CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

MSR Hubba Hubba NX Telt, grå/rød

ID: 370734

Vejl. udsalgspris 4.679 DKK
3.089 DKK
- 33 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

MSR Hubba Hubba NX Telt, grå/rød (grey)

Hubba Hubba iglotelt er det bedst sælgende to-personers telt til backpacking. Det vejer kun 1,54 kg som gør det nemt at have med. Hvor din endedestination er, er ligegyldigt, du kan altid have Hubba Hubba teltet med på din rejse. Det er hurtigt og nemt at sætte op med de farvekodede teltstænger. Det er kompakt og nemt at bære i hånden. Med en vandsøjle i teltbunde på op til 3000 mm, kan du opholde dig trygt i teltet i al salgs vejr. Teltet er perfekt til en hyggelig tur med kæresten eller en god ven, eller hjemme i haven til gæster på en sommeraften.

I korte træk

Pakkemål (L x B)
Pakkemål (L x B)
46 x 15
Pløkker
Pløkker
Aluminium
Vandsøjletryk ydertelt
Vandsøjletryk ydertelt
1200 mm
Samlet teltvægt
Samlet teltvægt
1 540,00 g
Vandsøjletryk bund
Vandsøjletryk bund
3000 mm
Antal liggepladser
Antal liggepladser
2

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Bike Travel, Trekking, Camping, Trekking
Vigtigste oplysninger
Antal apses:
2
Anvendelsesområde:
Trekking, Camping, Biking
oppustelig:
Nej
Type:
Kuppeltelt
Antal liggepladser:
2
Dimensioner
Inderrum (L x B x H):
213 x 127 x 100
Stel (L x B):
279 x 213
Samlet teltvægt:
1 540,00 g
Pakkemål (L x B):
46 x 15
Soveområde
Antal soverum:
1
Længde soverum:
213 cm
Materiale
Binding:
1 DAC Featherlite NFL
Pløkker:
Aluminium
Indertelt:
100% Nylon
Telt bund/gulv:
100% Nylon
udvendig telt:
100% Nylon
overfladebeskyttelse:
PU og silikone
Vandsøjletryk
Vandsøjletryk ydertelt:
1200 mm
Vandsøjletryk bund:
3000 mm
Leveringsomfang
Tilbehør:
Kompressionspose
Telt:
ydertelt, indertelt, stænger, pløkker, snore
Modelår
2023
Produktnummer
370734
EAN
0040818027509

Video

Kundeanmeldelser

3.8
4 Kundebedømmelser
1 Stjerne
1
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
2
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
MSR Hubba Hubba NX Telt, grå/rød grå/rød
Hilli
ikke anbefalelsesværdig
Oversat fra Tysk Til originalen
Plastteltmaterialet opløses efter en længere periode med absolut tør opbevaring (ikke i brug). Det begynder at klæbe og lugte ubehageligt som plastik. Limen på sømmene bliver skør og smuldrer. Ikke acceptabelt i betragtning af den høje købspris
17.07.2023
MSR Hubba Hubba NX Telt, oliven/rød oliven/rød
Kirsten
Fr
Vi har købt teltet til brug for vores trekking tur i Pyrenæerne denne sommer. Vi har øvet os med at slå det op og tage ned og finder dette ganske let, ligesom vi har en god fornemmelse af plads til at sove, at kunne sidde oprejst, at kunne komme let ind og ud af teltet på begge sider. Om alt dette holder i bjergene med regn, torden, sol kan vi fortælle om i september, når vi er tilbage.
21.06.2019
MSR Hubba Hubba NX Telt, grå/rød grå/rød
Sebastian
Tillæg til bedømmelsen af ​​20.4.2018
Oversat fra Tysk Til originalen
POSITIV: Min kæreste og jeg har nu kunnet teste teltet i Skotland i en uge. Teltet har modstået de lokale klimatiske forhold (stærk vind, regn, men også varme) meget godt. Takket være den kontinuerlige stangkonstruktion kan teltet opstilles og tages ned ekstremt hurtigt; Vi brugte også det matchende fodspor, hvilket giver et solidt indtryk. På grund af de anvendte Meshmaterialer er teltet meget godt ventileret, men uden det er blæsende eller højt inde Luftningen har også bidraget positivt til, at der ofte er dannet lidt kondens på indersiden af ​​det ydre telt. Inde i teltet forblev det stadig tørt. Teltet er i den grå version indvendigt behageligt lys. Hvem kan lide det lidt mørkere, bør hellere ty til den mørkegrønne version. NEUTRAL: Det ville være rart, hvis MSR overtrådte den mørke røde fyr linjer med fluorescerende materiale, så de ville være synlige selv i mørket. Det ville også være fordelagtigt, hvis de medfølgende stifter blev yderligere markeret, da det nogle gange er svært at finde, hvis de er dybt i jorden. NEGATIV: Selv om vi har behandlet teltet omhyggeligt i løbet af turen, har det allerede to små huller i det indre telt (ikke i meshmaterialet). Desværre ved vi ikke, hvor disse huller kommer fra, især da det indre telt ikke er kommet i berøring med skarpe genstande. Uanset om det er en materiel fejl, eller et insekt har gennemboret materialet, ved vi det ikke. I lyset af den højere købspris synes det synd at materialet er meget filigree. Vi har nu bestilt reparationssættet fra MSR og håber at kunne reparere hullerne i overensstemmelse hermed, så teltet vil være hos os i længere tid. Uanset dette har to af aluminiumspindene allerede bøjet ind i en hårdere jorden, når de køres ind. Disse vil nu blive erstattet af MSR Groundhog Mini Pegs. Ikke desto mindre synes de medfølgende pinde robuste i betragtning af deres lette vægt.
04.06.2018