CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Drikkedunk fra Nalgene
Nalgene: Mere sporty kan det ikke blive
Det er de små ting, det afhænger af, når den næste tur ud i naturen skal planlægges. Nalgene flasker er fremstillet af robust, hygiejnisk polyethylen og er gode følgesvende til trekking-entusiaster. Nalgene forbinder med sine innovative produkter det optimale udstyr til den næste tur med ønsket om at yde et væsentligt bidrag til miljøbeskyttelsen. Nalgenes drikkedunke produceres med firmaets logo. I Nalgene flasker holder din drik sig frisk længere.

Nalgene

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • grøn
  • sort
  • gennemsigtig

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Nalgene Buddy Madkasse, grøn
Nalgene Buddy Madkasse, grøn grøn
Nalgene
Buddy Madkasse, grøn
Vejl. udsalgspris 219 DKK 129 DKK
- 41 %
Nalgene Isoleret hylster med håndtag 32 oz
Nalgene Isoleret hylster med håndtag 32 oz
Nalgene
Isoleret hylster med håndtag 32 oz
Vejl. udsalgspris 119 DKK 79 DKK
- 33 %
Nalgene Firkantet flaske Polycarbonat
Nalgene Firkantet flaske Polycarbonat
Nalgene
Firkantet flaske Polycarbonat
26 DKK
  • Versioner: 60ml

En frisk tår væske på turen

Tør hals og mund samt en energifattig fornemmelse i kroppen – vi kender alle følelsen af ikke at have fået nok væske. Man kan sågar blive lidt svimmel eller i værste tilfælde dehydrere, hvis ikke man sørger for at få rigeligt med flydende i løbet af dagen. Særligt når man er aktiv eller opholder sig i varmen er det ekstra vigtigt at få hældt noget vand indenbords, da væsken hurtigt bliver svedt ud igen. Med Nalgene kan du slukke tørsten med en kølig drink, så du kan fortsætte dine strabadser med velvære og komfort. Mærket har specialiseret sig i drikkedunke og opbevaringsløsninger, som både kan bruges hjemme eller ude.

Med Nalgene går du aldrig kold på turen

Man kan hælde præcis den type væske i dunken, som man har behov for. Nalgene Everyday OTFVand er altid godt at have med, da det slukker tørsten og ikke indeholder sukker eller andre sløvende ting. Det er også nødvendigt at have med, hvis man har hund med på turen, men er også godt, hvis man eksempelvis får en rift eller andet, som man har brug for at skylle igennem. Hos amerikanske Nalgene finder du beholdere i alle afskygninger, hvad enten det er til hverdagsbrug, til sportsbrug, feriebrug eller alt muligt andet. Dunkene er fremstillet i nedbrydeligt plastik samt med andre fordelagtige detaljer. Det er alt fra spildfri tud samt afrundede bunde, der er nemme at vaske af. Det er også lugtfri indersider samt modeller, der kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Det er drikkeflasker til hele familien samt til alle typer af aktiviteter.

Beholdere og dunke, man ikke kan leve foruden

Hos Nalgene har man gjort meget ud af at tilfredsstille alle segmenter og interesser. Det er praktiske hverdagsflasker, specialdesignede dunke til adventure-brug, drikkeflasker til børn, til arbejdsbrug, til fitnessbrug samt alt muligt andet. Med dette newyorker-mærke går du aldrig tørstig i seng, for de lækre drikkedunke opretholder væskebalancen, så længe du selvfølgelig husker at drikke, mens du er aktiv eller på farten. Du finder også bøtter og beholdere i alle afskygninger, former og størrelser. Så Nalgene er med til at tilfredsstille dine specifikke behov til hverdag, sport, camping, trekking og alt det andet, som du elsker at lave.