Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nomad

81 Produkter
Telt fra Nomad
Nomad

Nomad - Campingudstyr fra Holland

Nomad er en kendt producent af outdoor-og rejseartikler fra Holland med mange års erfaring. Oprindeligt specialiserede de sig i soveposer, rygsække, telte og funktionelt tøj, men Nomad har udvidet sit sortiment siden 80’erne og har derfor også produkter i kategorierne: beskyttelse, transport og hvile.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Nomad outdoor udstyr

Nomad er en ledende producent og leverandør af rejse- og campingudstyr samt outdoortøj til herrer og damer. Firmaet blev startet op i 80'erne og har sit hovedsæde i Holland. Varesortimentet omfatter alt fra soveposer til rygsække, telte, vandrestøvler og sko, men også beklædning til mennesker som dyrker friluftslivet generelt og specialiserede aktiviteter såsom klatring. Brandet har haft stor succes siden sin opstart, og distribuerer deres produkter gennem specialiserede forhandlere indenfor outdoor og sport, varehuse og campingbutikker.

Om Nomad

Nomad er et ungt firma indenfor markedet af rejseudstyr, som har formået på kort tid at etablere sig som ledende på markedet. Det er et brand, som har 100 % fokus på kundernes behov og tilfredshed, og udarbejder produkter som skaber værdi for forbrugeren. Firmaet ønsker gennem sine produkter, at få folk til at føle sig sikre og beskyttede på deres ture og rejser, således at man bedre kan nyde oplevelserne. Nomad DaisyFirmaets mission er også at deres udstyr er med til at folk kan klare uventede situationer på for eksempel campingturen eller vandreturen. Men derudover ønsker man gennem produkterne at fremme samvær, for rejser skal opleves i fællesskab. Nomad fører, som de fleste i branchen, en stærk bæredygtig og miljøvenlig firmapolitik og produktion for at fremme respekt for naturen og mennesker omkring dem. Firmaet støtter sociale initiativer i de lande hvor de producerer, og fokuserer især på at leve op til Fair Trade kriterier om løn, arbejdstider og vilkår. I forbindelse med miljøet søger firmaet konstant at udvikle bedre materialer som er mere resistente, dette betyder nemlig, at produkterne holder længere og at kunderne ikke behøver købe nyt med det samme. Det samme gælder produktionsprocesserne, hvor man også har fokus på miljøvenlige procedurer, at spare på ressourcerne og håndtering af affald. Siden 2004 støtter Nomad organisationen Trees for Travel, som planter træer med henblik på at mindske drivhusgassen. I 2007 begyndte brandet et samarbejde med Made-By, som arbejder for at forbedre miljømæssige og sociale forhold indenfor modeverdenen.

Produktudvalget

Varesortimentet hos Nomad er delt op i tre overordnede kategorier. Den første hedder Protection og er alt indenfor tøj og sko. Den anden gruppe af produkter kaldes Carry og indbefatter rygsække og rejsetasker. Den tredje gruppe refereres til som Rest og netop som ordet indikerer, er der tale om alt relateret til overnatning såsom telte, soveposer og underlag. For at kunne levere optimale løsninger har Nomad udviklet en række materialer der både er bæredygtige som f.eks. økologisk bomuld, vind- og regntætte, åndbare og mange andet, som samlet fremmer tøjets funktionalitet og komfort. Udstyrskollektionerne er gennemtænkte ned til mindste detalje, for eksempel gør opfindelsen af 3D Polarshield Micro soveposerne varmere. For at gøre telte og rygsække lettere at transportere, har brandet opfundet systemer såsom Advanced Easy Trek som forbedrer stabiliteten og komforten. Alle disse fordele er med til at fremme produkternes performance, fordi de er optimale i forhold til funktionalitet, isolering og holdbarhed. Nomads exceptionelle og funktionelle rygsækprodukter er rummelige og stabile, fremmer orden og en praktisk organisation af de bagage når man rejser. Selv den mest kaotiske rejsende kan holde orden på sine ting. Nomad DogonBrandets tøjkollektion har komfortable løsninger, der beskytter og holder én varm og tør i selv de mest ekstreme vejrforhold og naturmiljø. Brandets overlegne produkter er med til at man slapper af på turen, fordi man ved, at man er godt udrustet. På denne måde kan man bedre nyde turen, og stole på det udstyr man har med holder hele vejen igennem. Er der noget værre en rygsækstrop der knækker når man er halvvejs? Nomads tøj til mænd og kvinder tilbyder en kollektion af produkter i høj kvalitet som gør at man kan føle sig sikker og beskyttet i alle slags vejrforhold, udover at være behageligt, smart og praktisk til når man rejser. I udvalget af rejseudstyr finder man en komplet liste af kvalitetsprodukter, som inkluderer alt til klatreturen i bjergene som f.eks. klatreseler, soveposer og telte til overnatningen i det fri fabrikeret i solide og gennemtænkte materialer som isolerer mod kulde, regn og blæst. Derfor bør du købe Nomad produkter:
  • Kvalitetsprodukter
  • Gode priser
  • Stort udvalg
Nomads produkter er en pålidelig rejsepartner i enhver situation, om det så drejer sig om en lettere campingtur, et par dages vandretur eller måske biltur. Produkterne fremmer sikkerhed og beskytter dig på turen, letter transporten i forhold til både volumen og vægt som alt sammen med til at gøre turen perfekt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!