CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Muc-Off Fedt 150 g

ID: 363840

169 DKK
DKK 1126,67 / 1 kg
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Muc-Off Fedt 150 g

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Muc-Off's Bio Grease er specielt udviklet til cykling og har en unik formel, der forhindrer korrosion og vandindtrængning. Det betyder, at de enkelte cykeldele er beskyttet i lang tid. Brug dette fedt for at opnå en bedre smøring, som du tydeligt kan mærke ved hver tur.

Muc-Off biologisk nedbrydeligt cykelfedt er specielt sammensat til de unikke "lavhastighedsapplikationer", der findes på cykeldele, hvor det er vigtigt at reducere friktionen. Denne førsteklasses formulering er baseret på vedvarende ressourcer og har en kombination af ekstremt tryk smøreadditiver og naturlig "slip", hvilket giver den en uovertruffen ydeevne i sin klasse!

Biofedt har den ekstra fordel, at det er biologisk nedbrydeligt og ekstremt modstandsdygtigt over for vand for at forhindre korrosion og reducere friktion. Dette forbedrer de bevægelige deles ydeevne. Dette nye fedt er fuldt ud biologisk nedbrydeligt og fri for skadelige petroleumsbaserede olier.

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling, Dirt/BMX
Vigtigste oplysninger
Type:
Smørremiddel
Type:
Lejefedt
Anvendelse:
Pedaler, Leje, Kugleleje
Modelår
2023
Produktnummer
363840
EAN
5037835367003

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.