Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Mountain Hardwear

(1 Produkt)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
Mountain Hardwear

Mountain Hardwear - med innovativt udstyr i solen

Erfarne udendørs fagfolk udvikler under betegnelsen Mountain Hardwear hands-on udstyr til udendørs brug. Kunder drager fordel af den praktiske erfaring og ønsket fra de fire stifterne til at gøre hver eneste lille detalje endnu bedre. Succesen er på grund af: Sporty design, gennemtænkt og praktisk tøj og udstyr til at trodse enhver krævende udfordring på trekking ture. Mountain Hardwear ved hvad der betyder noget for krævende Outdoor entusiaster.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Mountain hardwear på campz.dk

Mountain Hardwear er et nordamerikansk firma, der siden sin stiftelse i 1993 har fremstillet udendørstøj og udstyr såsom telte, rygsække, soveposer og handsker i høj kvalitet. Firmaet blev i 2003 opkøbt af Columbia Sportswear og har i dag sine hovedkvarterer i Richmond, Californien med mere end 90 ansatte. Derudover har man 35 salgsrepræsentanter og associerede fordelt rundt i USA og Europa, ligesom i Canada, Asien, Sydamerika, Australien og New Zeland. Firmaets overordnede mission er at at levere produkter, som kan hælpe til, at folk kan forbedre deres potentiale i deres aktiviteter og sportsudøvelser.
Mountain hardwear outdoor

Om Mountain Hardwear

Mountain Hardwear blev grundlagt af en gruppe unge, der før havde arbejdet sammen i virksomheden Sierra Design. Gruppen, som omfattede Jack Gilbert, Paul Kramer, Mike Wallenfels, Paige Boucher, Ingrid Harshbarger, Claranne Knittel, Roberta Hernandez og Alan Tabor, havde en fælles interesse for udendørslivet og bjergsporten. De besluttede i fællesskab at tage en udfordring på sig, hvilket gik ud på at designe og producere bedre produkter end dem der allerede fandtes på outdoormarkedet. De åbnede deres første detailhandel i 2008 i Portland og senere samme år i Seattle. Firmaets udvikling gik hurtigt, og gruppen, der havde stiftet firmaet sammen, arbejdede dynamisk og professionelt frem mod at blive et af de mest anerkendte navne indenfor outdoor og bjergsporten. Men deres succes skal ikke kun tillægges, at stifterne selv var garvejede udendørsmennesker, og vidste hvad de havde med at gøre, men i lige så høj grad deres fokus på innovation og hele tiden være på forkant og pionerende indenfor deres felt. Stort set hvert år er de kommet op med nye teknologiske finesser, nogle eksempler valgt på sporadisk vis er eksempelvis: i 1996 vindtæt fleece, i 2000 pionerede de Gore-Tex XCR, i 2003 lanceredes de første vandtætte soveposer, i 2006 introduceredes exodus rygsæksystem og i 2009 pionerede de Outdry 3D laminationsteknologi for handsker. Som de fleste andre firmaer der operer indenfor sportsverdenen, og som leverer til friluftsmarkedet, har Mountain Hardwear siden starten haft en tæt kontakt og samarbejde med professionelle atleter. Det er anerkendte navne, som giver reklame og samtidigt fungerer som tekniske vejledere ved at give feedback over deres produkter. Den første og tidligere sponsorerede atlet var Ed Viesturs, den første amerikaner der har klatret alle fjorten bjerge på 8.000 meter i verden. Ed var med til at udvikle firmaets produkter, og to af de originale produkter var Exposure Parka og Sub Zero jakken, som stadig forhandles i dag. Mountain Hardwear sponsorerer i dag en lang række af prominente navne indenfor elitesporten, og de fleste er bjergbestigere, klatrere eller skiløbere. Firmaet har en integreret strategi for social ansvarlighed og har formuleret deres egne Standards of Manufacturing Practicies. Her angives firmaets standarder for etisk og fair behandling af mennekser og miljøjøvenlige produkterionsprocesser. Mountain Hardwear monitorerer de fabrikker, som de bruger til at producere deres produkter.

Produkterne

Mountain Hardwear tilbyder alt i beklædning og udstyr til bjergsporten eller det almindelige udendørsliv. Et gennemgående træk i deres tøjkollektion er at materialerne er lette og i højeste kvaltiet, og som beskytter mod alt vejr afhængig af, om der er tale om de inderste lag, mellemlag eller overtøj. Det iøjenfaldende ved alle beklædningdele er den perfekte pasform, som både er kropsnær og ungdommelig ligesom at det er fuldstændigt fleksibelt og giver optimal bevægelsesfrihed. Det er netop bjergsporten, som firmaet excellerer i, og det kommer til syne i den stil de fører. Designet er stilrent, enkelt og uden overflødige detaljer som gør, at funktionaliteten er i top. Der er tænkt på det hele. Man skal heller ikke glemme farveudvalgtet som er varieret, inspirerende og levende farver. Netop dette har været med til, at deres produkter er blevet fashionable og bliver brugt i det daglige af flere og flere mennesker, for tøjet er trendy og praktisk. I det hele taget er man med dette mærke smart klædt på i det daglige som til sin tur i bjergene. Ligegyldigt hvor man foretrækker at opholde sig, så afspejler Mountain Hardwear en livsstil, som hele tiden flere tager på sig. Gode grunde til at købe Mountain Hardwear:
  • Høj kvalitet
  • Solide produkter
  • Smart stil
  • Konkurrencedygtige priser
Køber man Mountain Hardwear, får man ikke kun det man ser, man får meget mere. Man får en specifik livsstil med i købet og mere tid udendørs for der vil klædt i deres tøj, ikke være nogle vejr- og naturmæssige forhindringer du ikke kan klare. Mærket er simpelt hen det bedste på markedet.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling