Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Faldende temperaturer, faldende priser - Gør et kup blandt vores varer fra sidste sæson

Nalgene

55 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Drikkedunk fra Nalgene
Nalgene

Nalgene: Mere sporty kan det ikke blive

Det er de små ting, det afhænger af, når den næste tur ud i naturen skal planlægges. Nalgene flasker er fremstillet af robust, hygiejnisk polyethylen og er gode følgesvende til trekking-entusiaster. Nalgene forbinder med sine innovative produkter det optimale udstyr til den næste tur med ønsket om at yde et væsentligt bidrag til miljøbeskyttelsen. Nalgenes drikkedunke produceres med firmaets logo. I Nalgene flasker holder din drik sig frisk længere.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

En frisk tår væske på turen

Tør hals og mund samt en energifattig fornemmelse i kroppen – vi kender alle følelsen af ikke at have fået nok væske. Man kan sågar blive lidt svimmel eller i værste tilfælde dehydrere, hvis ikke man sørger for at få rigeligt med flydende i løbet af dagen. Særligt når man er aktiv eller opholder sig i varmen er det ekstra vigtigt at få hældt noget vand indenbords, da væsken hurtigt bliver svedt ud igen. Med Nalgene kan du slukke tørsten med en kølig drink, så du kan fortsætte dine strabadser med velvære og komfort. Mærket har specialiseret sig i drikkedunke og opbevaringsløsninger, som både kan bruges hjemme eller ude.

Med Nalgene går du aldrig kold på turen

Man kan hælde præcis den type væske i dunken, som man har behov for. Nalgene Everyday OTFVand er altid godt at have med, da det slukker tørsten og ikke indeholder sukker eller andre sløvende ting. Det er også nødvendigt at have med, hvis man har hund med på turen, men er også godt, hvis man eksempelvis får en rift eller andet, som man har brug for at skylle igennem. Hos amerikanske Nalgene finder du beholdere i alle afskygninger, hvad enten det er til hverdagsbrug, til sportsbrug, feriebrug eller alt muligt andet. Dunkene er fremstillet i nedbrydeligt plastik samt med andre fordelagtige detaljer. Det er alt fra spildfri tud samt afrundede bunde, der er nemme at vaske af. Det er også lugtfri indersider samt modeller, der kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Det er drikkeflasker til hele familien samt til alle typer af aktiviteter.

Beholdere og dunke, man ikke kan leve foruden

Hos Nalgene har man gjort meget ud af at tilfredsstille alle segmenter og interesser. Det er praktiske hverdagsflasker, specialdesignede dunke til adventure-brug, drikkeflasker til børn, til arbejdsbrug, til fitnessbrug samt alt muligt andet. Med dette newyorker-mærke går du aldrig tørstig i seng, for de lækre drikkedunke opretholder væskebalancen, så længe du selvfølgelig husker at drikke, mens du er aktiv eller på farten. Du finder også bøtter og beholdere i alle afskygninger, former og størrelser. Så Nalgene er med til at tilfredsstille dine specifikke behov til hverdag, sport, camping, trekking og alt det andet, som du elsker at lave.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!