CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Nordisk Svalbard 1 SI Telt, grøn

ID: 342233

Vejl. udsalgspris 2.749 DKK
1.459 DKK
- 46 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Nordisk Svalbard 1 SI Telt, grøn (forest green)

Hvis du vil have et handy, funktionelt og meget rummeligt telt med ekstrem høj stabilitet er Svalbard 1 det helt rigtige. Takket være dets design og konstruktion er der masser af plads til alt dit udstyr i sovekabinen og endda ekstra plads til sko og madlavning i teltets forområde. Inderteltet står alene, og yderteltet kan derfor tages af, når forholdene er til det. Svalbard 1 er let både at sætte op og pakke sammen, og den lille pakkemasse gør den perfekt til trekking. Når teltet er korrekt monteret, kan det modstå selv en orkan.

I korte træk

Pakkemål (L x B)
Pakkemål (L x B)
12 x 45
Pløkker
Pløkker
Aluminium
Vandsøjletryk ydertelt
Vandsøjletryk ydertelt
3000 mm
Samlet teltvægt
Samlet teltvægt
1 700,00 g
Vandsøjletryk bund
Vandsøjletryk bund
10000 mm
Antal liggepladser
Antal liggepladser
1

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Camping, Trekking
Vigtigste oplysninger
Antal apses:
1
Anvendelsesområde:
Camping, Trekking
oppustelig:
Nej
Type:
Tunneltelt
Antal liggepladser:
1
Dimensioner
Inderrum (L x B x H):
265 x 115 x 100
Stel (L x B):
275 x 125
Samlet teltvægt:
1 700,00 g
Pakkemål (L x B):
12 x 45
Soveområde
Antal soverum:
1
Længde soverum:
265 cm
Materiale
Binding:
DAC Featherlite NSL, 9 mm
Pløkker:
Aluminium
Indertelt:
100% Nylon
Telt bund/gulv:
100% Nylon
udvendig telt:
100% Nylon
overfladebeskyttelse:
Silikone
Vandsøjletryk
Vandsøjletryk ydertelt:
3000 mm
Vandsøjletryk bund:
10000 mm
Leveringsomfang
Telt:
pløkker, stænger
Modelår
2023
Produktnummer
342233
EAN
5703384023058

Video

Kundeanmeldelser

4.8
6 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
5
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Nordisk Svalbard 1 SI Telt, grøn grøn
Antoine
Et telt til en rigtig person
Oversat fra Fransk Til originalen
Dette er et telt for en rigtig person, med lige nok plads til ikke at føle sig for trang. Opbevaring af udstyr er begrænset, men en mellemstor taske (38L i mit tilfælde) passer i absen med skoene. Opbevaring inden i er i meshlommer til små genstande såvel som i de 3 hjørner af kupeen: to små trekanter henholdsvis ved hovedet og fødderne og en større plads til venstre seng, stor nok til at opbevare tasken, skønt det til skade for komforten. Bemærk, at den beboelige længde ikke tillader større mennesker at strække deres fulde længde ud. 1,85 m er sandsynligvis det maksimale, og det er perfekt til 1,80 m. Med hensyn til samlingen er det let, og materialerne virker robuste. Efter en første nat tilbragt i tordenvejr, med en moderat kraftig vind og i syv timer, en skifte af stærkt og let regn, er her nogle yderligere elementer. For det første ser det ud til, at tunnelformen er mindre stabil end den kuppelform, som jeg er mere vant til. Du føler dig mere sårbar, selvom teltet holder op uden bekymringer (jeg havde det kun delvist fyret). Derefter bemærkede jeg en vandinfiltration på niveau med myggenet, der var placeret på siden af fødderne. Jeg kunne ikke bestemme, hvor vandet kom ind fra det ydre lærred (lav ventilation? Usandsynligt ...), men det var upraktisk nok til at blive samlet: om morgenen 'blev dannet ved mine fødder. Hvis et par spredte dråber stadig perler på det voksede soveværelset linned, beskyttede grundarket - meget brugt den nat - i mellemtiden mig godt.
17.08.2020
Nordisk Svalbard 1 SI Telt, grøn grøn
Franky
Fundet godt
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Første en person telt, jeg købte. Stor tjeneste fra Campz. Købt i 2018 sammen med fodsporet, Denne weekend forsøgte kun 5 Bft og regn. Resultater efter 1 nat. Det er bedst at først oprette teltet hjemme for at undgå manipulation med 5 Bft. Teltet tolererer vinden forholdsvis godt, hvis du sætter fodenden i vindretningen, er den også vandtæt, og kondensationen er minimal. Med min 1,70m kunne jeg sidde pænt, praktisk, når du klædte og klædte. Teltet er udstyret med mange handy 'lommer' og en krog til dit lys. Lynlåse gør deres arbejde godt. Også mange ventilationsmuligheder. Jeg havde en dam på mit fodspor, fordi det er større end det indre telt i hovedenden. Sandsynligvis en kombination af meget vind og regn og et telt, der ikke er helt oprettet. Pris / kvalitet meget tilfreds.
18.03.2019
Nordisk Svalbard 1 SI Telt, grøn grøn
frank schut
Nordisk
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Top telt til en top pris og levering.
07.03.2019