Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Faldende temperaturer, faldende priser - Gør et kup blandt vores varer fra sidste sæson

Nike

9 Produkter
Nike

Altid elegant og på højeste niveau

Nike udvikler og producerer træningsprodukter med fremragende design og høj funktionalitet. Takket være den nyeste teknologi og forskningsresultater er Nike altid på forkant når det kommer til funktion og design. Deres imponerende sortiment inkluderer alt fra træningssko til træningstøj og er meget populær blandt træningsentusiaster.

Løbetrøje fra Nike
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Der er ingen begrænsninger

Det er mærket, der kan det hele, og som bliver ved med at overraske ved hver eneste kollektion. Nike er en fast del af hele familiens garderobe året rundt, da der bydes på tøj, sko, udstyr og tilbehør i lange baner. Det er et sportsmærke, som med tiden har udviklet sig til også at klæde folk på 24 timer i døgnet i komfortabelt og moderigtigt sportstøj, der gør en positiv forskel, hvad enten det er derhjemme eller nede i træningscenteret.

Den trofaste ven

Med Nike får du et mærke, der følger dig i tykt og tyndt. Nike Pro Hypercool Fitted CrewDet er et af de brands i verden, som allerflest folk kender, og det er ikke kun på grund af det dynamiske logo, men i høj grad også grundet produkternes kvalitet og udstråling. Denne amerikanske sportsgigant formår at fusionere mode med sport, som intet andet mærke kan gøre det. Med over 35 års erfaring på den internationale sportsscene har Nike manifesteret sig som et firma, alle andre ser op til. Det har de også god grund til, for mærket byder på komplette kollektioner til alle typer af sportsgrene og aktiviteter, hvad enten man er aktiv eller slapper af. Det ses også tydeligt på det omfattende udvalg her på CAMPZ, at mærket byder på noget for enhver smag. Nike sørger for, at du bliver klædt på fra inderst til yderst og fra top til tå med alt, hvad du har brug for af fodtøj, tøj, tilbehør, udstyr og meget andet, så du kan blive ved med at være aktiv, som du plejer, eller give dig i kast med helt nye sportsgrene for at udfordre dig selv. Nike LunerGlide 7En ting er sikkert i enhver sammenhæng – mærket hjælper dig perfekt på vej, så du kan træne og performe præcis, som du har brug for.

Til enhver sporty anledning

Nike er så misundelsesværdigt gode til alt. De har styr på designet, kvaliteten og innovationen, hvilket hver eneste sæson munder ud i en lang række spændende og avantgarde looks. Samtidig er mærket dejlig originalt med et hav af underlinjer, der hver især dækker forskellige sportsgrene eller designmæssige udtryk. Der arbejdes naturligvis sammen med de bedste atleter på topniveau, da mærket sponsorerer masser af internationale stjerner. Derfor har Nike også vundet guld på alle de store sportsarenaer og ved de største mesterskaber. Så man må sige, at mærket i den grad lever op til forventningerne hver gang. Her på CAMPZ finder du komplette outfits til alle typer af aktiviteter, hvad enten det er løb, vandring, trekking, fodbold, cykling eller alt muligt andet. Alle produkterne er super skarpe rent designmæssigt, hvor de sidste nye modetendenser afspejles i kollektionerne. Derfor får du nogle produkter, der sidder perfekt på kroppen, og som giver masser af bevægelsesfrihed. Samtidig er tekstilerne designet til de specifikke formål, hvilket vil sige tekniske overflader og beskyttende detaljer, så du kan dyrke sport med største komfort. Så nyd alt, hvad Nike står for – det er nemlig kræs for Feinschmeckere!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!