også andre terræn og underlag. I dag finder du også produkter til generel outdoor-brug, så alle friluftsentusiaster kan få deres eventyrlyst stillet.

Et mærke, der gør en kæmpe forskel

Det er ikke småsteder dette britiske mærke har været. Fra Nord- til Sydpolen og fra Himalaya til Skotland samt alle mulige andre steder. Det betyder store udsving i temperaturen, og dermed i måden man klæder sig på. Men hos Mountain Equipment har man styr på det hele, hvilket betyder alle de typer af beklædningsgenstande, man har brug for. Dermed kan du bygge af og på i lag, efter hvad der nu passer til årstiden samt til den specifikke aktivitet. Det er både overtøj, undertøj, T-shirts, sweatshirts, handsker, huer, shorts og meget andet, så du kan nyde din passion lige der på kloden, hvor du er nu. Hos Mountain Equipment er fleksibilitet og fuld beskyttelse i al slags vejr et must og en del af signaturen, så du kan godt se frem til masser af nye udfordringer i det fri. Og det hjælper vi dig med her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!