Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Nomad

69 Produkter
Telt fra Nomad
Nomad

Nomad - Campingudstyr fra Holland

Nomad er en kendt producent af outdoor-og rejseartikler fra Holland med mange års erfaring. Oprindeligt specialiserede de sig i soveposer, rygsække, telte og funktionelt tøj, men Nomad har udvidet sit sortiment siden 80’erne og har derfor også produkter i kategorierne: beskyttelse, transport og hvile.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Altid på farten med det rette udstyr og tilbehør

En nomade vandrer fra sted til sted, og netop denne type livsstil har været en del af inspirationen for hollandske Nomad, som navnet også tydeligt angiver. Man har i dén grad været rundt omkring, og det er ikke slut med at være på farten og opdage nye, spændende ting. I vores moderne tid bliver du ofte inspireret og motiveret til at begive dig ud i verden, hvad enten det er lokalt eller globalt. Du bliver klædt perfekt på til alle strabadserne, så du ikke går ned på udstyr og tilbehør. Nomad er nemlig med på den helt store outdoor-scene, hvor den første hollænder på Mount Everest var udstyret med produkter fra mærket. Samme historie gælder med den første hollænder på Nordpolen, som ligeledes nød godt af kvalitetsudstyret. Det er noget, som har affødt masser af respekt og stor succes blandt kunder og konkurrenter. Når professionelle outdoor-folk har glæde af udstyret på ekstreme ekspeditioner, så får amatører det i dén grad også. Mærket byder på alt det essentielle samt mere til. Nomad Kids Travel BedTelte, rygsække og soveposer er blot nogle af de ting, som du finder i udvalget, så du kan komme afsted og opleve nyt i dit helt eget tempo.

Der sker ting og sager, når du har Nomad ved din side

Der er alletiders muligheder for at få pulsen op, når du begiver dig udendørs med Nomad. Men der er naturligvis også tid til at slappe af med udsigter og overnatninger undervejs. Der skal du blot bruge udstyr som telt, liggeunderlag og sovepose, som findes i mange modeller og størrelser her på CAMPZ. Det hele skal naturligvis pakkes ned, og her kan du med fordel investere i en af mærkets rygsække, som tilbydes til enten korte eller lange ture. Fælles for hele sortimentet er de robuste og slidstærke kvalitetsmaterialer, som for alvor kan holde til, at du er aktiv. De sponsorerede atleter er samtidig med til at komme med input, som gavner i alle processerne. Der er nemlig intet bedre end rygsække, telte og lignende udstyr, som har været med på udfordrende ture i ekstreme terræner. Derfor kan du godt glæde dig til en vandretur, cykeltur eller andre former for ture med eller uden overnatning, for det er altid en fornøjelse at anvende dette meget veldesignede outdoor-tilbehør og udstyr fra hollandske Nomad. Her kan man virkelig tale om valuta for pengene, så start rejseplanlægningen allerede i dag, og få det optimale ud af din ferie eller dit fritidsafbræk fra hverdagen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!