Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Norrøna

(165 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Outdoortøj fra Norrøna
Norrøna

Norrøna - Velkommen i naturen

Det norske mærke Norrøna står for natur og eventyr! Familievirksomheden udvikler og producerer outdoortøj, og dette gør de med næsten 100 års erfaring. Norrøna har i deres produkter forenet funktionalitet og design i en optimal kombination!

SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Brølende stærkt, norsk, beskyttende og moderne

Det norske flag troner på toppen af Nordpolen – ja, Norrøna er nået helt op på øverste rangstige indenfor vilde og maksimalt udfordrende outdooraktiviteter. I starten foregik det meste i sne, men i dag er kollektionerne tilpasset alle årstiderne. Dette norske mærke er forankret i de udfordrende og barske skandinaviske landskaber, hvor der stilles høje krav til komfort, fleksibilitet og beskyttelse. Ordet norrøn er et gammelt ord for nordisk, så firmaet har valgt helt klassisk og troværdigt med en tydelig signering af netop deres nordiske rødder. Som et familieforetagende i mere end 100 år har mærket opbygget en verdensomspændende fanskare, hvilket beviser kollektionernes alsidighed og maksimale beskyttelse. Det skal ikke være en catwalk at være aktiv i det fri, men Norrøna går alligevel sine egne moderigtige veje ved at lade fashion smelte sammen med funktion. Det betyder også, at du får noget beklædning, der både kan bruges i naturen og i byen. Norrøna falketind Gore-TexDe urbane elementer kombineret med den optimale isolation og innovation giver dig både undertøj, mellemlag samt overtøj i ypperste kvalitet. Samtidig er mærket naturligvis også garant for tilbehør, så du kan holde skibukserne oppe, ørerne varme og undgå forfrosne fingre.

Naturen er på din side med Norrøna på kroppen

Ekspertise er guld værd i nutidens ånd. Det er Norrøna et levende bevis på, hvor kontinuitet, passion, viljestyrke og autenticitet står som grundpillerne i firmaets succes. Derfor har kollektionerne også været på vej i mere end en menneskealder, hvilket i sig selv er med til at kvalitetsstemple mærket. Når man er aktiv under åben himmel er der altid en risiko for at møde flere forskellige vejrtyper. Her hjælper dette norske mærke dig på vej, så du kan vandre, cykle, løbe, klatre eller sejle dig gennem årstidernes skiften. Det er tøj, som isolerer til topkarakterer, hvad enten du møder regn, sne, kulde, blæst, sol eller andre ting på din vej. Premium-materialer, fleksibilitet, funktionelle detaljer, perfekte pasformer og masser af fri bevægelighed – så har du en del af opskriften på kollektionerne fra Norrøna. Hvad enten du har brug for en fleecejakke, et par lange underbukser, et pandebånd, et par vandtætte bukser med Gore-Tex eller andre former for beklædning, så sender mærket dig ud i naturen med komfort og velvære. Udover alt tøjet så glem ikke de mange fede rygsække, der ligeledes kan modstå lidt af hvert, så du kan give slip og nyde naturens ægte glæder. Så lad CAMPZ forkæle dig og dine kære allerede i dag!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling