Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

New Balance

98 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Funktionelle, komfortable og stilfulde sko

New Balance er til dig, der gerne vil have smarte sko på i en aktiv hverdag og samtidig være god ved dine fødder. Det amerikanske brand byder på et væld af både sko til sportslige aktiviteter såvel som sko, der passer perfekt til et par jeans og en T-shirt eller en kjole, du gerne vil dresse lidt ned. Skoene er komfortable, funktionelle og stilfulde og selvfølgelig af høj kvalitet. Du finder også masser af lækkert sportstøj fra New Balance, så du kan blive klædt på fra top til tå i det lækre mærke.

Sko der er som en drøm at have på

New Balance er et amerikansk brand med base i Boston og blev grundlagt helt tilbage i 1906 og har siden dag ét haft som mål at designe sko, der hjælper dig med at nå dine mål. Med New Balance går komfort, mode og funktionalitet hånd i hånd, hvilket skaber et væld af løbesko og sneakers, der er elsket af såvel sportsentusiaster som fashionistaer verden over. New Balance TempoSko fra New Balance føles som en sand drøm at have på, og du vil igen og igen række ud efter skoene, når du skal ud ad døren.

Skabt til dig med en aktiv livsstil

Hos New Balance finder du en lang række af fantastiske løbesko, der er skabt til, at få dig til at præstere endnu bedre. Hvad enten du er på udkig efter et par løbesko til landevejsløb, natur eller til konkurrence, finder du det hos det amerikanske brand. Deres løbesko er netop designet specielt til lige præcis det terræn, du foretrækker at løbe i, så du kan yde dit bedste. Du finder også sko til andre sportsgrene som eksempelvis basketball, fodbold, golf og skateboarding. Hvis dine fødder er en smule bredere end gennemsnittet, så frygt ej heller; New Balance har nemlig også en serie af sko, der har ekstra vidde. Naturligvis finder du også masser af fabelagtige sko, som du kan bruge til arbejde, have på til en kaffeaftale eller en tur i byen med vennerne. Her finder du både sko med masser af spræl og farver og sko, der er mere neutrale til dig, der har en lidt mere dæmpet stil. I udvalget af tøj er alsidigheden lige så stor. New Balance har sportstøj til både løb, yoga, fitness og alt derimellem. Kort fortalt; New Balance har alt, hvad du måtte have brug for i din aktive livsstil. Vi forhandler en lang række af skønne sko og styles fra mærket hos CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!