Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Nihil

14 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Nihil

Nihil – Live the life you love

Nihil er grundlagt i 2002 af to ambitiøse klatrere, og blev i 2004 overtaget af Irene Pieper. Tøjproducentens ekstraordinære designs udvikles på hovedsædet i Enschede i Holland, og produceres i Portugal. Mærket udvikler og designer tøjet i samarbejde med erfarne klatrere fra hele verden. Dette er den eneste måde at skabe funktionel, moderigtig og kvalitetssikker beklædning til rimelige priser.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Klæd dig på til både hverdag og sport

En god nattesøvn, hvorefter man føler sig udhvilet i kombination med sund kost og motion. Det er en helt simpel opskrift på velvære og komfort. En anden vigtig faktor er beklædningen, der naturligvis også er med til at gøre tingene bedre, hvis det er et velvalgt outfit til formålet. Der findes mange forskellige sportsgrene, hvor mange af dem har nogle fællestræk, når det gælder påklædning, men der er også individuelle faktorer at tage hensyn til. Dette hollandske mærke fokuserer først og fremmest på klatretøj, der helst skal være lidt baggy og luftig for at bevare en høj komfort. Derudover tilsætter firmaet også en gang elastan, som naturligvis sikrer fleksibilitet og strækbarhed, hvilket er helt essentielt, når man hænger vandret eller lodret i luften på en klippevæg eller lignende. NIHIL Social MonkeySom klatrer begiver man sig nemlig rundt som en anden edderkop, hvor kroppen til tider kommer ud i helt kunstneriske positioner, hvor det er en hæmsko, hvis tøjet sidder for stramt og dermed mindsker komforten - og i værste tilfælde går op i syningerne. Firmaet er startet af to passionerede klatrefolk i 2002 og er siden overtaget af Irene Pieper, som har løftet kollektionerne fra NIHIL op på et nyt niveau - takket være sit blik for design og funktionalitet.

Komfortabelt tøj designet til klatring

Klatring er efterhånden ved at udvikle sig fra at være en nichesport til at være en mere udbredt aktivitet, som dyrkes langt flere steder i dag. Der åbner nye klubber, og folk rejser rundt i landet for at prøve kræfter med udendørsbaner, og derfor er der også ekstra behov for klatretøj, som netop kan erhverves i udvalget fra NIHIL. Når man har investeret i noget klatretøj, så finder man lynhurtigt ud af, hvor godt det sidder, og derfor er det svært at slippe igen. Det har dette hollandske firma fundet ud af for længst, og derfor designer man i dag også tøj, der kan bruges til hverdag. Det hele er designet i kulørte nuancer med masser af knald på farverne, og samtidig er stilen cool og casual streetwear, der egner sig til både afslapning og sport. Det er alt fra T-shirts og hættetrøjer til shorts, langbukser og tilbehør af forskellig slags. Tøjet er også super lækkert at have på, når blot man sidder foran et bål og hygger sig, til en afslappet gåtur i skoven eller til en doven søndag med laptoppen på skødet og yndlingsserien på play. Komforten smitter, og derfor er tøjet i dag også beregnet som all-round kollektioner med masser af muligheder.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!