Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

North Bend

45 Produkter
North Bend

North Bend – Functional clothing for active people

Vi elsker skandinaviske produkter og mærker, og derfor er outdoorbeklædning fra North Bend også at finde i vores shop. Virksomheden er grundlagt i 1987 i Lapland. Med bjergene i baghaven var skaberen bag North Bend dagligt udsat for stedets naturkræfter og vidste derfor præcist, hvad der skulle tages højde for. Sådan startede udviklingen af funktionelle jakker, trøjer, bukser, undertøj og tilbehør til forskellige sportsgrene såsom løb, cykling, vandring, bjergbestigning, fitness og svømning, men også til fritidsaktiviteter. Som manifestet lyder: We work hard – So you can too! Life should be lived – Make sure you live yours! Your clothes – Should fit you!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Svøb dig ind i svensk komfort i topklasse!

Der er ingen tvivl om, at skandinaviske mærker er attraktive både i og uden for Norden. Kvalitet og design går nemlig op i en højere enhed, hvor de minimalistiske linjer også er en del af de ydre kendetegn. Svenske North Bend er en perfekt bannerfører for de nordiske stilarter. Siden 1987 har de man opbygget et solidt brand, der især kredser om vintertøj. Grundlæggelsen og basen i det kolde, svenske nord danner nemlig grobund for masser af sportsaktiviteter i sneklædte landskaber. Rigtig mange danskere nyder også en skiferie ind imellem og i den forbindelse er det helt essentielt med noget funktionelt tøj, der effektivt sørger for at holder kulden ude. Fordelen ved vintertøjet er, at det selvfølgelig også kan bruges i alle andre sammenhænge. Ikke mindst, når du har brug for et sporty look årets i de koldeste måneder. Stilen er sporty og afslappet med fokus på komfort og pasform. Tidløse farver og linjer løber som en rød tråd gennem kollektionerne, så du opnår et klassisk look, når du er aktiv. North Bend er ikke kun et snesportsmærke. Derfor kan du nyde godt af sortimentet hele året. North Bend SummitHos CAMPZ finder du nemlig også T-shirts, shorts, fleecejakker og meget andet.

North Bend – et forbillede på alle punkter

Hos North Bend er man mestre i at designe sportstøj med lang holdbarhed. Men de man kan også så meget andet. Ikke mindst er firmaet meget bevidst om, at alle processer skal udføres på etisk og moralsk forsvarlig vis. Det gælder lige fra højeste prioritet af arbejdsforhold til dyrevelfærd i forbindelse med dun og fjer anvendt i nogle af jakkerne, samt fokus på miljø. Det er ansvarlighed og omtanke ned til mindste detalje og derfor kan du med god samvittighed nyde mærkets enestående produkter. Der er valgmuligheder nok i sortimentet fra North Bend. Uanset om du søger undertøj, mellemlag eller overtøj, så kan du vælge mellem en lang række af designs med forskellige detaljer. Sortimentet med mellemlag byder eksempelvis på alt fra strikket fleece med reflekser i nakken i form af Aspect-modellerne til softshells med ekstra varmebeskyttelse om brystet ved de såkaldte Bungy hybrids. Det samme gør sig gældende ved alle mærkets andre produkter, der ligeledes omfatter byder på mange forskellige serier. Kategorien med vinterjakker byder eksempelvis på alt fra varme parkas i ekspeditions-lignende looks til bløde puf-jakker i form af dunjakker, som er et sikkert hit år efter år – ikke mindst til hverdagsbrug i byen. Læg dertil vinterløbetøj og skitøj med fokus på åndbarhed, komfort og strækbarhed. Dermed har du alle muligheder for at tilføje nogle nye casual og beskyttende items til din garderobe.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!