CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

nortik CityRaft Båd, grøn/sort

ID: 772389

Vejl. udsalgspris 5.199 DKK
3.689 DKK
- 29 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

nortik CityRaft Båd, grøn/sort (dark green/black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

nortik CityRaft er specielt udviklet til brug i byområder. Fokus er her meget mere på retningsstabilitet end på den normalt ønskede smidighed i rindende vandløb.

Mange byer inviterer dig til at tage på "city rafting". Tænk blot på Hamborg, Berlin, Venedig, Stockholm, Amsterdam, Göteborg, København osv. Dette omfatter naturligvis også mange, mange mindre byer som Bamberg, Passau osv. Det geniale system med den (tørre) sædeposition og den integrerede skeg sikrer en afslappet tur gennem byjunglen. Men CityRaft kan også bruges overalt, hvor du har brug for retningsstabilitet. F.eks. ved passage af stillestående vandområder som f.eks. søer og stille floder eller for at fiske.

Der er mange anvendelsesmuligheder: Du skal blot tage CityRaft op af lommen for at kombinere sightseeing med vandsportsaktiviteter, undgå den daglige trafik ved at tage på arbejde på vandet, eller bare nyde et par padleslag på din bys flod eller andet stående vand - CityRaft er den perfekte ledsager.

I korte træk

Vægt
Vægt
2,80 kg
Konstruktion
Konstruktion
Oppustelig

Funktioner

Tilsigtet brug
Packrafting
Båd
Anvendelsesområde:
Sø, Flod
Vandtype:
Stille vand, Rolige vande, Bevægelige farvande, Lette bølger, Strømmende farvand
Antal siddepladser:
1
Type:
Packraft
Konstruktion:
Oppustelig
Dimensioner
Maximal nyttelast:
150,00 kg
Udvendige mål (L x B):
250 x 92
Pakkemål (L x B):
70 x 20
Vægt:
2,80 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
Taske, påfyldningspose, reparationssæt
Modelår
2023
Produktnummer
772389
EAN
4260289612592

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
nortik CityRaft Båd, grøn/sort grøn/sort
Chris
Sjovt
Oversat fra Engelsk Til originalen
Jeg har været ude på dette et par gange nu på Thames, Medway, Rother og på en stor sø. Alle har været relativt rolige farvande. Nem at padle, strengen sædet er pænere og mere behageligt end det ser ud, og på grund af den efterfølgende skeg det sporer ret lige. Inflationen tager et par minutter med den medfølgende airbag og et par top-up puffs (og et par ekstra puffer en gang i vandet, fordi luften køler og krymper lidt). Jeg har taget den på en bus og en tog - padling en måde og få offentlig transport tilbage er en brise (kombineret med en 5 stykke padle og vandtæt rygsæk indeholdende mit gear). Jeg er 6 ft høj og passer perfekt til mig, med plads til min taske under mine knæ. Meget flydende, behøver kun et par cm vand. Plus-punkter: Letvægts, let at puste op og pakke væk, masser af reservedele af gummi mv i det medfølgende reparationssæt. Trailing skeg er nyttigt, kroge rundt om toppen er nyttige til at køre en linje. Føles temmelig godt lavet og robust (for hvad jeg bruger det til alligevel). Minuspoint: Min eneste lille kritik er længden af den stive skeg begrænser, hvor lille dette kan pakkes. Pakken er en 60 cm ved 20 cm diameter rør, ligesom en lille to person telt. På billedet på denne side er den stive del fra længst til venstre til den første venstre hånd. Men - en gang i vandet er det det værd, og fint for det jeg købte det til (envejs by-pakke-eventyr, der vender tilbage med offentlig transport og dermed 5 stjerner).
19.05.2019