Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

MPOWERD

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
MPOWERD

MPOWERD – Oppustelig solcellelamper

I 2012 skabte MPOWERD verdens første oppustelige solcellelampe. Resultatet er et overkommeligt, rent energiprodukt, som kan bruges i enhver situation - fra udendørs campingeventyr til baggårdsfester og i områder uden strøm.

Sorter efter
Side 1 af
1

MPOWERD transformerer dit forhold til lys gennem ren, veldesignet teknologi

MPOWERD tror på, at alle fortjener ren, tillidsfuld, stabil og prisvenlig energi, ligegyldigt hvor i verden de befinder sig. MPOWERD Luci Pro Outdoor 2.0De tror også på, at jordens ressourcer skal respekteres i processen. Siden 2012 har MPOWERD sammen med deres chefdesigner Jason Alan Snyder skabt rene og bæredygtige energikilder til mennesker verden over. Deres første lampe, Luci, var verdens første foldbare lampe drevet på ren solenergi. Siden den kom på markedet, har de taget deres vision med ud i alle dele af hverdagen. De lyser hverdagen op i hjemmet, på landevejen, i byen og ved lejrpladsen. De arbejder med rene linjer, hvilket gør deres lamper nemme at integrere i alle situationer. I kombination med deres innovative tilgang til lys er det intet under, at de har fået så stor succes verden over. Gennem deres velgørende organisation, der er navngivet efter deres allerførste lampe, Luci, er de med til at sprede lys i hele verden.

Lad MPOWERD vise dig vejen hjem

Siden deres første lampe har de overført deres revolutionerende teknologi til hverdagen. Deres smukke cykellygter bliver drevet af 100 % solenergi. Det er endnu færre bekymringer i én enkel lampe. Når du parkerer din cykel, lader den selv op. Du er sikker på, at lyset altid styrker dit udsyn, når du sætter dig i sadlen. Hos CAMPZ elsker vi, at det med MPOWERD er slut med batterier. Hver gang vi sætter en af deres lygter på cyklen, pakker den i tasken til vandreturen eller pynter altanen med festlige lyskæder, så behøver vi intet andet end lampen og vores eventyrlyst. Ved at droppe batterierne passer vi også endnu bedre på den natur, vi elsker at tilbringe vores fritid i. Til al dit smarte tech-udstyr, har de også lavet en solcelledrevet oplader. Dokumentér dine eventyr uden at bekymre dig om batteriernes levetid.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!