Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Norrøna

Welcome to nature
Det familieejede norske friluftsfirma Norrøna blev grundlagt i 1929. Med inspiration fra det norske vildnis og lidenskab for naturen i hvert produkt, tilbyder mærket innovativt, funktionelt tøj og tilbehør til alle udendørs eventyr. Alle Norrøna-produkter går igennem den samme treårige designproces: De er designet fra idé til prototype på Norrønas hovedkvarter og derefter gennemgået strenge brugerdrevne produkttest i Norges smukke, men hårde arktiske region. Etisk handel og brugen af miljøvenlige materialer er centrale for Norrønas filosofi, og virksomheden arbejder hårdt for at fungere så bæredygtigt som muligt. Norrøna er forpligtet til at reducere sit miljømæssige fodaftryk og er fuldt transparente om sine processer og fremskridt.
Nyheder fra Norrøna

Lær mere om Norrøna

Drevet af en lidenskab for naturen og inspireret af det barske arktiske vejr har Norrøna skabt bæredygtigt outdoortøj siden 1929 med et urokkeligt engagement i kvalitet, funktion og design.
Familiefirmaet Norrøna har lavet højkvalitets outdoorprodukter siden 1929. Skiløber, filmskaber og brandambassadør Nikolai Schirmer tog til Norge for at lære mere om historien bag mærket, kendt for deres bæredygtigt producerede, minimalistiske, men funktionelle outdoorudstyr. Omhyggeligt håndværk og omhyggelig produktudvikling er afgørende for Norrøna. Alle produkter udvikles internt hos Norrøna lige uden for Oslo, og de fleste produkter gennemgår en streng treårig testproces, der gør det muligt for virksomheden at forfine dem, indtil de er 100% klar til kundebrug.

Norrøna

24 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Brølende stærkt, norsk, beskyttende og moderne

Det norske flag troner på toppen af Nordpolen – ja, Norrøna er nået helt op på øverste rangstige indenfor vilde og maksimalt udfordrende outdooraktiviteter. I starten foregik det meste i sne, men i dag er kollektionerne tilpasset alle årstiderne. Dette norske mærke er forankret i de udfordrende og barske skandinaviske landskaber, hvor der stilles høje krav til komfort, fleksibilitet og beskyttelse. Ordet norrøn er et gammelt ord for nordisk, så firmaet har valgt helt klassisk og troværdigt med en tydelig signering af netop deres nordiske rødder. Som et familieforetagende i mere end 100 år har mærket opbygget en verdensomspændende fanskare, hvilket beviser kollektionernes alsidighed og maksimale beskyttelse. Det skal ikke være en catwalk at være aktiv i det fri, men Norrøna går alligevel sine egne moderigtige veje ved at lade fashion smelte sammen med funktion. Det betyder også, at du får noget beklædning, der både kan bruges i naturen og i byen. Norrøna falketind Gore-TexDe urbane elementer kombineret med den optimale isolation og innovation giver dig både undertøj, mellemlag samt overtøj i ypperste kvalitet. Samtidig er mærket naturligvis også garant for tilbehør, så du kan holde skibukserne oppe, ørerne varme og undgå forfrosne fingre.

Naturen er på din side med Norrøna på kroppen

Ekspertise er guld værd i nutidens ånd. Det er Norrøna et levende bevis på, hvor kontinuitet, passion, viljestyrke og autenticitet står som grundpillerne i firmaets succes. Derfor har kollektionerne også været på vej i mere end en menneskealder, hvilket i sig selv er med til at kvalitetsstemple mærket. Når man er aktiv under åben himmel er der altid en risiko for at møde flere forskellige vejrtyper. Her hjælper dette norske mærke dig på vej, så du kan vandre, cykle, løbe, klatre eller sejle dig gennem årstidernes skiften. Det er tøj, som isolerer til topkarakterer, hvad enten du møder regn, sne, kulde, blæst, sol eller andre ting på din vej. Premium-materialer, fleksibilitet, funktionelle detaljer, perfekte pasformer og masser af fri bevægelighed – så har du en del af opskriften på kollektionerne fra Norrøna. Hvad enten du har brug for en fleecejakke, et par lange underbukser, et pandebånd, et par vandtætte bukser med Gore-Tex eller andre former for beklædning, så sender mærket dig ud i naturen med komfort og velvære. Udover alt tøjet så glem ikke de mange fede rygsække, der ligeledes kan modstå lidt af hvert, så du kan give slip og nyde naturens ægte glæder. Så lad CAMPZ forkæle dig og dine kære allerede i dag!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!