Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Friske forårslooks - Nye kollektioner til forår i storbyjunglen

Mountain Equipment

268 Produkter
Mountain Equipment

Mountain Equipment - udstyr til den professionelle bjergbestiger

Siden 1961 har Mountain Equipment budt på et sofistikeret udvalg af produkter til professionel bjergsport. Den internationale leverandør til professionelle og ekspeditioner investerede i udviklingen og produkterne var både aktuelle for professionelle og amatøre. Mountain Equipment byder den dag i dag både på beskyttelse, kvalitet og sikkerhed, og produkterne bliver konstant videreudviklet for at kunne klare høje belastninger.

Sorter efter
 
Side 1 af
5

Mountain Equipment – til camping, vandring og klatring

Er du bidt af udendørsliv og fysiske aktiviteter i naturen? I så fald er du i gode, trygge hænder hos Mountain Equipment, der har sammensat en imponerende kollektion af kvalitetsudstyr og beklædningsdele til camping, vandring og klatring. Her er der tale om produkter, der forbedrer din oplevelse i naturen.

Udstyr testet af den virkelige verden

Siden grundlæggelsen i 1961 har Mountain Equipment leveret en lang række udstyr til professionelle bjergbestigere og aktive sportsudøvere. Det har i dag ført til en stor kollektion af produkter, der alle kendetegnes ved deres høje kvalitet og omfattende standarder. De mange produkter er skabt på baggrund af erfaring fra den virkelige verden. Det betyder udstyr, der har været udsat for adskillige udfordringer og derfor er fuldt ud testet. Meget udstyr har for eksempel været benyttet, når bjergbestigere har skullet bestige nogle af verdens højeste bjerge.

Funktionelle beklædningsdele med perfekt pasform

På CAMPZ har vi samlet et stort udvalg af kvalitetsudstyr fra Mountain Equipment. Mountain Equipment RupalBlandt andet finder du et bredt sortiment af lækre beklædningsdele, der har det til fælles, at de er skabt til udendørsbrug og et aktivt liv. For eksempel tilbyder vi et bredt udvalg af kortærmede T-shirts, fleecejakker, ærmeløse trøjer, pullovers og bukser til både damer og herrer. Alle dele er skabt med din komfort for øje. Det betyder tøj, der følger din krops linjer og giver dig en perfekt pasform. Samtidig er der tænkt på det funktionelle aspekt i udformningen af delene. Det betyder dele, der kan modstå vind og vejr, og til hver en tid holder dig varm og tør, mens du opholder dig i naturen.

Udstyr til camping, vandring og klatring

På vores side finder du også et stort udvalg af kvalitetsudstyr til camping, vandring og klatring fra Mountain Equipment. Så uanset om du er på udkig efter en ny komfortabel sovepose til din næste campingtur eller et par smarte vandrebukser med rummelige lommer til næste besøg i bjergene, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde udstyr og dele, der falder i netop din smag og matcher din personlige stil. På CAMPZ har vi udelukkende samlet det bedste udstyr og de bedste dele fra producenten, så du ikke behøver lede andre steder, når du vil have det bedste til livet i naturen. Alle produkter er lavet af kraftige materialer, der giver dig en lang levetid på produktet. Det betyder produkter, som du kan bruge år efter år og derfor vil tjene dig i mange år fremover.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!