CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Mountain Paws – Kun til bedste til hunden
Hunden er menneskets bedste ven og enhver, der holder kæledyr i eget hus eller tager den firbenede ven med på en rejse, ønsker sig at sikre, at dyrene får nok motion. Med kvalitetsprodukterne fra det engelske mærke Mountain Paws er hver tur er en fornøjelse. De innovative snore, hundeseler, foldbare madskåle og vandskåle, legetøj, halsbånd mm. fra Mountain Paws er ideelle til enhver outdoorfan med firbenede følgesvend.

Mountain Paws

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • rød

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Mountain Paws Hiking Hundesele
Mountain Paws Hiking Hundesele
Mountain Paws
Hiking Hundesele
Vejl. udsalgspris 279 DKK 159 DKK
  • Versioner: L
- 43 %

Køb dit hundetilbehør online

CAMPZ.dk er en webshop, hvor du kan få alt det udstyr og tilbehør, du har brug for, når du lever et aktivt liv. Mountain Paws vandskålDet gælder både indenfor adventure- og outdoorsport. CAMPZ.dk er en del af en stor indkøbskæde, hvilket gør det muligt at føre de bedste mærker til en rimelig pris. CAMPZ.dk medarbejdere dyrker selv et aktivt fritidsliv og har den fornødne viden, der gør det mulig at give den bedste rådgivning og service til webshoppens kunder.

Det rigtige tilbehør til et aktivt liv

At du har hund er ingen undskyldning for ikke at leve et aktivt udendørs liv. Snarere tværtimod. Hunde elsker at gå tur, snuse og danne sig nye indtryk, og de er derfor den perfekte partner, når du for eksempel er på vandretur. Med Mountain Paws tilbehør til hunde gør du jeres tur optimal. Mountain Paws serie af tilbehør til aktive hunde som for eksempel en foldbar vand- og madskål gør det nemt at tage din hund med på eventyr, uden du skal gå på kompromis med din eller din hunds komfort. Mountain Paws har også en række seler, som er velegnede både til vandreture og til de daglige gåture. Yderligere er det muligt at have begge hænder fri, da selen er designet, så du kan have den rundt om maven i stedet for i hånden. Her er det vigtigt at understrege, din hund skal være godt trænet, for det er en god løsning.

Historien bag Mountain Paws

Serien af Mountain Paws blev opfundet, da personerne bag ikke kunne finde det rigtige udstyr til deres egne hunde så de kunne tage dem med på tur. Derforgik de selv i gang med at udvikle en eksklusiv serie af tilbehør til hunde for at være sikre på, at hundene har optimalt udstyr selv under barske forhold. Deres tilbehør er udviklet til at være pålideligt, sikkert og sjovt.