CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Muc-Off X-3 Kæderenser inkl. Drivetrain cleaner

ID: 471994

309 DKK
DKK 41,20 / 100 ml
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Muc-Off X-3 Kæderenser inkl. Drivetrain cleaner

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Når cykelkæder har en stadig stigende pris, giver det god mening at få dem til at holde længe. Den eneste måde at få det bedste ud af din kæde og dens køreeffektivitet på er at sørge for, at den bliver renset og smurt regelmæssigt og korrekt. X-3 Dirty Chain Machine er langt den nemmeste måde at give din kæde en god omgang skrubning på!

Sættet indeholder en 75 ml Muc-Off Drivetrain Cleaner. Denne revolutionerende lille væske kan enten sprøjtes over drivlinjen eller hældes direkte i maskinens øverste reservoir, som derefter frigives ved hjælp af en kontrolknap. Dette sikrer, at rengøringsmidlet påføres hurtigt og er let at kontrollere. X-3-maskinen og Drivetrain Cleaner arbejder sammen for at angribe det værste fedt og snavs fra alle mulige vinkler for at levere den ultimative, dybderensning af selv de mest beskidte cykelkæder.

De slibende rengøringstænder og roterende børstehjul med 120 kontaktpunkter dækker alle områder af det enkelte kædeled for at opnå en dyb og grundig rengøring. Endelig falder den overskydende snavsede væske ned i et andet lavere reservoir, så den holdes væk fra den rene kæde. Ikke mere genbrugsgrus på hele kæden! Muc-Off Drivetrain Cleaner er fuldt ud biologisk nedbrydelig og kan sikkert bortskaffes i afløbet, hvis du tidligere har brugt en af vores bio-kædesmøremidler!

X-3 Dirty Chain Machine er ikke kompatibel med BMX- eller banekæder.

Produktsikkerhed

Fare

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling, Dirt/BMX
Vigtigste oplysninger
Type:
Rengøring
Type:
Kæderenser
Anvendelse:
Kæde
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
Inkluderer 75 ml Muc-Off Drivetrain Cleaner
Modelår
2023
Produktnummer
471994
EAN
5037835277005

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.