CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

nortik Tour Carbon Håndpadler 220 cm 4-delt med King-Pin-forbindelse

ID: 787777

2.149 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

nortik Tour Carbon Håndpadler 220 cm 4-delt med King-Pin-forbindelse

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Tour Carbon-serien af høj kvalitet har et ovalt kulstofskaft og et kulfiberforstærket nylonblad. De fineste materialer med en lav vægt. Det ovale skaft og det stive blad giver en træthedsfri, komfortabel turpaddel. Længderne er 220 cm, 230 cm og 240 cm og fås som to- eller firedelte pagajer. Clou: Takket være en smart, intern mekanisme kan indfiltret frit justeres i 15 graders intervaller! Du er ikke længere bundet til en fast forvikling, men kan ændre den efter behov.

I korte træk

Justerbar i længden
Justerbar i længden
Nej
Tilsigtet brug
Tilsigtet brug
kajak
Længde - padle (cm)
Længde - padle (cm)
220
Type
Type
paddel

Funktioner

Tilsigtet brug
Bådudstyr
Vigtigste oplysninger
Type:
paddel
Længde - padle (cm):
220
Dele:
4-dels
Funktioner
Tilsigtet brug:
kajak
Justerbar i længden:
Nej
Blad
Materiale (blad):
carbon
Længde:
46,00 cm
Bredde:
17,50 cm
Skaft
Materiale (skaft):
carbon
Modelår
2023
Produktnummer
787777
EAN
4260289612615

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
nortik Tour Carbon Håndpadler 220 cm 4-delt med King-Pin-forbindelse
M.
Pris / ydelse overskrides meget af King Pin-divisionen
Oversat fra Tysk Til originalen
Den dyreste pagaj fra Nortik er formen ikke anderledes end den billigere Nortik Allround (jeg har også i 4 stykker). Prisforskellene er resultatet af division 2/2-stykke og den midterste Zusammenstecktechnik. Enten har du en 60/0/60 graduering eller en 60/0/60 med 15 graders mellemtrin mulighed. Sidstnævnte kaldes King Pin. Carbon 220cm / 4-stykke vejer 995gr, inkl. De to medfølgende dråberinger med 13gr hver. (en anden forhandler kaldte mig 983gr). I denne henseende har delvist specificeret 795gr (2tlg / 230 eller 849gr osv.) Personligt at bede om den ønskede variant, hvis vægten spiller en vigtig rolle. Min padle er meget pænt behandlet, og King Pin-divisionen fungerer ekstremt let og er meget fuld, som om der overhovedet ikke var nogen opdeling. Der trykkes på en lille blå knap, og du kan ændre i trin på 15 grader. Sammenlignet med andre foldeteknikker til løsningen til trinløs justering fungerer King Pin for mig betydeligt bedre, så meget lettere at bruge, og det forstyrrer ikke nogen håndtag. Padlen er centreret mellem padler med 17,5 bredder designet til en flad (smalere) og stejlere (bredere) paddelstil. Så her er en allround-padle til mig i mellemprisen. Hvis du har en masse erfaring eller en sportspadler eller en person med et stort budget, vil du sandsynligvis se dig omkring 2-3 gange prisklassen. For mennesker, der vil have mere end begynderspadder, skal nortikerne se på hinanden. For dem med mere budget såvel som korte reservepadler. For mig personligt er dette en klar tilbagekøb med 5 stjerner, med King Pin endda luksus, hvis du er vant til altid at padle med 60 graders sammenfiltring.
13.12.2019