CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

nortik TrekRaft Expedition Båd uden dæk, sort/gul

ID: 981527

Vejl. udsalgspris 5.939 DKK
3.209 DKK
- 45 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

nortik TrekRaft Expedition Båd uden dæk, sort/gul (yellow/black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

TrekRaft Expedition - Den ultralet højtydende flåde med høj ydeevne. Den største nyhed ved PackRafts i ekspeditionssortimentet er muligheden for at opbevare bagage i selve luftrøret.

Det giver flere fordele: Det er ikke nødvendigt at fastgøre udstyret til dækket, hvilket giver et lavere tyngdepunkt og reducerer vindpåvirkningen under padling. Takket være den luft og det udstyr, de indeholder, fungerer disse poser desuden også som opdriftsudstyr i tilfælde af et hul i det ydre skrog. En ekstra sikkerhedsfunktion! For at minimere ubalancer fra starten har flåterne to integrerede lommer - en på hver side. En overdækket lynlås gør det nemt og vandtæt at opbevare udstyret.

Den er så lille og let, at den nemt kan kombineres med trekking eller cykling. Det giver dig for det første mulighed for at nyde perspektivskiftet overalt og når som helst, når du er på vandet og har en fuld ekspeditionsafprøvet tømmerflåde med dig. Konceptet bag TrekRafting er meget enkelt: I dag dyrker de fleste mennesker ikke kun én, men mange udendørsaktiviteter såsom vandreture, trekking, cykling, padling, skøjteløb, geocaching og meget andet. TrekRafting kombinerer alt dette med at være på vandet - overalt og til enhver tid.

Begrebet TrekRaft indeholder trekking og rafting (padling), og det er muligt, fordi en TrekRaft kun vejer ca. 3 kg og med sin ultra-lille pakningsstørrelse kan den fastgøres til enhver kompakt rygsæk. De idéer til ture, du kan foretage med din TrekRaft, er absolut alsidige:
Du kan bare vandre op ad floden eller på tværs af landet til en flod eller sø, holde en kort pause med en picnic og så padle tilbage. Du kan også kombinere den næste vandretur med et par enheder til vand. Tag din TrekRaft med dig på en flere dage lang trekkingtur. Du skal blot padle store dele af din planlagte rute på en flod eller krydse søer og fjorde. Der er også flere og flere eksplicitte ruter, der kombinerer trekking og rafting. Dette er kun nogle få udvalgte eksempler på en lang række mulige og uendelige aktiviteter.

Indtil nu har disse specielle lette og højtydende pakkeflåder været meget dyre og primært interessante for specialister. Med nortik TrekRaft ændres disse ting, og det bliver en hobby, som næsten alle har råd til at dyrke. Den favorable pris og den høje kvalitet taler for sig selv. Lad dig inspirere af denne fascinerende trendsport, og lad dig inspirere af flåden! I øvrigt: Nortik-pakkerejserne er gennemprøvet på ekspeditioner. Der har været ekspeditioner gennem Skandinavien eller over Andesbjergene med dem.

Materiale
Nortik bruger et højtydende og miljøvenligt polyuretanmateriale (PU) til nortik packrafts. Dette meget stærke og holdbare materiale har vist sin styrke i mange feltforsøg. Den er dobbeltbelagt fra den indvendige og udvendige side, hvilket også er en særlig egenskab og langt fra standard.

I korte træk

Ude materiale
Ude materiale
TPU
Vægt
Vægt
3,40 kg
Pakkebar
Pakkebar
ja
Konstruktion
Konstruktion
Oppustelig

Funktioner

Tilsigtet brug
Packrafting
Båd
Anvendelsesområde:
Flod, Hav, Sø
Vandtype:
Stille vand, Strømmende farvand, Rolige vande, Bevægelige farvande, Lette bølger, Markante bølger
Pakkebar:
ja
Antal siddepladser:
1
Type:
Packraft
Konstruktion:
Oppustelig
Materiale
Ude materiale:
TPU
Dimensioner
Maximal nyttelast:
150,00 kg
Udvendige mål (L x B):
230 x 92
Pakkemål (L x B):
50 x 25
Vægt:
3,40 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
TrekRaft, sæde, påfyldningspose, reparationssæt, taske
Modelår
2023
Produktnummer
981527
EAN
4260289612806

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.