Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

20% på alle Power Houdis - Gælder t.o.m. 25. marts

Nike Free

7 Produkter
Mærke
  • 3
  • 4
Pris i kr.
Sorter efter
 
Side 1 af
1

En mere naturlig løbestil med Nike Free

Det er ikke kun inden for sportens verden, at der er stor konkurrence om placeringerne, for også blandt de forskellige sportsmærker på verdensplan gælder det om at være først ude af starthullerne. Nike er et af de mærker, som nærmest er urørligt, da de sidder tungt på toppen inden for sportsudstyr og -tilbehør. Koncernen har så stort et netværk samt så mange brugere af deres produkter, at man hele tiden er klar til at tilpasse sig markedets skiftende behov. Derfor var man også hurtig ude med at lancere den første kollektion med Nike Free i 2005, efter man havde iagttaget, at nogle af mærkets sponsorerede atleter trænede uden sko på. Nike Free runDet blev inspirationen til endnu en ny innovativ linje fra dette verdensmærke, som med Free-linjen tager udgangspunkt i de såkaldte minimalistiske løbesko. Inden for denne type af sportssko anvender man en skala fra 0 til 10, hvor 0 angiver, at man er barfodet, mens 10 svarer til en almindelig løbesko. Derfor valgte man at lancere den første model som en 5.0, der betyder en fin balanceret sålhøjde, som hverken er for tyk eller tynd.

Nike Free kan sammenlignes med en barfodet løbeoplevelse

Selvom det at løbe barfodet i dag anses som noget ret nyt og trendy, så er idéen baseret på en meget gammel tradition. Der er mange meninger om det at løbe uden sko, men ikke desto mindre har flere professionelle løbere vundet internationale titler uden brug af fodtøj. Det er netop det naturlige i løbeformen, og måden man sætter af og lander på, som Nike henter inspiration fra. Ved at designe disse minimalistiske løbesko kan man stadig gøre brug af sine mange års erfaring inden for fremstilling af netop sportssko. Risikoen for skader under fødderne er naturligvis større, når man løber i bare fødder, men det kan undgås ved at investere i et par Nike Free, hvor man til dels får en fornemmelse af at løbe uden sko, da sålerne er slanke og fleksible.Nike Free run distance shield Man har også for længst lanceret nogle endnu slankere modeller end standardmodellen 5.0, da der også findes en 3.0 på markedet. Man har også prøvet med en 7.0, men den udgik af produktion, da sålerne var for tykke og dermed for langt fra udgangspunktet om at designe løbesko inspireret af barfodsteknikkerne.

Nike er altid forud for sin tid

Nogle eksperter mener, at løbesko giver en større risiko for skader grundet de ekstra materialer, man skal tilpasse sig under fødderne. Andre mener, at barfodet løb er mere skadeligt, men Nike tager det bedste fra begge verdener med deres kollektioner af Nike Free, så man undgår at løbe uden sko, men samtidig heller ikke føler sig generet af upraktiske og kraftige såler, der øger chancen for at vrikke om, og som normalt er mere stive i designet. Disse innovative Free-modeller er perfekt balanceret i super fleksible materialer, der sikrer masser af komfort. Ved at designe tyndere såler får man en bedre kontakt med underlagene, og samtidig opnår man en mere naturlig og affjedrende effekt, når man sætter af og lander. Formerne er designet anatomisk, så man opnår et mere rullende løb, og teknikken dermed virker mere flydende – præcis som kroppen er skabt fra naturens side.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!