CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

MSR Reactor Kogesystem 1,7 L 3 lang

ID: 774423

Vejl. udsalgspris 2.559 DKK
1.309 DKK
- 48 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

MSR Reactor Kogesystem 1,7 L 3 lang

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

MSR's Reactor 1.7L Stove System er ikke bare et af de hurtigste brændstofeffektive komfurer, der nogensinde er lavet, men også et af de eneste komfurer, der tilbyder dette niveau af ydeevne under de kolde, blæsende forhold på rigtige ture. Kort sagt bruger de mindre brændstof, transporterer mindre brændstof og bevæger sig hurtigere end noget andet komfur. Og med MSR's kvalitet og holdbarhed kan du stole på denne ydeevne, selv når det virkelig gælder. Integreret system Ultramoderne komfur og ekstremt effektiv gryde kombineret i et kompakt, brugervenligt system. Hidtil uset kogetid Bringer 0,5 liter vand til kogepunktet i laboratoriet i direkte sammenlignende tests på kun 1,5 minutter, og overgår konkurrenterne endnu mere under ekstreme forhold. Uovertruffen vindbeskyttelse Varmeveksleren omslutter strålebrænderens brænderhoved fuldstændigt og sikrer dermed den bedst mulige kogeevne med kort kogetid og brændstofbesparende drift i stærk blæst. Maksimal effektivitet Patentanmeldt strålebrænder, varmeveksler og intern trykregulator giver kategoriens førende effektivitet med lavt brændstofforbrug under alle forhold. Kompakt Alle systemer udgør én enhed, hvor komfur og brændstof (valgfrit tilbehør) passer i gryden.

I korte træk

Type
Type
Enkeltflammekoger
Brændstoftype
Brændstoftype
Gas
Vægt
Vægt
480,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Mountaineering, Vandring / Trekking, Trekking, Camping, Trekking
Vigtigste oplysninger
Type:
Minikoger
Type:
Enkeltflammekoger
Brændstoftype:
Gas
Kompatibel patron:
MSR IsoPro 110 g
Dimensioner
Diameter:
14,50 cm
Vægt:
480,00 g
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
Reactor-gryde og -blus, BPA-frit dæksel Pack Towl grydebeskyttelse, Folde-/låsegreb
Modelår
2023
Produktnummer
774423
EAN
0040818112052

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
MSR Reactor Kogesystem 1,7 L 3 lang
Jussi Korhonen
Fantastisk kedel!
Oversat fra Finsk Til originalen
Let at bruge, kompakt størrelse og let vægt. Hvad kunne du ellers ønske dig? 1,7 l størrelse var optimal til madlavning i to. Overraskende var det også mere brændstofeffektivt, end jeg troede. 6 dage (to personer) i Wilderness forbruges kun lidt over en tank (227 g) propan. Jeg er meget tilfreds med dette produkt.
23.07.2020