CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Mountain Equipment Glacier

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Mountain Equipment Glacier er deres letteste soveposer til dato

Glacier Equipment er store udendørs entusiaster, som vi værdsætter meget her hos CAMPZ. Siden 1961 har de produceret gear til dem, som ikke vil lade sig begrænse. Deres produkter har været med på verdens højeste tinder og sat rekorder på både Nord- og Sydpolen. Det skal være simpelt at bevæge sig ud i naturen, men det er det kun, hvis dit gear understøtter din drøm. Mountain Equipment Glacier er nogle af deres letteste soveposer til dato. Mountain Equipment Glacier 700De er lette og passer perfekt til både korte og lange vandreture, og til turen op på verdens smukkeste og højeste tinder.

Materialer i høj kvalitet til den kompromisløse eventyrer

Mountain Equipment Glacier soveposer er lavet med Down 700. Det er højkvalitets andedun, som fordeler sig let i soveposen, uden at klumpe sammen. Med DRILITE® LOFT™ II teknologi, får du et let og komfortabelt materiale, som både er vandafvisende og lader din krop ånde natten igennem. Derfor er de perfekte til seriøs bjergbestigning, klatring og lange vandreture. Den slanke opbygning smyger sig om din krop, uden at begrænse nattens bevægelser. Glacier modellerne har Mountain Fit og Gemini™ lynlås, som åbner hele vejen ned. Til dig, som gerne vil nå nye højder eller trodse den kolde vinter, giver disse soveposer dig masser af plads, varme og beskyttelse. Al dun brugt i disse kollektioner er godkendt af  DOWN CODEX®. Dette sikrer dyrenes forhold og gør det nemt at følge dunens rejse fra begyndelse til din sovepose. På denne måde tager de ansvar for både din søvn og vejen dertil.

Bløde kanter og slanke silhuetter

Det slanke design sikrer færre syninger og tager unødvendig vægt fra soveposen. Dette sparer både plads og vægt til dig, som gerne vil have varme men også vil rejse med let oppakning. Lock Lode lukning er magnetisk og kan nemt åbnes og lukkes med én hånd. Dette minimerer også tab af varme over natten, da magneterne søger hinanden og lukker til, selvom du i nattens mulm og mørke har fået åbnet dem. Five-baffle hætte giver ekstra kontrol af dunens placering og øger isolationen omkring hovedet. Det giver ekstra plads og optimal komfort. Det er vigtigt, at fødderne er lune hele natten. De har gået langt hele dagen og har på de lage ture brug for en varm og komfortabel nats hvile. Derfor har Mountain Equipment Glacier soverposer Bulls Eye Design, som giver et sofistikeret design og sikrer optimal varme til dine fødder.