Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

SOMMERUDSALG - Vi sparker af med ekstra tilbud på tøj | Op til 70% rabat

Norrøna

Welcome to nature
Det familieejede norske friluftsfirma Norrøna blev grundlagt i 1929. Med inspiration fra det norske vildnis og lidenskab for naturen i hvert produkt, tilbyder mærket innovativt, funktionelt tøj og tilbehør til alle udendørs eventyr. Alle Norrøna-produkter går igennem den samme treårige designproces: De er designet fra idé til prototype på Norrønas hovedkvarter og derefter gennemgået strenge brugerdrevne produkttest i Norges smukke, men hårde arktiske region. Etisk handel og brugen af miljøvenlige materialer er centrale for Norrønas filosofi, og virksomheden arbejder hårdt for at fungere så bæredygtigt som muligt. Norrøna er forpligtet til at reducere sit miljømæssige fodaftryk og er fuldt transparente om sine processer og fremskridt.
Nyheder fra Norrøna

Lær mere om Norrøna

Inspireret af Norges smukke, barske arktiske region har Norrøna tilbudt bæredygtigt outdoortøj med en ubarmhjertig dedikation til kvalitet, funktion og design siden 1929. Alle naturelskere vil helt sikkert elske Norrønas komfortable, slidstærke og stilfulde produkter, der sikrer stor fornøjelse på enhvert eventyr.
Familiefirmaet Norrøna har lavet højkvalitets outdoorprodukter siden 1929. Skiløber, filmskaber og brandambassadør Nikolai Schirmer tog til Norge for at lære mere om historien bag mærket, kendt for deres bæredygtigt producerede, minimalistiske, men funktionelle outdoorudstyr. Omhyggeligt håndværk og omhyggelig produktudvikling er afgørende for Norrøna. Alle produkter udvikles internt hos Norrøna lige uden for Oslo, og de fleste produkter gennemgår en streng treårig testproces, der gør det muligt for virksomheden at forfine dem, indtil de er 100% klar til kundebrug.

Norrøna

287 Produkter
Sorter efter