Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Mountain Equipment

Mountain Equipment fremstiller udstyr til de højeste krav og bjergbestigning. For når du befinder dig i krævende terræn, skal du kunne stole på dit udstyr - betingelsesløst.
Mærkets historie begyndte i 1961 i en lade nær Manchester i England. Her udviklede grundlæggeren Pete Hutchinson let og kompakt tøj, der var nemt at pakke og soveposer fremstillet af varme dun. Disse produkter har været med til at føre adskillige krævende bjergbestigningsekspeditioner rundt om i verden til succes. Som et imponerende eksempel kan nævnes, at Reinhold Messner og Peter Habeler brugte Mountain Equipment-dundragter ved deres første topbestigning af Mount Everest (uden kunstig ilt) i 1978. Mountain Equipment tilbyder også et bredt udvalg af funktionelt tøj samt bjergsports- og alpint udstyr. Gennem samarbejde med professionelle bjergbestigere og outdoor-organisationer udvikler og tester Mountain Equipment konstant nye produkter. Mærket investerer meget tid og kræfter i at sikre, at alle dets produkter lever op til kravene i bjergene.

Topkategorier

Opdag nye produkter fra Mountain Equipment

Mountain Equipment - Dunbeklædningsspecialisten

At få tildelt DOWN CODEX®-certifikatet betyder, at man opfylder de absolut strengeste krav til økologi og dyrevelfærd. Disse krav går endda videre end de gældende EU-regler:

  • dyrene skal holdes på en artsbestemt måde i et naturligt miljø
  • ingen tvangsfodring
  • ingen plukning af levende dyr eller plukning af fjer
  • dunene må udelukkende være et biprodukt fra fødevareproduktionen
  • dunene rengøres uden opløsningsmidler.
Produkter med DOWN CYCLE®-symbolet indeholder 100 % genanvendte dun. Dun er et værdifuldt naturprodukt: det kan bevare sine isolerende egenskaber i lang tid og kan genbruges med den rette behandling. Mountain Equipment fjerner omhyggeligt dunene fra brugte produkter, inden de rengøres, desinficeres og får et nyt liv i outdoorprodukter af høj kvalitet. Disse produkters yder- og indermaterialer er også fremstillet af genbrugspolyester, hvilket reducerer det økologiske fodaftryk dramatisk.

Lær mere om Mountain Equipment

Mountain Equipment

245 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
5

Mountain Equipment – til camping, vandring og klatring

Er du bidt af udendørsliv og fysiske aktiviteter i naturen? I så fald er du i gode, trygge hænder hos Mountain Equipment, der har sammensat en imponerende kollektion af kvalitetsudstyr og beklædningsdele til camping, vandring og klatring. Her er der tale om produkter, der forbedrer din oplevelse i naturen.

Udstyr testet af den virkelige verden

Siden grundlæggelsen i 1961 har Mountain Equipment leveret en lang række udstyr til professionelle bjergbestigere og aktive sportsudøvere. Det har i dag ført til en stor kollektion af produkter, der alle kendetegnes ved deres høje kvalitet og omfattende standarder. De mange produkter er skabt på baggrund af erfaring fra den virkelige verden. Det betyder udstyr, der har været udsat for adskillige udfordringer og derfor er fuldt ud testet. Meget udstyr har for eksempel været benyttet, når bjergbestigere har skullet bestige nogle af verdens højeste bjerge.

Funktionelle beklædningsdele med perfekt pasform

På CAMPZ har vi samlet et stort udvalg af kvalitetsudstyr fra Mountain Equipment. Mountain Equipment RupalBlandt andet finder du et bredt sortiment af lækre beklædningsdele, der har det til fælles, at de er skabt til udendørsbrug og et aktivt liv. For eksempel tilbyder vi et bredt udvalg af kortærmede T-shirts, fleecejakker, ærmeløse trøjer, pullovers og bukser til både damer og herrer. Alle dele er skabt med din komfort for øje. Det betyder tøj, der følger din krops linjer og giver dig en perfekt pasform. Samtidig er der tænkt på det funktionelle aspekt i udformningen af delene. Det betyder dele, der kan modstå vind og vejr, og til hver en tid holder dig varm og tør, mens du opholder dig i naturen.

Udstyr til camping, vandring og klatring

På vores side finder du også et stort udvalg af kvalitetsudstyr til camping, vandring og klatring fra Mountain Equipment. Så uanset om du er på udkig efter en ny komfortabel sovepose til din næste campingtur eller et par smarte vandrebukser med rummelige lommer til næste besøg i bjergene, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde udstyr og dele, der falder i netop din smag og matcher din personlige stil. På CAMPZ har vi udelukkende samlet det bedste udstyr og de bedste dele fra producenten, så du ikke behøver lede andre steder, når du vil have det bedste til livet i naturen. Alle produkter er lavet af kraftige materialer, der giver dig en lang levetid på produktet. Det betyder produkter, som du kan bruge år efter år og derfor vil tjene dig i mange år fremover.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!