CAMPZ - Camping & outdoorshop
Spar op til 60 %1 i End of Season-udsalget
Ignite your Spirit
Nike er verdens største sportsmærke og et globalt anerkendt navn. Virksomheden blev officielt grundlagt i 1971 af Bill Bowerman og Philip Knight, og blev berømt for deres løbetøj og sko. Efter deres store succes i løbeindustrien udvidede Nike sit sortiment til også at omfatte produkter designet til andre sportsgrene såsom basketball, fodbold, amerikansk fodbold, fitness, tennis og atletik. Senest har de også tilføjet svømmetøj og -udstyr under navnet Nike Swim til deres produktsortiment.

Nike Swim

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • hvid
  • sort
  • farverig

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Nike Swim Hyper Flow Beskyttelsesbriller, hvid
Nike Swim Hyper Flow Beskyttelsesbriller, hvid hvid
Nike Swim
Hyper Flow Beskyttelsesbriller, hvid
Vejl. udsalgspris 199 DKK 159 DKK
- 20 %
Nike Swim Svømmehåndklæde Large, grå
Nike Swim Svømmehåndklæde Large, grå grå
Nike Swim
Svømmehåndklæde Large, grå
159 DKK
Nike Swim Vapor Mirror Svømmebriller, farverig/sort
Nike Swim Vapor Mirror Svømmebriller, farverig/sort farverig/sort
Nike Swim
Vapor Mirror Svømmebriller, farverig/sort
309 DKK
Nike Swim Vapor Svømmebriller, grå
Nike Swim Vapor Svømmebriller, grå grå
Nike Swim
Vapor Svømmebriller, grå
269 DKK

Spring i bølgen med Nike Swim fra CAMPZ

Sommer og sol indbyder til hav og vand. Med vores omfattende sortiment af Nike Swim er du klar, når det igen er tid til at indtage strand og bassin med stil og komfort. Det sporty look følger dig hele vejen, mens de støttende egenskaber og teknologiske finesser bakker op om dine vandaktiviteter.

Bliv en del af Nikes legendariske historie

Når du handler Nike Swim fra CAMPZ, får du tøj, der bygger på adskillige års erfaring fra branchen. Nike har en historie, der strækker sig tilbage til 1964, da amerikanske Bill Bowerman i samarbejde med sin tidligere studerende Phil Knight startede brandet op under navnet Blue Ribbon Sports. I 1978 blev navnet ændret til det velkendte Nike, og siden da er det gået stærkt med at overtage verden med deres skelsættende sportstøj og udstyr. I dag er det de færreste, der ikke kender til det amerikanske mærke, og over alt i verden har de kvalitetsbevidste Nike-dele fundet vej til sportsudøveres garderobe. Med vores store udvalg af Nike Swim kan du forkæle garderoben med et par trendsættende beklædningsdele og samtidig blive klar til sommer og sol.

Swim wear til modebevidste kvinder og mænd

På en varm og solrig sommerdag findes der intet bedre end en forfriskende dukkert. Det kølende vand regulerer din kropstemperatur, så du igen kan føle dig tilpas i dine omgivelser.Nike Swim Color Surge Racerback Uanset om din dukkert foregår i hav, floder, søer eller bassin klæder CAMPZ dig på til et par friske svømmetag med den store kollektion af Nike Swim, der henvender sig til både damer og herrer. Bliv klædt på i alt fra bikini og badedragt til badeshorts, hætter og svømmebriller. Vi har alt, hvad du har brug for, og det uanset, om du svømmer på et professionelt plan eller blot søger ting til sjov og leg i vandet samt solbadning på stranden. Badetøjets sporty og modebevidste appeal henvender sig til alle med sans for tidens ånd.

Gennemførte dele der bringer komfort til atleter og strandgæster

Materialevalget og detaljerne er i top med Nike Swim. Stretch og fleksibelt stof giver rig mulighed for bevægelse, så intet hindrer dig, når du er i fuld færd med at lægge banerne bag dig. Vandafvisende egenskaber er lig hurtigtørrende badetøj, mens støttende snit og mesh løfter og bringer komfort til din svømmesport og vandaktiviteter. Justerbare taljer og solide stropper giver dig en pasform, der harmonerer med dine unikke former. Nu kan du træne som en ægte atlet eller blot nyde komforten fra badetøjet, når det er tid til sol og leg på stranden.