CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Nihil – Live the life you love
Nihil er grundlagt i 2002 af to ambitiøse klatrere, og blev i 2004 overtaget af Irene Pieper. Tøjproducentens ekstraordinære designs udvikles på hovedsædet i Enschede i Holland, og produceres i Portugal. Mærket udvikler og designer tøjet i samarbejde med erfarne klatrere fra hele verden. Dette er den eneste måde at skabe funktionel, moderigtig og kvalitetssikker beklædning til rimelige priser.

Nihil

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Børnestørrelse

  • 128

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Nihil Marie Rose T-shirt Piger, grå
Nihil Marie Rose T-shirt Piger, grå grå
Nihil
Marie Rose T-shirt Piger, grå
Vejl. udsalgspris 199 DKK 69 DKK
  • Versioner: 128
- 65 %
UDSALG

Klæd dig på til både hverdag og sport

En god nattesøvn, hvorefter man føler sig udhvilet i kombination med sund kost og motion. Det er en helt simpel opskrift på velvære og komfort. En anden vigtig faktor er beklædningen, der naturligvis også er med til at gøre tingene bedre, hvis det er et velvalgt outfit til formålet. Der findes mange forskellige sportsgrene, hvor mange af dem har nogle fællestræk, når det gælder påklædning, men der er også individuelle faktorer at tage hensyn til. Dette hollandske mærke fokuserer først og fremmest på klatretøj, der helst skal være lidt baggy og luftig for at bevare en høj komfort. Derudover tilsætter firmaet også en gang elastan, som naturligvis sikrer fleksibilitet og strækbarhed, hvilket er helt essentielt, når man hænger vandret eller lodret i luften på en klippevæg eller lignende. NIHIL Social MonkeySom klatrer begiver man sig nemlig rundt som en anden edderkop, hvor kroppen til tider kommer ud i helt kunstneriske positioner, hvor det er en hæmsko, hvis tøjet sidder for stramt og dermed mindsker komforten - og i værste tilfælde går op i syningerne. Firmaet er startet af to passionerede klatrefolk i 2002 og er siden overtaget af Irene Pieper, som har løftet kollektionerne fra NIHIL op på et nyt niveau - takket være sit blik for design og funktionalitet.

Komfortabelt tøj designet til klatring

Klatring er efterhånden ved at udvikle sig fra at være en nichesport til at være en mere udbredt aktivitet, som dyrkes langt flere steder i dag. Der åbner nye klubber, og folk rejser rundt i landet for at prøve kræfter med udendørsbaner, og derfor er der også ekstra behov for klatretøj, som netop kan erhverves i udvalget fra NIHIL. Når man har investeret i noget klatretøj, så finder man lynhurtigt ud af, hvor godt det sidder, og derfor er det svært at slippe igen. Det har dette hollandske firma fundet ud af for længst, og derfor designer man i dag også tøj, der kan bruges til hverdag. Det hele er designet i kulørte nuancer med masser af knald på farverne, og samtidig er stilen cool og casual streetwear, der egner sig til både afslapning og sport. Det er alt fra T-shirts og hættetrøjer til shorts, langbukser og tilbehør af forskellig slags. Tøjet er også super lækkert at have på, når blot man sidder foran et bål og hygger sig, til en afslappet gåtur i skoven eller til en doven søndag med laptoppen på skødet og yndlingsserien på play. Komforten smitter, og derfor er tøjet i dag også beregnet som all-round kollektioner med masser af muligheder.